Şimdi Ara

Yeni ÖTV Zamcığı (Vatana millete hayırlı olsun )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
13
Favori
37.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ÖTV maalesef artıyor; 1.6 yüzde 60, 2.0 litre motor ise yüzde 110’a çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 27 Mart 2018; 19:42:16 >

• Nasıl bir yere düştüm allahım ben böyle ? Resmen açık hava hapishanesinde gibiyim. Yaşım 25 hayattan zerre zevk alamıyorum arkadaşlar. Yurt dısında yaşıtlarım insan gibi yasıyorlar, canları istediği her şeyi alabılıyorlar.

Bızım gıbı günde 10-12 saat hafta sonu dahil köle gibi çalışıp, açlık sınırı altında maaş almıyorlar. Resmen hukumetın köleleri gibiyiz, aldıgımız maaşla karın bile doymuyor. Et bile alamıyoruz, o bile lüks olmuş.

Akrabam var almanya'da yasıyor benımle aynı yaşta. Orada unıversıte okuyor ve yarım gun işte calışıyor. O parayla tüm avrupayı ve türkiye'yi gezdi. Atıyorum 150-200 birime 1 haftalıgına otel+yol+yemek her şey dahıl turlara gıdıyor. Ben ise işe gitmek bastıgım akbılın hesabını yapıyorum, bu nasıl hayat boyle ? Benım ne suçum vardı da bu hukumetın donemıne denk geldım. Benım aylık akbıl paramla, adamlar ülke turuna cıkıyorlar. (Bırım olarak dusunun.)

Ucuza ucak bıletı alıyorlar, ucuza otel rezervasyonu yapıyorlar ne de olsa 1 euro = 5 tl yapıyor. 1 aylık maaşıyla en lüks otelde tatıl yapabılıyor ve almanya dan alınan rezervasyonlar daha ucuz oluyor.

Araba desen elini sallasan ellisi, 2. el mis gibi arabalar var sudan ucuzlar. Yakıt desen sudan ucuz. Yeme içme desen keza öyle. Elektronık urunler hepsı ucuz. Ornegın bizim burada 20.000 tl'ye son model sistem toplasan 1 yıl calısman lazım. Adamlar 1 bilemedin 2 aylık maaşlarına aynı sistemi topluyorlar.

Son model cep telefonu burada 5000 - 6000tl yani 3-4 aylık maaşa denk gelıyor. Yurt dısında ise adamın maaşının yarısı hatta 3/1'i.

Bızde her şey 10 kat hatta 10 kattan bıle pahalı. Hem 10 kat pahalı hem 10 kat az maaş alıyoruz hem de daha fazla calısıyoruz. Modern köleyiz işte, bu yaşamak degıl, hayatta kalmaya calısıyoruz.

Lanet olsun boyle hayata, bazen ölsem de kurtulsam dıyorum. Tek bir dileğim var o da bu ülkeden kurtulmak ve batı ya taşınmak.

Edit: Ekleme.
    Seçim halloldu sıkıntı yok mühürsüz oylar geçerli artık

Başkanlık başkanlık diyodunuz alın size başkanlığın fragmanı ama gram üzülmedim zaten ilber ortaylı olsun celal şengör olsun taa başından beri diyordu ortadoğululara demokrasi olmaz kral padişah isterler diye.

Doğan medya grubu nasıl işse o kadar kazanca rağmen satıldı birden bire

bağımsız medya kalmadı 2-3 yıla tüm tv beyaz tv atv olacak sonrası kuzey kore

Tabi reyis çılgınlık yapıp rusya yada amerikanın kuyruguna basmazsa malum günlük değişen dış politikamızla gider membiçte abd askeri vururuz ansızın demokrasi coming 2018 gelir

Trump da bu sayede koltugunu kurtarır
  • Çok ciddi sıkıntı var ama kimse farkında değil maalesef.
    Cam filmi yasağı sonrası millet Twitter da ilk 10'a soktu konuyu. Benzin 6 lira olmuş kimseden ses seda çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 27 Mart 2018; 19:41:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde elektrikli motor'a gelen ÖTV'yi bir ben mi farkettim? Teslanın en önemli artısı ÖTV yok diye seviniyorduk %84 ÖTV gelmiş hayal bile edilmez artık.
  • Yorum yapma uyarı yersin

