Şimdi Ara

Yeni Passat Eylüle kadar Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar geçen gün Ankara Konya yolu Doğuş Otoya gittim.
    Yeni Polo 1.4 TDI BMT 90 PS DSG yi 60 a Golf 1.6 TDI BMT 105 PS DSG ise artı paketli 80 e bıraktı.
    Passat fiyat alayım dıye sordum;Maalesef yeni passatta eylüle kadar sıra var cevabı ile şok yaşadım.hani kimsede para yokdu alım gücü düşmüş idi?

• Yeni passatlara inanılmaz bir ilgi var. Yolda giderken her defasında 5-6 tane görüyorum. Genel olarak hepsi comfort. Alanlara hayırlı olsun. Güzel araba highline olanı. Fakat kanatlansın uçsun isterse yinede passata 120-130 vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi yeni passatı olanlar ''beklemek yok'' sloganıyla liste fiyatının üstünde arabalarını satmaya çalışırlar.
  • Valla dostum yeni Türkiye'de ortam böyle.
  • Linea'dan fluence' dan çok passat satılıyor
  • Geçen hafta Perşembe günü VW Dicle bayisindeydim. Satış temsilcisi Passat hakkında bilgi isteyen bir müşteriye "Şu anda sipariş almıyoruz, sizden önce sıraya girenlerin aracı 8 ay sonra gelecek" şeklinde bilgi verdi. Yani şu anda aracı almaya gitseniz değil sıraya girmek, sipariş veremiyorsunuz bile.

Baya baya Kasım ayında gelecek olan araba için kaparo verip bekleyen adam var yani. Çok enteresan kafalar bunlar...
  • Yalaaan.. Yahu Avrupa da Passat sedana rağbet çok aşırıymış gibi.. ST olanlara talep var. Yalandan ibaret..

• Para yine millet te yok ki adamlar kredi ile araba alıyorlar dolar artmaya devam ederse yazın satıp kazanç sağlamak için uğraşacaklar. Eğer iyice kriz ortamına girersek bile passat almaya devam eder bu millet.

• Aldıkları siparişlerin iptal edilmesinden korkuyorlar. Ortam flu, elde mal ile yakalanmak istemiyorlar. Winter is comin'...

• Avron A kullanıcısına yanıt
    Dün Rekor otomotiv deydim , sipariş verilmesi durumunda nisan-mayıs ayında geleceğini belirttiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama "I am not that fool."

• quote:

Orijinalden alıntı: rufuk

Dün Rekor otomotiv deydim , sipariş verilmesi durumunda nisan-mayıs ayında geleceğini belirttiler.

Ben doğuş otonun yalancısıyım.Bana verilen cevap buydu.
  • Tamam hakediyor ama bu denli ilgiyi ben beklemiyordum şahsen...

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

Tamam hakediyor ama bu denli ilgiyi ben beklemiyordum şahsen...
    Passata ilgi olduğu aşikar.Zira passat hariç tüm modellere %5.5 - 6 civarı indirim yapıyorlar.
    Mavi renk 2014 model polo dizel trendline ellerinde vardı, yanlış hatırlamıyorsam 48.000 tl ye bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rufuk -- 9 Mart 2015; 11:00:09 >
  • Eline 3-5 kuruş geçen keko milletimiz kendini de satıp peşinatı denkleştirerek Passat'a giriyor.

• Yazık gerçekten, alanların %70'i ş.içi kullanacak. Ama boşline Passat bence mantıklı. Bugün bile bir Clio, Captur'a 50K vereceğimde Passat alırım diyenler çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avron

quote:

Ben doğuş otonun yalancısıyım.Bana verilen cevap buydu.

Ekstra donanım eklerseniz temmuz-ağustos gibi gün veriyorlar, belki sizi yanıltan ekstra donanım olabilir.

• Kasımda gelecek araca çuvalla para verip aldıktan 2 ay sonra aracın 2. yaşına girecek olması ilginç.
  • Cebimde param olacakta sifir araba almak icin aylarca bekleyecegim ha? O markanin kapisindan gecmem birdaha.

• quote:

Passata ilgi olduğu aşikar.Zira passat hariç tüm modellere %5.5 - 6 civarı indirim yapıyorlar.
    Mavi renk 2014 model polo dizel trendline ellerinde vardı, yanlış hatırlamıyorsam 48.000 tl ye bıraktı.

Doğuş oto'nun en sevmediğim prensibi mi desem alışkanlığı mı desem. Yoğun talep olan modellere özellikle yeni çıkan kasalar oluyor bunlar, kesinlikle indirim alamıyorsunuz elle tutulur şekilde.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.