Şimdi Ara

YENİ OYUN güzel oluyo oynayalımm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tırnak cakısı çokk ufak demiş.Dede de zombilerin altına etmesi için yeterli diyince Ahmet'te test etmek için dedeye uzatmıs bıcagı ve dede altına etmii Ahmet'te doğru diyosun dede demiş
  • ahmet "yoksa beni begenmüyormüsün??" der ve
  • çizgili pijamalarını karnına kadar çeker ve savulun diyerek bir elinde tırnak çakısı allah allah nidaları ile atar kendini sokaga ordan geçmekte olan
  • şekerciden şeker alıp yemeye başlar ama zombi karşına çıkarrrrrrrrrrrrrrrr ve
  • banada bi şeker versene abi der
  • ahmet tırnak çakısına doladıgı sekeri zombinin
  • zombiye uzatır ve al abi yalnız tırnak çakısını lazım der ve tırnak çakısını geri alarak
  • oturur tırnaklarını kesmeye başlar bu sırada oradan geçen cüneyt arkın ahmeti görünce bagırarak
  • yeminimi bozdum ulenyy diye bağırarak tırnak çakısını ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sequ -- 12 Aralık 2006; 1:46:00 >
  • ve bıçak ile ekmek kesmeye başlar
  • ardından ekmeği kızartmaya başlar ama o da ne ne görsün
  • arkadan bI ya$LI dede qeLmI$..
  • ve cüneyt arkın'a allah rızası için bir sadaka demiş, cüneyt arkın ayağıya kalkarak emmi veririm ama bir şartım var bana .......
  • kasımpaşalı kamilin yerini söyliyeceksin. ne istersen iste demiş
  • dede: ulen bırak kasımı paşayı kamili dünyayı zombiler bastı yaw işte elinizde tırnak çakısı gidin dünyayı kurtarın demiş
  • Tamam Uleyn Der.Romayı yaktım zombileride yakacam uleyn açılın alalalala
  • yanına ahmetide alarak yola çıkarlar karşılarına ne zombiler ne bizans kargaları çıkar ama yılmazlar hepsini keserler ve sonunda öbür oyunun kahramanları ali ile veliyle karşılaşırlar...
  • onlarda caunter oynamaya dalmıslardır.Arkalarında bide kimi görsün..Annelerini , anneleri de
  • ulen essek sıpaları sınayper kullanmayı bilmiyosunuz açmışınız wal ı counter oynuyosunuz biz size böle mi ögrettik derler o sırada ali yukarı bakar ve cüney arkına dönerek
  • suratına tükürür buna sinirlenen cüneyt arkın lan senin an.nı demeye kalmadan .....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.