Şimdi Ara

YENİ OYUN güzel oluyo oynayalımm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • salladığı anahtarlığı düşürmüş, e tabi herkes direk suya dalmış anahtarlığı bulmak için, çünkü anahtarlık aslında..
  • hayri abinin malafatıymış ve suya hayri abi de atlayınca..
  • kendi malafatına harc diye oturmuş bunu gören ahmet cüneyt arkına dönerek abi bunlar i*ne bize yaramaz biz gidip dünyayı zombilerden kurtaralım demiş az gitmiş uz gimişler dere tepe düz gitmişler birde bakmıilar ki
  • Tepenin arkasında bulunan Kahpe bizans Temelin karısını kaçırıp daha kaldırmış. Hemen tırnak çakısını çıkardığı gibi Cüneyt Arkın Demişki .:
  • bırak ülenn kızı _________ bacım sende donunu çek demiş
  • ve HAYRİ ABİ kızı alıp kaçırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt. Roach -- 15 Aralık 2006; 20:00:17 >
  • Hayrı abi su ana kadar yaptıklarını dusunmus ve anlamıskı dunyada yasamak hıkaye yanındakı hatunda buna cilve edıo onututmus kolundan Ahmetın evınddekı yatagın altına atmıs veeeeeee ..................
  • hayri ne görsün yatağın altı cephanelik gibi.ve iki tane kostüm var.............
  • Ben bu cephaneleri alırım ve giysileri giyerim ve zombileri yakarım demiş sonrada bu giysileri gittigidiyorda satarım yolumu bulurum demiş ve yola düşmüş.
  • bide bakmışki etrafı zombilerle sarılı zombiler çemberi daraltarak üzerine dogru gelirken bir yandanda elleri ile kemerlerini çözüyorlar.
  • o anda suskun kahramanlardan ali ve veli yetişip onları kurtarmışlar ve temelle dursuna veda ederek black mesaya dönmüşler...
  • aramaya başlamış ve...
  • ne görsün abowww? bir uzaylı...
  • hemen yandan dünyalı bir profesör gelip onlara uzaylıları öldürebilecek türden bir tırnak çakısı yaptığını söylemiş ve onlara vermiş ama temelin karısını hayri abiden almış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanfan14 -- 16 Aralık 2006; 16:10:05 >
  • Hayri abi ayıp oluyo bu çakıyı almak için o karıyı bana verin bikere .....
  • Yoksa ben hepinize veririm laynnnn diye bagırmış bunu göre ahmet tırnak çakısına şöle bir bakmış ve
  • çakış yetmiomu lan demiş
  • ve hayri abi bunu duyunca
  • çıkarmış sustalıyı(ciks bişey amaaa) başlamış....
  • soğan doğramaya:))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.