Her yeni albümde, her yeni parçada aynı şey oluyor.
Play'e basıyorum, dinliyorum ve Hiç birşey anlamıyorum.. Tekrar dinliyorum, busefer arkada çalan beat'e aşık oluyorum. Bidaha dinlediğimde ise sözlerde hoşuma gidiyor.. "Sonra bi bakmışım, çalmadan duramıyorum!"
Kardeşim bende aynen öyle.Üstad boşuna o skiti koymamış.O da bizim gibi galiba.Albümleri ilk dinlediğimde çok kötü geliyor dinledikçe güzelleşiyor şarkılar.
indiren yokmu yaa
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
indiren yokmu yaa
Sabahtan beri arıyorum ama hiç bi facebook fan page'inde veya uTube'da yok :|
Daha var ya
neyse buldum
adamın sesi sagoya fena benziyo yada ben benzettim
@warriorangel saol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 19 Mayıs 2010; 1:01:08 >
quote:
Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE
geniş ailede çalan şarkı hangisi ???
Vale - Dramafon
Çok iyi ya BPG gibi olmuş albümün tamamı inşaallah böyledir
Bu şarkı şimdi Ovi Store'denmi çekiliyor anlamadım ?
Ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum Sagopa nedemek bi anlamı varmı lakapmı, lakapsa nerden gelmiş kajmer nedemek bunuda açıklayabilirmisiniz? bide kolera denen bu kadın sürekli ishalmiymişde böyle saçma bi isim bulmuş kendine.
aydınlatın beni =)
Sadece 30sn var galiba
quote:
Orijinalden alıntı: uzak_dogu
Ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum Sagopa nedemek bi anlamı varmı lakapmı, lakapsa nerden gelmiş kajmer nedemek bunuda açıklayabilirmisiniz? bide kolera denen bu kadın sürekli ishalmiymişde böyle saçma bi isim bulmuş kendine.
aydınlatın beni =)
Sagopa=gizem(li bi piramit) Kajmer=gizemi bulan güzellik demekmiş... Sagopa mısırda bi piramitin adıymış.Bi çok arkeolog bu piramitin sırrını çözmeye çalışırken tuzaklara fln düşüp ölmüş.En son soyadı Kajmer olan bi arkeolog Sagopa'nın gizemini ortaya çıkarmış ve piramitin en gizemli yerine son odasına girerek duvara Sagopa'nın gizemini çözen anlamına gelen 'SAGOPA KAJMER'i kazımış.Gelgelelim talih bu arkeologa da gülmemiş ve piramitteki hava akımı yüzünden Gerhard Kajmer de ölmüş.. Sago'da üniv. yıllarında bu hikayeyi okuyup çok etkilenmiş. ..alıntıdır.. Sagopa Kajmer isminden önce Silahsız Kuvvet ismini kullandı.. 2001 den beri Sago K.
Kolera, çocukluk yıllarında kendisi koymamış, çevresi bulmuş ve ismi öyle kalmış.. Bi hikayesi yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE
neyse buldum
adamın sesi sagoya fena benziyo yada ben benzettim
@warriorangel saol
2:30 dan sonra harikalade !!
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
Orijinalden alıntı: uzak_dogu
aydınlatın beni =)
Sagopa=gizem(li bi piramit) Kajmer=gizemi bulan güzellik demekmiş... Sagopa mısırda bi piramitin adıymış.Bi çok arkeolog bu piramitin sırrını çözmeye çalışırken tuzaklara fln düşüp ölmüş.En son soyadı Kajmer olan bi arkeolog Sagopa'nın gizemini ortaya çıkarmış ve piramitin en gizemli yerine son odasına girerek duvara Sagopa'nın gizemini çözen anlamına gelen 'SAGOPA KAJMER'i kazımış.Gelgelelim talih bu arkeologa da gülmemiş ve piramitteki hava akımı yüzünden Gerhard Kajmer de ölmüş.. Sago'da üniv. yıllarında bu hikayeyi okuyup çok etkilenmiş. ..alıntıdır.. Sagopa Kajmer isminden önce Silahsız Kuvvet ismini kullandı.. 2001 den beri Sago K.
Kolera, çocukluk yıllarında kendisi koymamış, çevresi bulmuş ve ismi öyle kalmış.. Bi hikayesi yok :)
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ancak bu tamamen uydurma, hikaye. Gerçek olanı kendisi söylese keşke.
Gerrard Kajmer isminde bir arkeolog yok, eğer piramitlerden birine giren ilk insanlardan olsaydı muhakkak internetde adı geçerdi. Bu isim sadece Türkçe sitelerde yer alıyor, hiç bir kaynak yok. 2. olarak Mısır piramitleri içersinde Sagopa diye bir piramitde yok maalesef. Bu ablamız küçükken sürekli cırcır olup altına yaptığından ötürü sanırım bu ismi almış