Bildirim
Yeni Paket Arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Turkcell 10 GB 39 TL -
Numaramı taşıyabiliyor muyum? -
Önce Turkcell faturasıza geçip ardından müşteri hizmetleri veya dijital operatör uygulamasından bu pakete geçiş yapabilirsiniz. -
Elbette, önce Turkcell faturasız'a geçiş yapın ardından ya bayiler den ya 532 Müşteri hizmetlerinden ya da Dijital Operatör uygulamasın dan geçiş yapabilirsiniz. -
Çok zor geldi bu bana :D -
Kolay hocam, ben de bu yolla 10 GB 39 Lira'ya alıyorum, seneye de ömrümüz yeterse yine aynı taktiği uygulayacağım -
Hocam şimdi ben vodafone faturalıdayım ay sonu bitiyor. Ne yapmalıyım tek tek yazarsanız sevinirim. -
Taahhütünüz sona erdiği gün hemen gidin Turkcell bayisine hazır kart'a yani faturasız hatta geçiş yapmak istediğinizi belirtin, bayi faturasız avantajsız, RaHat hatta geçirelim bilmem ne gibi şeyler bahsederse oradan koşarak uzaklaşın
Şimdi herhangi bir Turkcell bayisinden faturasız (hazır kart) geçiş yaptık varsayalım, açılması 2-3 gün sürer.
Hattınız açıldıktan sonra Dijital Operatör uygulamasına giriş yapıyorsunuz arama kısmına Faturalı Maksi Plus yazıyorsunuz, "Hemen al" yazısı çıkarsa oradan Faturalı Maksi Plus paketine geçiş yapabilirsiniz hocam
Uygulama da olmadı, 532 Müşteri hizmetlerini arayın Faturalı Maksi Plus'a geçiş yapmak istediğinizi belirtin hocam onlar sizi geçirecektir
Orda da sıkıntı oldu diyelim, en son yol herhangi bir Turkcell bayisine gidip Faturalı Maksi Plus'a geçiş yapmak istiyorum deyip gerekli işlemleri başlatmak olacaktır.
Bundan sonra Faturalı Maksi Plus'a geçiş yapmış olacaksınız hocam
Geçiş yaptıktan sonra size aşım yapmamanız için 12 ay boyunca aşım koruma servisi hediye edilecek, internetiniz bitse dahi ek paket almazsanız aşım yapamazsınız.
Salla Kazan dan haftalık 2 GB hediye gelecek, Doğayı koruma adına haftalık 2 GB daha gelecek, Aylık 10 GB hediye gelecek ve son olarak Hediye Havuzun da da hediye seçenekleriniz olacak, dilediğinizi seçebilirsiniz Hediye Havuzun da
İlk ay rahat 30 GB veri kullanırsınız hocam, zaten Turkcell de hediyeler hiç bitmiyor her zaman hediye alabilme şansınız olacak.
Şimdiden hayırlı olsun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 8 Eylül 2020; 17:34:39 >
-
Bu aklımda bulunsun başka bunun civarında öneriniz var mı şu güzel paket dediğiniz ? -
Var hocam, Faturalı Fırsat Midi.
Fiyatı 30 TL.
5 GB, 1000 SMS/MMS ve 1000 Dakika var.
Hediyeler aynıdır, geçiş taktiği yine yukarı daki yazım da anlattığım gibidir hocam
www.turkcell.com.trFaturalı Fırsat Midi Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/faturali-firsat-midi-paketi
Bu arada birde Faturalı Midi Plus var hocam oda 3 GB 25 TL.
www.turkcell.com.trFaturalı Midi Plus Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/faturali-midi-plus-paketi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 8 Eylül 2020; 18:39:17 >
-
Onların internet az ya ilk söylediğiniz daha mantıklı sanırım. Peki Vodafone için böyle paketler var mı bildiğiniz hocam? -
Eş dost şifreleri var Vodafone'da hocam Red paketlerin de indirim sağlıyor, onun haricinde eğer Turkcell'e geçtiğiniz zaman Elçi şifresi ayarlayabilirseniz hocam 20 GB'ı 59 Lira'ya kullanabilirsiniz hocam -
Zor değil yav yardımcı oluruz geç turkcelle -
Vodafone gündüz 09.00 18.00 arası ara kontrolu geçmek istiyorum de seni bir yere aktarcaklar ikna ekibine 179 tllik tarifeyi bana 100 TL verdiler 🤗 yiğenime Red 25 yaptık sosyal VS sınırsız 60 TL, uygun. Herkese uygun tarife sunuyorlar. -
Limitsiz Redli tarifesini mi 100 liraya aldınız, öyleyse baya iyi
@Frankensteinn Yanımda uygulamasından "bana özel" kısmında yeni tarfie yada paket önermemişler mi? baktınız mı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 10 Eylül 2020; 4:55:8 > -
Hazır karta geçmek için illaki Turkcell bayiye mi gitmemiz lazım? Dijital Operatör uygulaması veya müşteri hizmetleri aranarak geçilmiyor mu? -
m.t arayip taleo olisturuyorsun 96 saat icinde seni ariyorlar hocam -
Yani Vodafone veyahut Türk Telekom kullanıyorsanız evet hocam ama Turkcell faturalı iseniz bayi den ya da müşteri hizmetleri ile geçiş yapabilirsiniz.
Benzer içerikler
- vodafone telesekreter yönlendirme numarası
- tahsilatına aracılık edilen hizmetler ne demek
- h+ nedir
- vodafone sesli mesaj kapatma
- flash sms kapatma türk telekom
- kapanan hat nasıl açılır
- mobil veri çekmiyor
- hat takılı ama şebeke yok
- telsiz kullanım ücreti 2024
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X