Şimdi Ara

Yeni Passat Eylüle kadar Yok! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş kaçıyor sanki araba bu ne arzuymuş böyle millette, ucuz birşeyde değil 70-80den kapı açılan araç.

• Kota vermiyorlar...yıllardır...imkan versinler daha çok satarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Gelir grubunun en üstünde yer alan %10 luk kesimin toplam gelirden aldığı pay %60 dan %90 a çıktı ve dünyanın gelir dağılımında en bozuk 2. ülkesi olduk.

Pahalı arabaların çok satması normal

Diğer husus kamu kurumları çok kiralama yapıyor yine yetmiyor ihale alan işadamları da kurum yetkililerine hatta ailelerine kiralık araç tahsis etmek zorunda

Başakşehir en çarpıcı örnek. Öğlen vakti gidin ve işsiz güçsüz kadınların lüks araçlarla nasıl başıboş dolaştıklarını görün

inşaat ta bu şekil de yürüdü gitti
    hep demiyormuyuz bu kadar evi kim alıyor istanbul da
    hiç adetim değildir karşıya geçmek , 2 senede 1 fuar , arada ç.kaleye giderken o kadar
    geçen cumartesi çocuğu floryada akvaryuma götüreyim dedim
    o e5 in sağı solu nedir ya , nasıl bir çirkinlik , nasıl bir şantiye
    o evlerin bir bölümü bir şeylerin bir şeyleri işte

• Yalnız onların çoğu sırayı şimdi alıp zamanı geldiğinde eşe dosta arkadaşa veya herhangi sıradan bir vatandaşa sırasını satacak.
  • hocam alanların parası olduğunu düşünmüyorum..mal gibi gidip hem 8 ay sıra bekleyecekler hem de 3-4 sene kredi ödeyecekler..aklı başında bir insan asla bunu yapmaz..nakitin varsa gider alırsın beklemekle asla zaman kaybetmez..
  • Doğuş'a bir kere gidildiğinde de otomobil olsun birader! İnsaf ya!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdf

Hocam şirket satışıyla çoğu, ikinci eli düşük olması gerekmez mi?
    Şirketler ikinci el istemeyeceği için düşük Olmalı sanki?

Hocam Mağaza fiyatları şişkin olunca (ki alanda satanda oyle olmasını istiyor) 2.el de yukarı doğru oluyor otomatikman. Zaten Rent a car sürekli araç çektiği için Mağaza fiyatları hep yukarı eğilimli yani bir birini tetikleyen bir unsur var. Piyasa doyum noktasına ulaşana kadar bu iş boyle devam edecek gibi görünüyor.
  • Mümkünse sonsuza kadar olmasin yollarda görmekten bıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Gelir grubunun en üstünde yer alan %10 luk kesimin toplam gelirden aldığı pay %60 dan %90 a çıktı ve dünyanın gelir dağılımında en bozuk 2. ülkesi olduk.

Pahalı arabaların çok satması normal

Diğer husus kamu kurumları çok kiralama yapıyor yine yetmiyor ihale alan işadamları da kurum yetkililerine hatta ailelerine kiralık araç tahsis etmek zorunda

Başakşehir en çarpıcı örnek. Öğlen vakti gidin ve işsiz güçsüz kadınların lüks araçlarla nasıl başıboş dolaştıklarını görün

inşaat ta bu şekil de yürüdü gitti
    hep demiyormuyuz bu kadar evi kim alıyor istanbul da
    hiç adetim değildir karşıya geçmek , 2 senede 1 fuar , arada ç.kaleye giderken o kadar
    geçen cumartesi çocuğu floryada akvaryuma götüreyim dedim
    o e5 in sağı solu nedir ya , nasıl bir çirkinlik , nasıl bir şantiye
    o evlerin bir bölümü bir şeylerin bir şeyleri işte

Maalesef güzel istanbulda yer gök beton oldu

O beton yığınları satılsın diye

Tarım ve hayvancılık yok edildi,köylü istanbula göçe mecbur bırakıldı.bir yandan dünyanın en pahalı gıdasını tüketmeye mahkum olduk,diğer yandan istanbul tarih doğa demeden yağmalandı

Yetmedi sanayi yok edildi.türlü engellerle bezdirilen sanayici fabrikasını inşaat kartellerine satıp kaçmakta buldu.üretim olmayınca cari açık kabusumuz oldu.

