Şimdi Ara

yeni oyun potco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar şimdi size güzel bir oyun buldum bu oyundan bahsetmek istiyorum oyunun adı pirates of the carribaen online bu isim size tanıdık gelmiştir evet bu oyun karayip korsanlarının online oyunu ilk gördüğümde bu oyunu hemen üyelik almıştım starter ve premium üyelik olarak ikiye ayrılıyor üyelikler ben starter üyelik aldım ve hemen oyna başladım oyna başladığımda göz alıcı grafikler çıktı karşıma oyunun grafikleri beni büyüledi oyun third person yani max payne nin ki gibi bir bakış açısı var oyunda en sevdiğim özeliklerden biride yüzebilmemiz hemde 3 çeşit yüzme şekli bulunuyor normal,geri ve yan şimdi ise silahları tanıticam size ilk silah kılıç her online oyunda olduğu gibi kılıcımız için 5 skill bulunmakta yanlış hatırlamiyorsam ikinci silah tabanca uzaktan ateş edebilmek için üçüncü silah voodo baby bunu anlatmam biraz uzun sürecek ama yinede anlatim bu ismindende anlaşılabileceği gibi bir bebek bu bebek sayesin 1 levelken 25 levelik bir undeadı bile kesebiliriz tabi bu silah 1 levelken verilmiyor dördüncü silah bıçak uzaktan sıbıtmak için beşinci silah bomba fırlatmak için altıncı silah staff yani asa büyü yapmak için işte incelemem bu kadar oyunu oynicaklar bana pm atabilirler oyun hakkında nerdeyse herşeyi biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2_ -- 1 Şubat 2012; 20:46:51 >

• Oyundayım şuan giriş hikayasi fena değil.Merak ediyorum nerden buldun oyunu
  • The game went through two beta testing phases during 2007 and was officially launched on October 31, 2007.[3]
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pirates_of_the_Caribbean_Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2_

evet arkadaşlar şimdi size güzel bir oyun buldum bu oyundan bahsetmek istiyorum oyunun adı pirates of the carribaen online bu isim size tanıdık gelmiştir evet bu oyun karayip korsanlarının online oyunu ilk gördüğümde bu oyunu hemen üyelik almıştım starter ve premium üyelik olarak ikiye ayrılıyor üyelikler ben starter üyelik aldım ve hemen oyna başladım oyna başladığımda göz alıcı grafikler çıktı karşıma oyunun grafikleri beni büyüledi oyun third person yani max payne nin ki gibi bir bakış açısı var oyunda en sevdiğim özeliklerden biride yüzebilmemiz hemde 3 çeşit yüzme şekli bulunuyor normal,geri ve yan şimdi ise silahları tanıticam size ilk silah kılıç her online oyunda olduğu gibi kılıcımız için 5 skill bulunmakta yanlış hatırlamiyorsam ikinci silah tabanca uzaktan ateş edebilmek için üçüncü silah voodo baby bunu anlatmam biraz uzun sürecek ama yinede anlatim bu ismindende anlaşılabileceği gibi bir bebek bu bebek sayesin 1 levelken 25 levelik bir undeadı bile kesebiliriz tabi bu silah 1 levelken verilmiyor dördüncü silah bıçak uzaktan sıbıtmak için beşinci silah bomba fırlatmak için altıncı silah staff yani asa büyü yapmak için işte incelemem bu kadar oyunu oynicaklar bana pm atabilirler oyun hakkında nerdeyse herşeyi biliyorum
    dördüncü silah bıçak uzaktan sıbıtmak içib sıbıtmak ??

• quote:

Orijinalden alıntı: necropsia

dördüncü silah bıçak uzaktan sıbıtmak içib sıbıtmak ??

biraz esprili bir anlatım şekli olsun diye o kelimeyi kulandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Oyundayım şuan giriş hikayasi fena değil.Merak ediyorum nerden buldun oyunu

öyle oyunlara bakarken gözüme çarptı
  • Sayenizde şimdi balık tutuyorum.
  • Beni belli bir yerden sonra sıkmıştı bende silmiştim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

Beni belli bir yerden sonra sıkmıştı bende silmiştim :(

aynen bu arada oyun yeni değil düzeltiyim dedim
  • Evet oyun yeni değil yeni oyun yazmışsın :D
  • eski oyun vede çok sıkıcı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

eski oyun vede çok sıkıcı :D

sıkıcıysa oynamayın bence oyun gayet güzel free acount açmıstım hala oynuyorum hiç sıkmadı
  • yukarı
  • bir ss koyayım oynayanlar için oyunda daha yeni havayi fişek atılar niye bilmiyorum

yeni oyun potco

yeni oyun potco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2_ -- 26 Şubat 2012; 22:10:20 >

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.