Yorum yapma uyarı yersin

Yorum yapma uyarı yersin

Ben bir balkona çıkayım.
  • Listeyi inceledim fakat tam anlayamadım Toyotanın 2,5 hybridleri için bir düzenleme mi yapılmış. Biri yorumlayabilir mi sonlara doğru yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 27 Mart 2018; 19:48:53 >
  • Sorun yok zaten hep 50 TL'lik ben alıyorum artık bu zamlardan dolayı 1.2 atmosferik benzinli arabaya biniyorum Allah'ıma çok şükür bı aracım var(Rabbim herkese Merso nasip etsin beni bundan geri komasın)ama aracın aylık yaptığı km'den çok yürüyerek yapıyorum 😂😂😂 ayrıca bunun bide oteki tarafı var ahirette,hakkımı yiyenlerin gırtlağını sıkacam Allah'ın izniyle..

• Beyin Bedava.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam da seçim öncesi böyle büyük bir zam. Hem de artık kimsenin tahammülünün kalmadığı bir konu hakkında. Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Fakat, haber doğruysa ülke ekonomisinin ne kadar kötü bir durumda olduğunu bu karardan bile anlayabiliriz. Ne hallere geldik vay be !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Tam da seçim öncesi böyle büyük bir zam. Hem de artık kimsenin tahammülünün kalmadığı bir konu hakkında. Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Fakat, haber doğruysa ülke ekonomisinin ne kadar kötü bir durumda olduğunu bu karardan bile anlayabiliriz. Ne hallere geldik vay be !

%50 %100 ken sorun yok da %60 %110 inandırıcı gelmiyor. Dolar 4 değil ki 3.98 diyenler geldi aklıma. Yine tutamadım kendimi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Mart 2018; 20:13:53 >
  • OFF ulan off ne yazabilirsin ki? Lanet olsun. Bu yaptıkları soygunlar çocuklarından torunlarından çıksın. Lan neler neler söylemek geçiyor içimden sinirden çatlayacağım yemin ediyorum. kadir tut oğlum kendini dur.
  • Beter olalım

• Tüpsüz dalıyor artık bu ülke, derin bir nefes alın ciğerlere.

not: Hakkımda soruşturma açılmaz değil mi bu yazdıklarımla ilgili ? Hukukçu bir arkadaş yorum yazabilirse sevinirim, hemen sileceğim.

not 2: ilk notta sorduğum soru da aslında bir çok şeyi anlatıyor.
  • böyle koyun olursak malum şahısta böyle çobanlık yapar
  • Efective kullanıcısına yanıt
    Seçim halloldu sıkıntı yok mühürsüz oylar geçerli artık

Başkanlık başkanlık diyodunuz alın size başkanlığın fragmanı ama gram üzülmedim zaten ilber ortaylı olsun celal şengör olsun taa başından beri diyordu ortadoğululara demokrasi olmaz kral padişah isterler diye.

Doğan medya grubu nasıl işse o kadar kazanca rağmen satıldı birden bire

bağımsız medya kalmadı 2-3 yıla tüm tv beyaz tv atv olacak sonrası kuzey kore

Tabi reyis çılgınlık yapıp rusya yada amerikanın kuyruguna basmazsa malum günlük değişen dış politikamızla gider membiçte abd askeri vururuz ansızın demokrasi coming 2018 gelir

Trump da bu sayede koltugunu kurtarır

• Cam filmi için eylem yapanlar deliklerinden çıkar mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az bile 1.6 motor %200 2.0 motor ise %450 olması gerekiyor

• Beter olsun .ne diyelim.mustehak boyle halka

• Hazine iflas etmek üzere şeklinde dedikodular dolanıyor. Sıfır araba almak yerine, bulduğunuz her paraya fiziki altın alın beyler.( Hayatta kalma tavsiyesidir)

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Senin gibi baskici rejimden korkanlar ulkeyi bu hale getirdi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.