BU son uygulamaya geçecek olan özel tüketim vergisinin lüks tüketim mallarında vergi artışından cep telefonları etkileniyor diye biliyorum.......
Ancak benim daha çok merak ettiğim fotoğraf makineleri , video kameralar bundan etkilenecekmi?
Video kameraların maliyetleri yükselecek. Fotoğraf makinelerinde ise ÖTV artışı (şimdilik) olmadı!
fotoğraf makinalarında ozaman şimdilik yırttık yani...........kötü haberin iyi tarafı
DFM satan bir internet sitesine sordum, DFM'ler etkilenmeyecek ÖTV artışıntan.. Ama yine de yazıklar olsun, kitabı ve gazeteyi lüks tüketim sınıfına almışlar!.. Böyle devam ederlerse bu ülke gerilemeye mahkum..
kitapta da mı otv artısı gerceklesti yuh diyorum yazıklar olsun diyorum bu hukumete kimlerin elinde cocuk oyuncagı olduk...
Aslında DFM lerde video çekebiliyor inşallah bunu farketmezler kitap gazete yakında ekmeye suya da ötv koyarlarsa şaşmayın çok yazık
arkadaşım gazete ve dergilerde artış yok sadece muzır neşriyatta artış olacak
Evet sadece poşetli gazete ve dergiler. Ama muzır olmayan poşetli dergilerde nasibini aldı....
ok gazete kitap alabiliyoruz yani Bu ötv artışı spot satışını arttırır ve spotçular artık daha çok kar eder sonra işte vergilendirilmemiş kazanç
Derkin kardeş haklısında pirileri yimeye devam ettiği müddetçe ayıp nedir pilmeyen şahsiyetler pütünü soluduğumus havaya pile vergi kesip onlara aktarmaya devam edecekler.
Ülke onların ya :)
Pen pilmem arkadaş kural pasit: MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN (Punu sösde icra edipte harekete dökmeyen herkes pirgün mutlaka cesasını görür "İNŞAALLAH")
d. fotograf makineleri için de yakındır bu zam. son dönem dolar düşük seyrediyor ya onla ilgili olsa gerek bu ötv.
quote:
Orjinalden alıntı: eliot
Aslında DFM lerde video çekebiliyor inşallah bunu farketmezler kitap gazete yakında ekmeye suya da ötv koyarlarsa şaşmayın çok yazık
Sus, sus, sus; kimseler duymasın. Yerin kulağı, Ankara'nın antenleri, Zamakıtan'ın pençeleri var kardaş!
Direk vergi toplayamayınca dolaylı vergilere yükleniyorar işte... Sizde fişlerinizi alın o zaman kardeşim... Kimler alışverişlerinde fiş alıyor ki ? Bence devlet kredi kartı kullanımı büyük markeler ve internet ticaretini teşvik etmeli...
Ötv zammı hazirana ertelendi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme