< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 27 Mart 2018; 19:42:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 27 Mart 2018; 19:42:16 > |
Çok ciddi sıkıntı var ama kimse farkında değil maalesef.
Cam filmi yasağı sonrası millet Twitter da ilk 10'a soktu konuyu. Benzin 6 lira olmuş kimseden ses seda çıkmıyor. |
Az bile 1.6 motor %200 2.0 motor ise %450 olması gerekiyor
|
Nasıl bir yere düştüm allahım ben böyle ? Resmen açık hava hapishanesinde gibiyim. Yaşım 25 hayattan zerre zevk alamıyorum arkadaşlar. Yurt dısında yaşıtlarım insan gibi yasıyorlar, canları istediği her şeyi alabılıyorlar.
Bızım gıbı günde 10-12 saat hafta sonu dahil köle gibi çalışıp, açlık sınırı altında maaş almıyorlar. Resmen hukumetın köleleri gibiyiz, aldıgımız maaşla karın bile doymuyor. Et bile alamıyoruz, o bile lüks olmuş. Akrabam var almanya'da yasıyor benımle aynı yaşta. Orada unıversıte okuyor ve yarım gun işte calışıyor. O parayla tüm avrupayı ve türkiye'yi gezdi. Atıyorum 150-200 birime 1 haftalıgına otel+yol+yemek her şey dahıl turlara gıdıyor. Ben ise işe gitmek bastıgım akbılın hesabını yapıyorum, bu nasıl hayat boyle ? Benım ne suçum vardı da bu hukumetın donemıne denk geldım. Benım aylık akbıl paramla, adamlar ülke turuna cıkıyorlar. (Bırım olarak dusunun.) Ucuza ucak bıletı alıyorlar, ucuza otel rezervasyonu yapıyorlar ne de olsa 1 euro = 5 tl yapıyor. 1 aylık maaşıyla en lüks otelde tatıl yapabılıyor ve almanya dan alınan rezervasyonlar daha ucuz oluyor. Araba desen elini sallasan ellisi, 2. el mis gibi arabalar var sudan ucuzlar. Yakıt desen sudan ucuz. Yeme içme desen keza öyle. Elektronık urunler hepsı ucuz. Ornegın bizim burada 20.000 tl'ye son model sistem toplasan 1 yıl calısman lazım. Adamlar 1 bilemedin 2 aylık maaşlarına aynı sistemi topluyorlar. Son model cep telefonu burada 5000 - 6000tl yani 3-4 aylık maaşa denk gelıyor. Yurt dısında ise adamın maaşının yarısı hatta 3/1'i. Bızde her şey 10 kat hatta 10 kattan bıle pahalı. Hem 10 kat pahalı hem 10 kat az maaş alıyoruz hem de daha fazla calısıyoruz. Modern köleyiz işte, bu yaşamak degıl, hayatta kalmaya calısıyoruz. Lanet olsun boyle hayata, bazen ölsem de kurtulsam dıyorum. Tek bir dileğim var o da bu ülkeden kurtulmak ve batı ya taşınmak. ![]() Edit: Ekleme. |
Hocam 1.6 motor üstü lüks sayılmalı %460 ötv + ÖYYLAABTDAV (Öyle yağma yok lüks araç alıyorsan 5 tane de devlete alıcaksın vergisi) getirilmeli.Ben kullanılan oksijene kota konulması tarafındayım ayriyeten.Haksız mıyım?
|
Hazine iflas etmek üzere şeklinde dedikodular dolanıyor. Sıfır araba almak yerine, bulduğunuz her paraya fiziki altın alın beyler.( Hayatta kalma tavsiyesidir)
|
Seçim halloldu sıkıntı yok mühürsüz oylar geçerli artık
![]() Başkanlık başkanlık diyodunuz alın size başkanlığın fragmanı ![]() Doğan medya grubu nasıl işse o kadar kazanca rağmen satıldı birden bire ![]() bağımsız medya kalmadı 2-3 yıla tüm tv beyaz tv atv olacak sonrası kuzey kore ![]() Tabi reyis çılgınlık yapıp rusya yada amerikanın kuyruguna basmazsa malum günlük değişen dış politikamızla gider membiçte abd askeri vururuz ansızın demokrasi coming 2018 gelir Trump da bu sayede koltugunu kurtarır ![]() |
Yarin gidip biraz vazelin alayim.
|
Ülkece mazoşist olduk abi. Acıdan zevk alıyoruz artık.
Sanki hayatımız sürekli komando eğitimi şeklinde geçiyor. Bizi her türlü zorlu şartlara hazırlıyorlar. .. |
Dünyanın en gamsız milletiyiz,hiçbisey olmaz
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 27 Mart 2018; 19:41:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 27 Mart 2018; 19:48:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Mart 2018; 20:13:53 > |
|
|
|
|