Şimdi Ara

Yeni Passat Eylüle kadar Yok! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loutrec_

Bu ülkede Siyaset olsun diye alım gücü yok diyenler; konu otomobil olunca, ıspanak yemişcesine güçlü oluyor nedense.

Bu ülkede mantık mı var? Pazardan en ucuz sebze-meyve alırlar.Karnımız doysun derler olabilecek en ucuz gıdayla günü geçirirler.Parayı biriktirip passat alırlar kapının önüne koyup 2 haftada bir binerler.
    Şöyle beslenmeme dikkat edeyim iyi yaşayayım yok aç kalacak ama kapının önüne arabayı çekecek.Asgari ücret alıp bu arabalardan krediyle alan tanıyorum 3 senedir kredisi bitmedi.
  • Renault clio siparişi verdiğimde 20 gün sonra aracı teslim ettiler. Söylediklerine göre sipariş üzerine araç üretiyorlarmış. Passat almak için parayı 1 sene boyunca bayiye yatıramam, param bankada durur faizi işler daha iyi. İnsanlar passata bindiği zaman kendisini holding sahibi olarak görüyor. Oturacak evi olmadığı ve kiracı olduğu halde passat alan tanıyorum
  • Paranla rezil oluyorsun. Saçmalık.

Parayı vereceğim arabaya 1 sene sonra bineceğim.

Daha neler neler.

Kısaca Saçmalık
  • peşin para vereceğim, 6 ay/1 sene bekleyip Passat alacağım.
    ya o sürede adamlar RR teslim eder. Hiç mi akıl fikir yok bizim millette...
  • Bizde sipariş ettik nisan ayının ortasında gelecek Demoto afyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık millete
  • Türkiyede tüm Passat talepleri karşılanmaya çalışırsa, VW fabrikalarında ek vardiya geleceği için, işçilerin fazla mesai, tazminat talepleri ve maliyet artışı olacağı için Wolfsburgtakiler Doğuşa kısıtlama getirmiş, bütün olay bundan ibaret
    Ülkemiz vatandaşını, ucuza Passat ile buluşturabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 10 Mart 2015; 9:53:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yeni Passat

Peşinatsız , kredisiz , arabasız

Şimdi al 1 sene sonra bin

Baya güldüm hocam sağolun

• Vw ne yapıp edip üretiminin %40 nı türkiyeye ihraç etmeli satışları 2 ye katlar. Yada türkiyede fabrika kurmalı. Fabrika kurmanın dez avantajıda yok değil bu seferde milletimiz araç almanlık dan çıktı, türk malı deyip almazlar.

Yoksa bu gidişle sahibinden satılık teslimata 1 ay kalmış Passat sırası ilanları görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 10 Mart 2015; 12:37:00 >
  • Sipariş üzerine yapıyorlar galiba. Sıcacık, taze taze.
  • Geçen yıl otomobil piyasası küçülürken lüks otomobil piyasasının büyüdüğünü hatırlatırım. Neye delalet ettiğini yüksek zekanıza bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yeni Passat

Peşinatsız , kredisiz , arabasız

Şimdi al 1 sene sonra bin

Baya güldüm hocam sağolun

VW oldugu surece cok güleceğiz daha

• mustehak aga, mustehak... boyle musterilere az bile.

paranla rezil olmak deyimine gayet uygun, simdi al 6-7 ay sonra bin.

keske seneye sira verselerdi :D

• arkadaş bu volkswagen,

Dünyanın en çok satan arabası mı ? hayır
    Türkiyenin en çok satan arabası mı ? hayır

o zaman neden sıra var.

tamamen pazarlama stratejisi bir de yukarda bir arkadaşın bahsettiği rent a car firmaları ve diğer filo şirketleri ile yaptıkları danışıklı dövüş aslında bunları rekabet kurumuna şikayet etmek lazım. incelemeye alınmaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Premium kalitesi ve konforunu 2/3 fiyatina sundugu icin.

• passattaki bu durumdan haberim var da beni daha çok polonun fiyatı güldürüyor polo yaw polo
  • Garip gerçekten, Bmw 7 serisi, Mercedes S class almak isteseniz 0 km, o kadar bekletmezler hatta hemen alabilirsiniz bence.

Neymiş ki bu Passat, Rolls-Royce gibi eldemi üretiliyormuş ?

Bende Citroen C4 alırken , Golf 7 yeni çıkmıştı o zamanlar, 4-5 ay bekleyeceksiniz mi ne öyle bir şey demişlerdi. Teşekkür edip kapattım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salserol

Ilginç. Daha biraz evvel tvde passatın reklamı vardı. Olmayan bir malın veya 8 ay sonra gelecek ve sıraya bile girilemeyen bir araç içın niye reklam verilir.

Anlayana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

arkadaş bu volkswagen,

Dünyanın en çok satan arabası mı ? hayır
    Türkiyenin en çok satan arabası mı ? hayır

o zaman neden sıra var.

tamamen pazarlama stratejisi bir de yukarda bir arkadaşın bahsettiği rent a car firmaları ve diğer filo şirketleri ile yaptıkları danışıklı dövüş aslında bunları rekabet kurumuna şikayet etmek lazım. incelemeye alınmaları lazım

Bilerek sıraya yazdırıp bekleterek insanları tahrik edip azdırıyorlar.

Azan halk ta saldırıyor hali ile.
  • O kadar çok satılıyor ki şu sıralar nereye baksam Passat B8. Öyle Boşline falanda değil çoğu Highline. Paraya bak beee
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.