Şimdi Ara

(YENİ PARÇALAR EKLENDİ) Sagopa Kajmer & Kolera = Bendeki Sen (yeni albüm) çıktı arkadaşlar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
9.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yinemi
  • Beyler, karşıt mesajlara yorum yapmadan direk şikayet edin, sağolsun adminlerimiz ilgileniyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Beyler parça çok hoşuma gitti gelde çıldırma..

Her yeni albümde, her yeni parçada aynı şey oluyor.

Play'e basıyorum, dinliyorum ve Hiç birşey anlamıyorum.. Tekrar dinliyorum, busefer arkada çalan beat'e aşık oluyorum. Bidaha dinlediğimde ise sözlerde hoşuma gidiyor.. "Sonra bi bakmışım, çalmadan duramıyorum!"

Kardeşim bende aynen öyle.Üstad boşuna o skiti koymamış.O da bizim gibi galiba.Albümleri ilk dinlediğimde çok kötü geliyor dinledikçe güzelleşiyor şarkılar.

• indiren yokmu yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

indiren yokmu yaa

Sabahtan beri arıyorum ama hiç bi facebook fan page'inde veya uTube'da yok :|
  • Daha var ya
  • neyse buldum

adamın sesi sagoya fena benziyo yada ben benzettim

@warriorangel saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 19 Mayıs 2010; 1:01:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

geniş ailede çalan şarkı hangisi ???

Vale - Dramafon
  • Çok iyi ya BPG gibi olmuş albümün tamamı inşaallah böyledir
  • Bu şarkı şimdi Ovi Store'denmi çekiliyor anlamadım ?
  • Bulmayı çalışıyorum-z sakin
  • @NomadCRY

http://www.youtube.com/watch?v=zeXmwDPVoUk

Buyur ..
  • quote:

@NomadCRY

http://www.youtube.com/watch?v=zeXmwDPVoUk

Buyur ..

Kardeş bu 30 snlik demo. Fullü yok herhalde

@ Darbaz34

Seni gidi gidi

• Ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum
    Sagopa nedemek bi anlamı varmı lakapmı, lakapsa nerden gelmiş
    kajmer nedemek bunuda açıklayabilirmisiniz?
    bide kolera denen bu kadın sürekli ishalmiymişde böyle saçma bi isim bulmuş kendine.

aydınlatın beni =)
  • Sadece 30sn var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

Ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum
    bide kolera denen bu kadın sürekli ishalmiymişde böyle saçma bi isim bulmuş kendine.

aydınlatın beni =)

Sagopa=gizem(li bi piramit)
    Kajmer=gizemi bulan güzellik
    demekmiş...
    Sagopa mısırda bi piramitin adıymış.Bi çok arkeolog bu piramitin sırrını çözmeye çalışırken tuzaklara fln düşüp ölmüş.En son soyadı Kajmer olan bi arkeolog Sagopa'nın gizemini ortaya çıkarmış ve piramitin en gizemli yerine son odasına girerek duvara Sagopa'nın gizemini çözen anlamına gelen 'SAGOPA KAJMER'i kazımış.Gelgelelim talih bu arkeologa da gülmemiş ve piramitteki hava akımı yüzünden Gerhard Kajmer de ölmüş.. Sago'da üniv. yıllarında bu hikayeyi okuyup çok etkilenmiş.
    ..alıntıdır..

Sagopa Kajmer isminden önce Silahsız Kuvvet ismini kullandı.. 2001 den beri Sago K.

Kolera, çocukluk yıllarında kendisi koymamış, çevresi bulmuş ve ismi öyle kalmış.. Bi hikayesi yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

neyse buldum

adamın sesi sagoya fena benziyo yada ben benzettim

@warriorangel saol

2:30 dan sonra harikalade !!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

Ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum

aydınlatın beni =)

Sagopa=gizem(li bi piramit)
    Kajmer=gizemi bulan güzellik
    demekmiş...
    Sagopa mısırda bi piramitin adıymış.Bi çok arkeolog bu piramitin sırrını çözmeye çalışırken tuzaklara fln düşüp ölmüş.En son soyadı Kajmer olan bi arkeolog Sagopa'nın gizemini ortaya çıkarmış ve piramitin en gizemli yerine son odasına girerek duvara Sagopa'nın gizemini çözen anlamına gelen 'SAGOPA KAJMER'i kazımış.Gelgelelim talih bu arkeologa da gülmemiş ve piramitteki hava akımı yüzünden Gerhard Kajmer de ölmüş.. Sago'da üniv. yıllarında bu hikayeyi okuyup çok etkilenmiş.
    ..alıntıdır..

Sagopa Kajmer isminden önce Silahsız Kuvvet ismini kullandı.. 2001 den beri Sago K.

Kolera, çocukluk yıllarında kendisi koymamış, çevresi bulmuş ve ismi öyle kalmış.. Bi hikayesi yok :)

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ancak bu tamamen uydurma, hikaye. Gerçek olanı kendisi söylese keşke.

Gerrard Kajmer isminde bir arkeolog yok, eğer piramitlerden birine giren ilk insanlardan olsaydı muhakkak internetde adı geçerdi. Bu isim sadece Türkçe sitelerde yer alıyor, hiç bir kaynak yok.
    2. olarak Mısır piramitleri içersinde Sagopa diye bir piramitde yok maalesef.
    Bu ablamız küçükken sürekli cırcır olup altına yaptığından ötürü sanırım bu ismi almış

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.