Şimdi Ara

Yeni Passat Eylüle kadar Yok! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben inanmıyorum muhakak vardır bazı donanımlar.
  • Adam senelerce çalışıyor gidiyor emekli oluyor. Veriyor tüm parasını araca.bi bana mı ters geliyor o kadar çalış dur. Emekli olunca bi araba için. Neyse. Yazık
    Edit: sonra neden the car of the year

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubledalak -- 9 Mart 2015; 15:27:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kriz var.
    Ama Passat ta...

• Yeni Passat'ı da yolda çok görüyorum. Ama 8-9 ay beklemek nedir yav.
  • 3 sene önce sıfır araç alacakken doğuş oto nun bir bayisinde çalışan arkadaşımın abisi ile konuşmuştumç. Tek söylediği hangi modele bakarsan bak aracın en erken gelmne süresi 2 ay. Fiyatlarıda ona mukabil zaten. Arkadaş aldığım araba 1 hafta civarında geldi inanılmaz huzursuz oldum o süre içerisinde. Şimdi bireysel bir insanın bırakın 9 ayı 3 ay beklemesi bence bu işi ticarete dökmesi meslesinden başka bir şey değildir. Sipariş ver 9 ay sonra gelsin. Nasıl bir zev yahu..
  • Yok bir Yıldır o

• Alip kenara koymak lazim 5 bin kar koyarak satariz

• mumenu kullanıcısına yanıt
    Zaten o yüzden bu hale gelmedik mi
  • Zamaninda wv sıra veriyor dedigimde sehir efsanesi kim soyledi falan diyen vardi nolduu ?

• aylarca araba gelecek diye bekleyenlere Allah akıl fikir versin. mübarek sanki ferrari alıyor ulan ferrari bile alsan 8 ay beklemezsin.
  • 2011 yılının Aralık ayında Sakarya otokura dizel jetta sormuştum, 8 ay sonra teslim ederiz demişlerdi

• AO A kullanıcısına yanıt
    Hocam şirket satışıyla çoğu, ikinci eli düşük olması gerekmez mi?
    Şirketler ikinci el istemeyeceği için düşük Olmalı sanki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkemizde Durum bu ama burada fiyatlar düşecek almayın kriz var ha krize girdik ha girecez diyen bir sürü hayal Tüccarı var.2 tane uyduruk araba fiyati düştü diyeki bunlara krize lüzum yok her zaman 36 taksitle satıyorlar.fiyatlar düşüyor almayın diye millete araba aldırmadilar. Bu hangi ülkede bile yaşadığından habersiz hayal tuccarlarina kapak olsun.simdi bulsunlar da alsınlar. Ama bunlar gene hatalarını kabul etmez.gene bir sürü saçmasapan analizlerin arkasına sığınirlar. Gene biz haksız çıkarız.

• -Abi ne aldin?
    -Passat
    -bi baksaydik
    -kasimda teslim edecekler....
    Bu arada abi 3 ay sonra kalp krizinden oleceginden habersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernan77 -- 9 Mart 2015; 18:54:05 >
  • Super... cok guldum ;))

• o değilde vosvos ları komple ticari duruma soksunlar. İşin adını koyalım be yahu
  • Ev alma Passat al kafası bunlar hep.
  • Gelir grubunun en üstünde yer alan %10 luk kesimin toplam gelirden aldığı pay %60 dan %90 a çıktı ve dünyanın gelir dağılımında en bozuk 2. ülkesi olduk.

Pahalı arabaların çok satması normal

Diğer husus kamu kurumları çok kiralama yapıyor yine yetmiyor ihale alan işadamları da kurum yetkililerine hatta ailelerine kiralık araç tahsis etmek zorunda

Başakşehir en çarpıcı örnek. Öğlen vakti gidin ve işsiz güçsüz kadınların lüks araçlarla nasıl başıboş dolaştıklarını görün

• Eylule siraya gir, al araci koy ustune 10-15 bin tl. Engec birhaftaya sat. Iste merak ettigimiz kafa bu galiba, sosyoloji Turk kafasini kesinlikle incelemeli, boyle bir passat kafasi hicbir ulkede olamaz.

• Ilginç. Daha biraz evvel tvde passatın reklamı vardı. Olmayan bir malın veya 8 ay sonra gelecek ve sıraya bile girilemeyen bir araç içın niye reklam verilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.