Şimdi Ara

(YENİ PARÇALAR EKLENDİ) Sagopa Kajmer & Kolera = Bendeki Sen (yeni albüm) çıktı arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
0
Favori
9.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagopa Kajmer ve Kolera ”Bendeki Sen” adlı yepyeni ve merakla beklenen albümünü çok yakında servis ediyor.İkili Nokia Ovi Müzik çatısı altında ”Comes With Music” projesi için bir yeni şarkı ve remix anlaşması yaptı.”Bir Dizi İz” adlı şarkının orijinalinin tamamını ve albümde yer almayan çok özel Dj Mic Check Nokia Exclusive Mixini cep telefonlarınıza indirebileceksiniz. buraya tıklayarak parçalardan haberdar olabilirsiniz.
    Melankolia Müzik

(YENİ PARÇALAR EKLENDİ) Sagopa Kajmer & Kolera = Bendeki Sen (yeni albüm) çıktı arkadaşlar

Özlem Bitiyor!

Sagopa Kajmer ve Kolera ”İkimizi Anlatan Birşey” isimli ilk düet albümlerinden sonra 2. düet albümleri ”Bendeki Sen” ile karşınızdalar.Bu Pazartesi 07 Haziran 2010 tarihinde tüm müzik marketlerden edinebileceğiniz albüm klasikleşmeye aday 16 yeni şarkıdan oluşuyor.Keyifli dinlemeler.

Melankolia Müzik

Sagopa Kajmer ve eşi Kolera'nın 2. ortak albümü ''Bendeki Sen'' sizlerle...
    Uzun zamandır merakla beklenen süper ikilinin yeni düet albümü toplam 16 şarkıdan oluşuyor. İnsanın içine işleyen müzik derin anlamlar içeren sözler eşlik edilesi nakaratlar kısacası müzik adına bulunabilecek bir çok güzel şey bu albümde bir arada.
    Albümde scratch sevenler için 1 tane özel şarkı da var. Aynı zamanda Sagopa Kajmer'in bir de solo şarkısı bulunmakta.
    Albümün tüm kayıtları Melankolia Kuvvet Mira Stüdyosunda yapıldı. Albümün ilk video klibi ''Bir Dizi İz'' adlı şarkıya çekildi.
    Sagopa ve Kolera Bendeki Sen albümünün turnesi için Ekim ayını seçtiler. Hoş bir rap ziyafeti için biçilmiş bir kaftan.
    Albüm Melankolia Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde.

Tracklist
    01. Bu Böyledir
    02. Merhametine Dön
    03. Terk-i Diyar
    04. Mevsimler Gibisin
    05. Bir Dizi İz
    06. Zaman Alacak İntikamını
    07. İyi Bilirim
    08. Adı Yok
    09. Ne Olur
    10. Bana Ninni Okumayın
    11. Sen Hiç Sevmeyi Bilmezsin
    12. İçeriz Aynı Tastan
    13. Gidenler
    14. Ayılırsın Ve Anlarsın
    15. Onları da Anlıyorum
    16. Scratch Diploma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkıyısı -- 8 Haziran 2010; 8:31:21 >

• Nihayet
  • ooo işte bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

ooo işte bu ya
    piyasada varmı acaba şuan
    melankoliada yazmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electi -- 18 Mayıs 2010; 15:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

melankoliada yazmıyo

şuan hiç bir yerde yok ilk nokıa duyurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Nihayet
    işte bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: UğurcaN24

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    taksimde kadıköyde duraklara afişler asmış nokıa. bugün gördüm öyle sevindimki anlatamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Melankoliada çıksında bakalım bi ne zamandır adam akıllı albüm çıkarmıyordu iyi oldu
  • 2 parça mı var ? Kırık çocuk gibi bişey falan mı yani pek anlamadım durumu..
  • çok şükür yaa bu yazı da kurtardıkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

2 parça mı var ? Kırık çocuk gibi bişey falan mı yani pek anlamadım durumu..

tek parça var bi de remixi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

albümde 2 parça yok arkadaşım. sadece iki tanesini koymuşlar siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8 Mile

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bence harika olmuş 30 saniyeden belli ama bu singlemı full albümmü 15 şarkılık ve şuan çıktımı nereden alabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalkıyısı

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

albümde 2 parça yok arkadaşım. sadece iki tanesini koymuşlar siteye.

Bende öyle düşündüm çünkü yeni albüm falan deniliyor.. 2 parçayla yeni albüm olmaz..

Ne zaman çıkıyo full sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    5 HAZİRANDA BİZLERLE ARKADAŞLARRRRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkıyısı -- 18 Mayıs 2010; 15:49:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalkıyısı

5 HAZİRANDA BİZLERLE ARKADAŞLARRRRRR

Alıntıları Göster
    Beyler parça çok hoşuma gitti gelde çıldırma..

Her yeni albümde, her yeni parçada aynı şey oluyor.

Play'e basıyorum, dinliyorum ve Hiç birşey anlamıyorum.. Tekrar dinliyorum, busefer arkada çalan beat'e aşık oluyorum. Bidaha dinlediğimde ise sözlerde hoşuma gidiyor.. "Sonra bi bakmışım, çalmadan duramıyorum!"

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Play'e basıyorum, dinliyorum ve Hiç birşey anlamıyorum.. Tekrar dinliyorum, busefer arkada çalan beat'e aşık oluyorum. Bidaha dinlediğimde ise sözlerde hoşuma gidiyor.. "Sonra bi bakmışım, çalmadan duramıyorum!"

Alıntıları Göster
    melankolia da haber yok neden acep? neyse.. ne zamandır dinlemiyodum moruğu güzel bişey olur da inş dinletir kendini. bu arada normal çok iyi de remix hiç olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

aynen parçayı birden çok dinlemek gerek gerçekten güzel birşeye benzio

• quote:

melankoliada yazmıyo

http://melankolia.com.tr/sagopa-kajmer-kolera-bendeki-sen-nokia-comes-with-musicte/
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty_123

quote:

melankoliada yazmıyo

http://melankolia.com.tr/sagopa-kajmer-kolera-bendeki-sen-nokia-comes-with-musicte/

Alıntıları Göster
    sabırsızlıkla bekliyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.