Şimdi Ara

Iron Harvest (2018) YENİ OYUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KING Art Games tarafından yapılmakta olan Dieselpunk temalı, 1. dünya savaşı sonrasındaki yıllarda geçen yarı-tarihsel bir RTS oyunu.

Polonyalı Jakub Rózalski tarafından geliştirilen ve 1920+ yıllarında demirin, teknolojinin ve yürüyen makinelerin önemli konumda bulunacağı oyun alternatif bir dünyada geçecek. KING Art Games proje lideri Jan Theysen, oyunda kahraman karakterleri, mech ve askerleri savaş alanında bulunan sandbox haritalarda yöneteceğimizi belirtti. Ek olarak siper alma mekaniği ve dinamik yıkım da oyunda bulunacak. Iron Harvest; PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

Oyun şuan Kickstarter'da ön siparişte.
    LİNK:

Resmi Facebook sayfası:https://www.facebook.com/ironharvest/

Resmi Sitesi:
    KING Art Games
    Iron Harvest
    https://iron-harvest.com/game

Iron Harvest - Kickstarter Trailer:

Pre-Alpha Oynanış videosu:

.

• Takip.
    İlginç bir oyuna benziyor, videosunu izlemiştim.
    Güzel senaryolu stratejilere hasret kaldık.
  • Takip
  • company of heroes'in robot konulmuş hali
  • Bu oyun gerçekten iyi bir oyun olacak, uzun süredir strateji oyunu kovalıyorum şu ana kadar iyi bir tanesine denk gelmedim.Bu oyunu merakla bekliyorum. https://store.steampowered.com/app/826630/Iron_Harvest/
    Steam sayfasından İstek Listesine ekleyin, böylelikle Türkçe ekleyebilirler bir ihtimal.
  • Iron Harvest (2018) YENİ OYUN

Geliştirici oyunun Türkçe olacağına dair işareti verdi. Büyük ihtimal Deep Silver Türkçeye çevirtecek. Arkadaşlar her zaman deniliyor yine belirtmekte fayda var, Türkçe olmasına katkıda bulunmak için Steam istek listenize oyunu ekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun demosu 6 gün boyunca oynanacakmış online var. 16-22 haziran günleri bedava girilebiliyor. 16 Haziran saat 16:00 da steamde ulaşılabilir. Denemek için iyi bir fırsat. Bunun dışında Türkçe dili konusunda bir gelişme henüz yok. Ki konunun aktifliğinden olmaması çok doğru bir karar iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 16 Haziran 2020; 14:5:40 >

• Türkçe dili resmi olarak eklenmiş, demoyu bir miktar oynadım coh ve warhammer karışımı bir şeyler çıkmış ortaya, fakat animasyonlar çok kütük ve daha çok yol katetmesi lazım gözüküyor.
  • Başlıkta mesajım var sanıyordum yokmuş, bulunsun. Bu bendeki internet hızıyla steam festivalindeki oyunların demoları bile hayal. Üç beş tane gözüme kestirdiğim oyunun demo gameplay videolarını izlerim anca. Bu oyunu epey süredir takip ediyorum. Rts pek sevmem ama kesinlikle bakacağım çıktığında. Fiyatı da makul denebilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya kaliteli bir yapıma benziyo neden beklediği ilgiyi görmemiş ilginç

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dil desteği ve 92₺ fiyatıyla birlikte bugün çıkış yapıyor!

epic games store
    Iron Harvest - Iron Harvest
    https://www.epicgames.com/store/tr/product/iron-harvest/home
    (60₺ kuponunuzu sakladıysanız muhtemelen çıkışından sonra 32₺'ye alınabilecek.)
    https://store.steampowered.com/app/826630/Iron_Harvest/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 1 Eylül 2020; 3:50:5 >

• 50 tl altına düşsün direkt alınır.
  • İçerik az ama fıstık gibi oyun. Rts ve coha benziyor. Animasyonlar grafik iyi. Anna nın hikayesini beğendim :) favori birliğim rusviet(ulan sscb)Daha yeni başladım epic işi de ayıp oldu boşuna bekledik
    Ayrıca bombardıman yapmak harika :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 2 Eylül 2020; 17:26:39 >
  • Bu arada 2-3 ay beklerseniz bir şey kaybetmezsiniz

• Sevmedim abi oyunsuzluk başıma vurdu yeter be
  • Dayanamayıp aldım. bakalım nasıl oyunmuş.
  • Oyunu bitiren bir arkadaş save dosyasını atabilir mi? Yarıda kaldım. Format attım. Save dosyası rip. İnternetten indirdiğim save dosyaları eski olduğu için uyuşmuyor oyunla.

• Bu oyun yabana atilmasi üzücü , Starcraft 2'den sonra zevk aldigim nadir oyunlardan , Gerek grafik ve hikayesi sizi oyuna sokuyor şiddetle oynayin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.