Şimdi Ara

YENİ OPEL INSIGNIA ( tüm detaylarıyla ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
13.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Screamer

@evolution100
    Hocam isim konusunu takma bizim halkımız ona kolay bir isim bulur
    Simbol'e sümbül derse buna Vectra'nın yenisi der geçer

valla bu araca belli bi kesimin çok kötü bi lakap takacağı şimdiden aşikar
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

quote:

@evolution100

Aklıma gelmedi desem yalan olur
    Fena olacak bu araç piyasaya çıktığında
    Hele genelde doğru yazamayan galericileri düşünmek istemiyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

quote:

@evolution100

Aklıma gelmedi desem yalan olur
    Fena olacak bu araç piyasaya çıktığında
    Hele genelde doğru yazamayan galericileri düşünmek istemiyorum

aslına bakarsan tam olarak nasıl okundugunu ben de bilmiyorum ama ögrenicez bakalım inşallah galericilerden öğrenmeyiz

• Gece gece iyi güldüm hocam Allah da seni güldürsün

Ben insigniya diyip geçiyorum ama y belli belirsiz bakalım gelince Opel bayiine uğrayıp öğreneceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamer -- 12 Ağustos 2008; 4:01:12 >
  • quote:

Gece gece iyi güldüm hocam Allah da seni güldürsün

Ben insigniya diyip geçiyorum ama y belli belirsiz bakalım gelince Opel bayiine uğrayıp öğreneceğim

aman abdesi kaçırmayalım da

• İsim aslında değişmese daha iyi olurmuş ama neyse eğlenceli günler bizi bekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

yeni C5 le kapışır bunlar satışta.. ama gerçekten çok hoş benim aklım OPEL EYE ye takıldı standart mı acaba?

hiç zannetmiyorum standart olacağını bence opsiyonel donanım listesinde olacaktır, belki en üst donanım seviyesinde standart olur ama büyük olasılık opsiyonel donanım listesinde olacaktır, çünkü özel bir donanım ve kolay kolay standart sunulacağını zannetmiyorum..

Arkadaşlar bana buda garip geliyor.türkiyenin yollarında bu donanımlar ne işe yarar ki yollardaki tabelların çoğu ya çizk ya eğik yada kırılmış durumda.Yolların çoğunda şerit bile yokki opel eye ne işe yarıcak.Arabanın kafası karışacak

• quote:

Orjinalden alıntı: Maskelikevin

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

yeni C5 le kapışır bunlar satışta.. ama gerçekten çok hoş benim aklım OPEL EYE ye takıldı standart mı acaba?

hiç zannetmiyorum standart olacağını bence opsiyonel donanım listesinde olacaktır, belki en üst donanım seviyesinde standart olur ama büyük olasılık opsiyonel donanım listesinde olacaktır, çünkü özel bir donanım ve kolay kolay standart sunulacağını zannetmiyorum..

Arkadaşlar bana buda garip geliyor.türkiyenin yollarında bu donanımlar ne işe yarar ki yollardaki tabelların çoğu ya çizk ya eğik yada kırılmış durumda.Yolların çoğunda şerit bile yokki opel eye ne işe yarıcak.Arabanın kafası karışacak

+100000000

• allah sahibine bağışlasın, güzel araba,arabların önce içine bakan biri olarak içini de çok sevdim, direksiyon biraz tipsiz gibi ama yinede hoş...

alabilenlere ne mutlu...
  • quote:

YENİ OPEL INSIGNIA ( tüm detaylarıyla )

Yıl 2008 ve opel otomobil yapmayı öğrendi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

quote:

YENİ OPEL INSIGNIA ( tüm detaylarıyla )

Yıl 2008 ve opel otomobil yapmayı öğrendi...

Noelbaba yaş kaç bilgim yok ama ben opeli öncelerden bilirim
    Omegası fronterası zamanındaki vectra 2si kadetti vs vardı bilirsen

• aaa konuyu açan volkan kardeş yine banlanmış geçenlerde de banlanmıştı...gene ne yaptı acaba
  • Fiyat olarak düşündrecek bir otomobil.(fiyatı yüksek olacak büyük ihtimalle)
  • kendi kaybeder opel.piyasada bu kadar rekabet varken.ama 1,6 cc olanı 40-45 ytl olursa yok satar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpernbugra

Fiyat olarak düşündrecek bir otomobil.(fiyatı yüksek olacak büyük ihtimalle)

Daha önce fiyatlar konusunda yardımcı olmuştum
    Güncel opel vectra ile aynı fiyata sahip olacak
  • Bu haftaki AutoShow'da Passat - Insignia ilk karşılaştırması var. Testlere kadar sonuç belli değil ama bence güzel bir makale. İlgilenenlere duyurulur.
  • quote:

@evolution100

Opel insin Ya; yok yok inmesin ya
  • opel bu sefer isi yapmıs gercekten cok güzel kendine has bi tasarım olmus süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

Bu haftaki AutoShow'da Passat - Insignia ilk karşılaştırması var. Testlere kadar sonuç belli değil ama bence güzel bir makale. İlgilenenlere duyurulur.

Autoshow ağzında gevelemiş durmuş..En sonuna; "Passat'ı geride bırakması bekleniyor,şansı oldukça yüksek" diyebilmiş..
    Ben 1996'da Opel Vectra'yı alırken millete sıra yazıyorlardı,Ben alırken Passat gelmişmiydi tam bilmiyorum ama 96 nın Temmuz ayında "Liste fiyatının üzerine 100 milyon" vererek 96 model araba almıştık.Vw ise 97 model Passat'la piyasada olmaya çalışıyordu,ilk çıktığında da doğru dürüst tutulmadı.Bir-iki sene sonra işler değişmeye başladı,Passat hep ileri Vectra hep geri gitmeye başladı..En son kasa herhalde bir faciaydı.Passat 2007'de 7 binin üzerinde satarken Vectra döttte biri zor sattı,belki satamadı..
    İnşaallah Opel bu sefer eski günlerine gelir.Keşke 1.6 motoru daha güçlü yapsalardı.Yada Opel Türkiye 1.8 140 hp için özel fiyat alabilse de Passat 1.4 tsi ile baş edebilse...

• Dergide fiyat hakkında herhangi bir bilgi verilmiş mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.