Şimdi Ara

YENİ OYUN güzel oluyo oynayalımm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahmet veliyi 3 ün 1 ile öldürür veli ise botları öldürür durum berbare cüneyt arkın buna çok sinirlenmiştir tam ağzını açaakken.....
  • bir de bakarki ahmetin elinde
  • 5 İ 1 OLMASINMICÜNEYT ARKIN: LAN NERDEN BULDUN LAN BU 5 , 1 İ Nİ DER SNN ELİNDE 3 ÜN 1 İ YOKMUYDU DER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemerdem123 -- 12 Aralık 2006; 23:13:11 >
  • Ahmetin elinde cüneyt arkının cebindedir.Bunu gören cüneyt arık
  • olmasın bence çünkü elinde ki bir el bombasıdır ve funyesi cekilmiş
  • ahmet elindeki bombayı cüneyt arkının arkasına dogru hızla fırlatır cüneyt arkın arkasına bakar ve birden bagırmaya başlar
  • Bu da ne der ve geri atar ve patlar bide ne olsun biber gazı herkes gözü kapalı ateş ederler ve birbirinin rastgele G*Clarından vururlar ve süreleri bitmiştir şimdi ise futbol oynamaya başlarken tam Ronaldinho çıkar gelir vee
  • dağilin ülen benki 7 cihanda kara muratlık yaptım bi kahpe bombamı beni öldürecek
  • SONRA BAŞLAR KANGURU GİBİ ZIPLAMAYA KARAMURAT...
  • zıplaya zıplaya ağrı dağına çıkar
  • ağrı dağı ağrı dağı söyle bana 'varmı benden güzeli' der
  • ağrı dağından gelen bir ses ise ''in ulan aşşaa eşoleşşek'' der ver hemen....
  • baktı inmiyo sallanır ağrı ve atar onu aşşağıya
  • tam yere düşecekken bir uzay gemisi onu içine alıp...
  • senin hayatını kurtardım bana iki tane keleş verceksin buna sinirlenen karamurat (ronaldinho) ...
  • karamurat sinirlenince evrem geçirmiş bundan sonra ona herkes akmurat demeye başlamış.
  • akmurat elini cebine atmış.oda ne bi tırnak çakısı.kurcalarken birden ışın kılıcına dönüşmüş.
  • elinde ışın kılıcıyla görünen akmurata köy halkı 'jedi akmurat' lakabını taktı
  • artık akmuratın bi lakabı olmuştu ilk iş olarak...
  • ali veli ahmeti bulup bunu onlara söylemek olmuş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.