Yetmedi bankacılık sistemi tümüyle uluslararası yabancı gruplara devredildi

İnsanlar yaşlı anne babalarının birikimlerini kendi birikimlerini ekleyip uzun krediler çekerek bu evleri alabiliyor

Sıkışan trafikte milyarlarca dolarlık benzin havaya gidiyor,zaman kaybı cabası

Ülkeye ve millete böyle ihanet edildi

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

quote:

Orijinalden alıntı: bdf

Hocam şirket satışıyla çoğu, ikinci eli düşük olması gerekmez mi?
    Şirketler ikinci el istemeyeceği için düşük Olmalı sanki?

Hocam Mağaza fiyatları şişkin olunca (ki alanda satanda oyle olmasını istiyor) 2.el de yukarı doğru oluyor otomatikman. Zaten Rent a car sürekli araç çektiği için Mağaza fiyatları hep yukarı eğilimli yani bir birini tetikleyen bir unsur var. Piyasa doyum noktasına ulaşana kadar bu iş boyle devam edecek gibi görünüyor.

Piyasa doyuma ulaştı gibi. 2. el piyasası 2-3 yıl kullanılmış ve satılmayı bekleyen VW ler ile dolu.. Bu fiyatlardan bu kredi oranları ile bu güzel ortamda kim alacak bu araçları? Bir de her zaman derdim, bu şirket, işletme ve araç kiralama şirketleriyle Doğuş arasında adı konulmamış karşılıklı menfaate dayalı bir anlaşma var diye..

Edit: Şİşen 2. el piyasası ilk defa 0 VW satışlarını etkileyecek. Acaba Doğuş un elinde satılmayı bekleyen takasa verilmiş ne kadar şirket, filo veya işletme üzerine araç vardır?? Depoların yetersiz kaldığından eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 9 Mart 2015; 22:50:14 >

• Vaybe. Hem eylule kadar bekleyecegim hemde passata 120-130 verecegim. Cidden saka gibi

• 91 92 e200 gibi parayı ver 2 sene sonra gelsin
  • Millet, arabayı araba değil de yatırım aracı olarak gördüğü için böyle cahilliklere maruz kalıyor bu ülke. Ayrıca Passat'ı sevenler ve sahip olanlar yanlış anlamasın da, vakti zamanında parayı sonradan bulan keko sürülerinin aldığı Mercedes yerine bugün Passat geçmiş durumda. Anadolu'nun böğründen kopup gelen, 3-5 arsa sayesinde yattığı yerden zengin olan ve "iş adamı" sıfatına sahip siyah takım elbisenin altına kundura giyen tipler aklımda betimleniyor.
  • Yakında kurayla dağıtırlarsa saşırmayın 7 ay bekleyince kesin çıkıyo muş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 10 Mart 2015; 1:48:30 >
  • bugün gerçekten satın alma niyetiyle doğuş oto'ya girin veya bayiileri arayın, en geç yirmi güne istediğiniz aracı kapınızda bulursunuz..

benim beşinci alışverişim bu doğuştan.. bir tanesinde 17 gün bekledim, birinde kredisi onaylanmayan bir aracı aldım, diğerinde üç gün bekledim, birinde de stoktaki aracı aldım.. ilk seferde sorduğunuzda gerçekten araç yok derler, o biraz aylaksavar bir cevaptır.. turkuazı biraz kurcaladığınızda o araç bir yerlerden çıkar..

• Geçen 3 kişi passata girdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avron A kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede Siyaset olsun diye alım gücü yok diyenler; konu otomobil olunca, ıspanak yemişcesine güçlü oluyor nedense.
  • 1 2 milyon liram olsa idi daha bu passat tanitilmadan 10 15 tane siparis verip erkenden alirdim boyle zamanlardada 10bin farkla satsan 10 arabada 100 bin lira kâr dayim... olurda daha sonraki kasa passati gorursem ve gene olyrda elimde o kadar para olursa kesin yapacagim...

• uzun uzun sebep aramaya ve anlatmaya gerek yok

ayranımız yok içmeye ,atla gideriz çeşmeye
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.