ve emmeye başlamışlar(gözyaşını yanlış anlaşılmasın) derken veli aliye durduk yere tokat atmış bunu gören hayri aga ve cüneyt arkın vede ahmet vede emici filler...
filler sinirlenir hortumdaki tüm suyu veliye boşaltır bunu gören ve durumdan faydalanmak isteyen ali hayri aga ve cüneyt arkın vede ahmet çıkarmışlar ceplerinden bir kalıp sabunu başlamışlar birbirlerini keslemeye...
cüneyt arkından bir tabaka çıkmış sanki 12 yıldır yıkanmamış gibi .......
üstüne kusum aydın cıkagelmıs noluyo burda? utaanmıyoomusunuzz bacııımmm demiş ve....
tam o sırada ilker yasin gelmiş:"yapmayın çocuklar yapmayın okdr da dedik haftalar oncesinden hazırlandık yazık oldu neyse daha yolun başındayız ama yapma ahmet yapma ali yapma cüneyt yapma..."
ve eksik kalan acıların çocuğu küçük emrah sislerin arasından çıka gelmiş ve şöyle demiş -düşenin dostu olmaz dost arasan bulunmaz acların çocuğu derki kırmayın kalpleri demiş ve ardından kardeşi gülcan gelmiş elinde oyuncak bebek varmış demişki: -bak abi annem bana bebek almış emrahta: -bırak onu gülcan paramız yok artık sonra onu terk eden babası gelmiş ve şöyle demiş: -emrah ben senin babanım sana akciğerimi ben verdim emrahta demişki -ama ben böbrek ameliyatı oldum sonra bir adam gelmiş -emrah ben senin eniştenim lan tanıdınmı beni demiş ve
enişte, enişte; uzun zamandır seni arıyorduk. nerelerdeydin diye sorar ve...
enişte derki:yola düştüm küçük yolaaa.... .ok yoluna nasıl çıktımı sorarsan şüle anlatayımm:
sen anlatmayı bırakta; kırmızı mercedesine ne oldu, üstün başın ne böyle:)
der ve hikayenin ana kahramanları ali veli ve cüneyt arkın ellerinde birer tırnak çakısı ile "hönk??"(şaşırma efekti) diye kalırlar halbuki hikaye onlarındır...
ayrıca çok efkarlanmışlardır. bir ...
çilingir sofrası kurup küçük emrahı eniştesini babasını kardeşini soyunu sopunu katledip bi küçük rakı açmışlar vee hepimiiiiiiizz kaaaaarrrddeeeeeeşşşşiiiizzzz bbbuuuuuuuu kaaaaaavvvvvggggaaaaaaa neeeeee diyeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye şarkı söylemeye başlamışlar derkeeen
emrah gelmiş evet ya bi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme