Şimdi Ara

(YENİ PARÇALAR EKLENDİ) Sagopa Kajmer & Kolera = Bendeki Sen (yeni albüm) çıktı arkadaşlar (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
9.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Tekrar Hatırlatıyorum ; Albüm 5 Haziran'da Çık-Ma-Ya-Cak-Tır..
    25 Mayıs - 5 Haziran Arasında sürpriz olarak duyurulacaktır.

facebook sagopa sayfası açıkladı sizce ne zaman gelir ?
  • Allahım bu kolera ne kadar güzel ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

çok sağlam geliyor kafkef.
  • Sago Senin Yapacağın İşin Bennn. Özledik Yahu Nerde Bu Albümmmm. Eğer Sende Dh cı İsen Sesimizi Duy Albümü Piyasaya Sürr Artıkkkk....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalkıyısı

Sago Senin Yapacağın İşin Bennn. Özledik Yahu Nerde Bu Albümmmm. Eğer Sende Dh cı İsen Sesimizi Duy Albümü Piyasaya Sürr Artıkkkk....

En geç 5 Haziranda.
  • http://www.youtube.com/watch?v=M_yaakNMtgc
  • Üstaddd sür albümü piyasaya dağıt yine ortalığı çal ruhumuzu.
  • Özlem Bitiyor!

Sagopa Kajmer ve Kolera ”İkimizi Anlatan Birşey” isimli ilk düet albümlerinden sonra 2. düet albümleri ”Bendeki Sen” ile karşınızdalar.Bu Pazartesi 07 Haziran 2010 tarihinde tüm müzik marketlerden edinebileceğiniz albüm klasikleşmeye aday 16 yeni şarkıdan oluşuyor.Keyifli dinlemeler.

Melankolia Müzik
  • yarın ilk işim bu albümü almak olacak tesekkürler çok beğendim ilk şarkıyı ekleyenin eline sağlık
  • yarını iple çekiyorum
  • dinleyen var mı ?

çıktı albüm
  • Yarın alır dinlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemlix

dinleyen var mı ?

çıktı albüm

Şu an dinliyorum. Gerçekten güzel olmuş. Değişik bir tarz denemişler güzelde olmuş.
  • arkadaş acayip merak ettim ya bende bugün alacağım.
  • nete sızmış mı bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

nete sızmış mı bilginiz var mı?

12,1 gibi netteydi albümün tamamı
  • albümü internetten indiriyorum. bugün gidip alacaktım vakit olmadı. ama yinede alcam orjinal albümü. dayanamadım napim :D
  • YİNE AYNISI OLDU ALBÜMÜ DİNLEDİM İLKTEN PEK ZEVK ALAMADIM SONRADAN MÜKEMMEL GELMEYE BAŞLADI. İSTEYENE MSN DEN YOLLARIM ALBÜMÜ. AMA ORJİNALİNİDE ALINIZ LÜTFEN. KONUYA YENİ PARÇALAR EKLENMİŞTİR.... KEYİFLİ DİNLEMELER...
  • ya beyler albüm çıktıgı saniyeden beri aralıksız şu güne kadar sagopa dışında bu albüm dışında müzik dinlemedim ne iş anlamadım başta sıradan gelen bu böyle,merhametine dön,terk-i diyar, mevsimler gibisin, bana ninni okumayın hata başta hiç sevmediğim tadı yok şarkıları bile harika gelmeye başladı sözlere dikkat edince.. Abi bu adam her ay albüm çıkarsın her ay alalım :))

bu arada maşallah ütün albümü koymuşsunuz ilk sayfaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 18 Haziran 2010; 0:53:40 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.