Şimdi Ara

(YENİ PARÇALAR EKLENDİ) Sagopa Kajmer & Kolera = Bendeki Sen (yeni albüm) çıktı arkadaşlar (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
9.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

Bu DRM koruması beni deli etti yaklaşık 5-6 program denedim sonuç başarısız

Jentin, Senin imzada İpod falan yazıyor. iTunes üzerinden mi attın telefona eğer öyleyse söyle bende atayım telefona ben kayıt yaparım. Upload ederim sonra.

Sen nasıl atamadın ki valla kimden isteyeceğimizi şaşırdık o derece bir an önce sende yaparsın inşallah tabi yaptığın an burada görmek isteriz.. :)

• @badboy39

iTunes yemedi. Bende iphone var beceremedim..
  • Ya sanırım onu çalmak için özel bir media player istiyor melankolia.com.tr'deki haberde öyle bişiy yazıyordu..
  • Abi herkez yana yana arıyor bende dahil ama bi x6'sı olan genç bulamadık koskoca forumda
  • 5800 xm le de olur. dur bi deneyim. olursa convert edebilirm ben
  • 1 tane eski stil şarkı yapsın başka bir şey istemiyorum.

Hiç bir şarkısı beni düşünen ceset kadar etkilememiştir
  • @áshtráy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 20 Mayıs 2010; 0:40:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

neyse buldum

adamın sesi sagoya fena benziyo yada ben benzettim

@warriorangel saol

Başta sago sandım.Çok benziyor.Baktığım yer kapkara derken sesi sagoyla aynı nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 20 Mayıs 2010; 0:50:03 >

• Nerede o bebeğim öldü, drama yolları, hayat arabamla 2005 mil, romantizma, yaşlı planet, uğurla bahtiyarları, karikatür komedya, tanrı çekti tüm resimleri, 24, iyi geceler, geçmişi gölgeye teslim ettim... daha çok var ya. aklıma bunlar geldi şimdi. yukarda yazdığın şarkılar nereye bunlar nereye? bunları 2003-2004 ten bugüne kadar dinledim hala da dinlerim ama son yaptığı şarkılar falan...
  • yahu demosunu abartısız 50-60 kez dinledim yokmu hala kimsede full hali bi şekilde paylaşşısn şu an albüm 50 lira olsa alıcam o derece yani..
  • Full olarak paylaşsın biri bi şekilde
  • Sanırım beklemekten başka çaremiz yok arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

• quote:

Teşekkür ederim @WA
  • quote:

Sonunda geldi şarkı bayada hoşuma gitti albümde bu tarz şarkılarla oldumu sorun yoktur

• Sonunda.. kalkar kalkmaz bu haber iyi oldu winamp susmaz bugün :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Sonunda geldi şarkı bayada hoşuma gitti albümde bu tarz şarkılarla oldumu sorun yoktur

teşekkürler 30 40 dfa dinleirm bunu art arda indirebilecek bi yer olsa iyi olurdu ama yok yakında çıkar inş bi yer

• saveyoutube.com

• http://rs34.rapidshare.com/files/389459938/Sagopa_Kajmer___Kolera_-_Bir_Dizi_ae_z.mp3
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.