Ben eskiden sadece ve sadece ilahi dinlerdim. Şarkı hiç dinlemezdim. Sagoya başladıktan sonra artık sadece Sago dinliyorum ilahi de dinlemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Sosyal Mario
Sagoya geri dönesim geldi lan Ama aşık olmam lazım Baytarla mı başlasam, var mı baytardan iyisi ?
Ben Sagopa'da şu en iyisidir gibi bir şeyi hiçbir zaman söyleyemedim. Her şarkısı mükemmel geliyor bana.
Kürdan Kollar, Kopya Kalpler, Yakın ve Uzak, Dünyanın Ninnisi, Şikayetname, Muamma, Dessas
Say say bitmez. Bence hepsini dinlemelisin.
quote:
Orijinalden alıntı: SevdayaKurban
quote:
Sagoya geri dönesim geldi lan Ama aşık olmam lazım Baytarla mı başlasam, var mı baytardan iyisi ?
Ben Sagopa'da şu en iyisidir gibi bir şeyi hiçbir zaman söyleyemedim. Her şarkısı mükemmel geliyor bana.
Kürdan Kollar, Kopya Kalpler, Yakın ve Uzak, Dünyanın Ninnisi, Şikayetname, Muamma, Dessas
Say say bitmez. Bence hepsini dinlemelisin.
aynen öyle. ayrıca baytar 1. sıraya giremez ondan kat kat daha güzel şarkılar var. mesela son çıkardığı pesimist orkestra ep si mükemmel
ulaşan yokmu şarkıya hala ?
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster33
quote:
Orijinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow
Romantizma gibi olmazsa dinlenmez..
Daha öyle parçalar çıkaracağını sanmam K.İ.T.S'den sonra paso Allah kitap başka bişey yok adam işini biliyor tabi bi anda patlama yaptı hayran sayısı ülkemizde din dedinmi akan sular durur.Yinede temennimiz eski romantizma bpg tarzına dönmesi tabiki.
Romantizma ile yakaladığı çıkışını K.İ.T.S ile iyice pekiştirdi ve çıkışı dahada artarak devam ediyor çok yanlış düşünüyorsun. Şarkıların söz,müzik kaliteside giderek artıyor. Pesimist Orkestra ile bunu herkese gösterdi zaten
Tabutlara sığmayacak kadar intihar var. Şeytanın siparişi, dünyanın ninnisi olmuş sirenler. Ya Rab bizi özler. Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin. Solar hayat resmin. Umut nerdesin yine bittin nerelere gittin ben seni göremedeeeeeeeeeeeeeen. eeeeeeeeeeeen. sago gazlaaaaaaa eeeeennnnnnnn Kolo gazlaaaaaaaaaa eeeeeeennnnnnnnnn
Seviyorum bu adamı ya.
Sabırsızlıkla bekliyorum sonunda Sago
quote:
Orijinalden alıntı: NeShTeR
quote:
quote:
Daha öyle parçalar çıkaracağını sanmam K.İ.T.S'den sonra paso Allah kitap başka bişey yok adam işini biliyor tabi bi anda patlama yaptı hayran sayısı ülkemizde din dedinmi akan sular durur.Yinede temennimiz eski romantizma bpg tarzına dönmesi tabiki.
Romantizma ile yakaladığı çıkışını K.İ.T.S ile iyice pekiştirdi ve çıkışı dahada artarak devam ediyor çok yanlış düşünüyorsun. Şarkıların söz,müzik kaliteside giderek artıyor. Pesimist Orkestra ile bunu herkese gösterdi zaten
Ben tasavvufi şeyler karıştırmasına bişey demiyorum ama bence k.i.t.s. romantizmanın yarısı bile olamaz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NeShTeR
quote:
quote:
Ben tasavvufi şeyler karıştırmasına bişey demiyorum ama bence k.i.t.s. romantizmanın yarısı bile olamaz.
bpg>kits>romantizma
kits'i ancak ikimizi anlatan bişeyin önününe geçirim. değilse 2005 önce sagopa kajmerle 2005 sonra sagopa kajmer kıyaslanmaz bile keşke 2005 ten önceki kalite devam etseydi..
quote:
kits'i ancak ikimizi anlatan bişeyin önününe geçirim. değilse 2005 önce sagopa kajmerle 2005 sonra sagopa kajmer kıyaslanmaz bile keşke 2005 ten önceki kalite devam etseydi..
2005'ten sonra neler geldi bak hatırlatayım haksızlık etme sagoya. Kürdan Kollar, Şikayetname, Baytar, İstisnalar Kaideyi Bozmaz, Gam Tozu, Kendim İçin, Monotonluk Maratonu, Gölge Haramileri, Beyaban, Kötü İnsanları Tanıma Senesi, Düşersem Yanarım, ATEŞTEN GÖMLEK, Muamma, Hep Taarruz Var, Sürahi, Kargaların Kargaşası, Bilinmezlik gibi üst düzey şarkılar...
quote:
Kendi adıma söyliyim 'Bir Pesimistin Gözyaşları'
telefondan usb ile bağlanıp media playerla şarkıyı çalıştırabiliyorum ama bilgisayara atılmıyor
şarkıyı çalıştırabiliyorsan ses kaydı falan yapabilir misin kardeş? sonra da burda paylaşırsan çok iyi olur :)
Jentin gözünü sevem kaydet koy foruma :D
quote:
Orijinalden alıntı: Jentin
telefondan usb ile bağlanıp media playerla şarkıyı çalıştırabiliyorum ama bilgisayara atılmıyor
Audacity programıyla kayıt alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: gkhnzn
quote:
2005'ten sonra neler geldi bak hatırlatayım haksızlık etme sagoya. Kürdan Kollar, Şikayetname, Baytar, İstisnalar Kaideyi Bozmaz, Gam Tozu, Kendim İçin, Monotonluk Maratonu, Gölge Haramileri, Beyaban, Kötü İnsanları Tanıma Senesi, Düşersem Yanarım, ATEŞTEN GÖMLEK, Muamma, Hep Taarruz Var, Sürahi, Kargaların Kargaşası, Bilinmezlik gibi üst düzey şarkılar...
Bunlardan bpg ve romantizma nın kalitesine yakın denilebilecek bi kürdan kollar var o kadar. Diğerleri kötü değil ama iki üç dinlenmek şarkı. istisnalar kaideyi bozmaz falan tam apaçi şarkısı.
quote:
telefonun modeli nedir bi de telefona nasıl attın parçayı?
Bu DRM koruması beni deli etti yaklaşık 5-6 program denedim sonuç başarısız
Jentin, Senin imzada İpod falan yazıyor. iTunes üzerinden mi attın telefona eğer öyleyse söyle bende atayım telefona ben kayıt yaparım. Upload ederim sonra.
quote:
Pcye baglayıp calabiliyorsan kayıt yapıp bizede gönderebilir misin? Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsan hepbirlikte yardımcı olabiliriz gerekli programlar var heryerde 2 dakikalık bir iştir kendileri... Buraya paylaşamazsan ise youtube'yede atabilirsin rica etsek bunu yaparsan cok memnun oluruz.. Hadi bekliyoruz..