Şimdi Ara

(YENİ PARÇALAR EKLENDİ) Sagopa Kajmer & Kolera = Bendeki Sen (yeni albüm) çıktı arkadaşlar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
0
Favori
9.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Romantizma gibi olmazsa dinlenmez..

Daha öyle parçalar çıkaracağını sanmam K.İ.T.S'den sonra paso Allah kitap başka bişey yok adam işini biliyor tabi bi anda patlama yaptı hayran sayısı ülkemizde din dedinmi akan sular durur.Yinede temennimiz eski romantizma bpg tarzına dönmesi tabiki.
  • Bu "bir dizi iz" i dinleyemedim. Play tuşuna basıyorum basıyorum ses yok?
  • şimdi bu şarkıyı indirmenin bi yolu yokmu siteye üye olsak falan hakkımız oluyormu ?
  • Her zamanki gibi süper.
  • bazı arkadaşlar şarkılarda dini kullanıyor demiş dinlenmez demiş iyide. kaç tane şarkısında gördünüz söyleyin bakalım. sadece allah diyor şarkılarda. biraz fas dili ve edebiyatı da yapıyor o yüzden siz öyle sanıyosunuz. ben yaptığı her parçayı çok seviyorum ve dinliyorum.
  • yok mu x6 kullanan indiriversin şunuda paylaşsın yahu :)
  • Ben üyeyim fakat ovi kupon numarası falan istiyor. Daha yeni 5800 almıştık içinden bi numara çıkmadı. Yokmu indirebilecek biri :)
  • evet kupon diyor anlayamadım bende
  • vallahi biri indirebilirse çok dua ederim :)
  • Bi Allah'ın kulunda yokmu şu X6 :D Bu parçanın nakaratını dinlemeden ölürsem varya :D
  • en iyisi 2. el bölümünden yardım istemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bi Allah'ın kulunda yokmu şu X6 :D Bu parçanın nakaratını dinlemeden ölürsem varya :D

nakaratını hayal edebiliyorum mükemmelll
  • Beğendim..
  • Eski parçalarla alakası yok yine. Eskiye dönüş vs. yok.
    saykodelik EP, EP5 vs. aynı şarkılar işte.

Uğurla Bahtiyarları, Anektod, Terapi, Paulov'un Köpeği vs.. artık eskide kaldı belli
    Ah be Sago ah..

• Bunun verdiği hazzı başka hangisi verebilir ki
  • Dinleyemedim ki Eski albümlerdeki hava varsa iyidir
  • Bundan sonrakileri orkestrayla çıkartacak galiba ama bize demişti 2008 konserinde kolerayla duet albümü yapacam eskisi gibi
  • Bekliyoruz bakalım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.