Şimdi Ara

YENİ OYUN güzel oluyo oynayalımm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkesi ağlamak tutunca su emici filler gelmiş...
  • ve emmeye başlamışlar(gözyaşını yanlış anlaşılmasın) derken veli aliye durduk yere tokat atmış bunu gören hayri aga ve cüneyt arkın vede ahmet vede emici filler...
  • filler sinirlenir hortumdaki tüm suyu veliye boşaltır bunu gören ve durumdan faydalanmak isteyen ali hayri aga ve cüneyt arkın vede ahmet çıkarmışlar ceplerinden bir kalıp sabunu başlamışlar birbirlerini keslemeye...
  • cüneyt arkından bir tabaka çıkmış sanki 12 yıldır yıkanmamış gibi .......
  • üstüne kusum aydın cıkagelmıs noluyo burda? utaanmıyoomusunuzz bacııımmm demiş ve....
  • tam o sırada ilker yasin gelmiş:"yapmayın çocuklar yapmayın okdr da dedik haftalar oncesinden hazırlandık yazık oldu neyse daha yolun başındayız ama yapma ahmet yapma ali yapma cüneyt yapma..."
  • ve eksik kalan acıların çocuğu küçük emrah sislerin arasından çıka gelmiş ve şöyle demiş
    -düşenin dostu olmaz dost arasan bulunmaz acların çocuğu derki kırmayın kalpleri demiş ve ardından kardeşi gülcan gelmiş elinde oyuncak bebek varmış demişki:
    -bak abi annem bana bebek almış
    emrahta:
    -bırak onu gülcan paramız yok artık
    sonra onu terk eden babası gelmiş ve şöyle demiş:
    -emrah ben senin babanım sana akciğerimi ben verdim
    emrahta demişki
    -ama ben böbrek ameliyatı oldum
    sonra bir adam gelmiş
    -emrah ben senin eniştenim lan tanıdınmı beni demiş ve
  • enişte, enişte; uzun zamandır seni arıyorduk. nerelerdeydin diye sorar ve...
  • enişte derki:yola düştüm küçük yolaaa....
    .ok yoluna nasıl çıktımı sorarsan şüle anlatayımm:
  • sen anlatmayı bırakta; kırmızı mercedesine ne oldu, üstün başın ne böyle:)
  • der ve hikayenin ana kahramanları ali veli ve cüneyt arkın ellerinde birer tırnak çakısı ile "hönk??"(şaşırma efekti) diye kalırlar halbuki hikaye onlarındır...
  • ayrıca çok efkarlanmışlardır. bir ...
  • çilingir sofrası kurup küçük emrahı eniştesini babasını kardeşini soyunu sopunu katledip bi küçük rakı açmışlar vee hepimiiiiiiizz kaaaaarrrddeeeeeeşşşşiiiizzzz bbbuuuuuuuu kaaaaaavvvvvggggaaaaaaa neeeeee diyeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye şarkı söylemeye başlamışlar derkeeen
  • emrah gelmiş evet ya bi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.