Şimdi Ara

Yeni Passat ile CC arasındaki fiyat dengesizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vw araçların fiyatlarına bakarken fiyat konusunda bir saçmalığa denk geldim burada da paylaşmak istiyorum

Vw CC 99.790 tl den başlıyor DSG ve 160 HP lik bir araç
    Yeni passatta ise donanım seviyesi olarak trendline ı es geçersek comfortline 93.600 tl den başlıyor.

İlginç olan nokta passat 125 hp diğer araç ise 160 hp

Bu açıdan bakarsak bence passat almak çok mantıksız gibi duruyor

Doğuş DSG şanzımanlı araçlara 15 bin tl ye yakın fiyat artırımında bulunmasa tercih edilebilinir bir model ama bu fiyat politikasıyla şahsen hiç mantıklı bulmuyorum
     Yeni Passat ile CC arasındaki fiyat dengesizliği Yeni Passat ile CC arasındaki fiyat dengesizliği

• Volkswagen CC bana göre çok çok tercih edilebilir bir araç fiyatına göre ki tercih ettik te zaten.Passat'a olan fazla talep fiyatına yansıyor doğal olarak.Bana sorarsanız Yeni Passat alınacaksa Comfortline 150 beygir manuel (86.000 TL) tercih edilebilir benzin dert değilse.
  • Passat cc eski kasa ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW CC eski kasa ellerindekileri bitirecekler belli bir olay.

Yakında yeni CC'yi görürüz diye tahmin ediyorum.

En kötü 2015 yazında gelir bence CC.

Ha şu ihtimalde var üretmekten vazgeçebilirler.
  • ertug0 kullanıcısına yanıt
    Evet manuel vites olarak düşünülürse tercih edilmesi daha doğru ama DSG şanzımanlı olarak karşılaştırıldığı zaman ibreler cc ye dönüyo bence
  • cc nin eski kasası bile yeni passattan çok daha tarz ve albenili bir araç bence ama genel olarak insanlar ne düşünüyor bilemem
  • DSG sanzimana olan bakis acisi ne durumda merak ediyorum su an.uzun zamandir forumdan uzaktim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sserdar93 kullanıcısına yanıt
    O konuya girersek buralar karışır hocam aman diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

VW CC eski kasa ellerindekileri bitirecekler belli bir olay.

Yakında yeni CC'yi görürüz diye tahmin ediyorum.

En kötü 2015 yazında gelir bence CC.

Ha şu ihtimalde var üretmekten vazgeçebilirler.

Cc için 2016 sonu çıkacak deniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gh912 G kullanıcısına yanıt
    Passat CC'nin önünü keser o nedenle 2016 sonu çok geç olur.

VAG CC kısmında çok kan kaybeder.Belki 2016 başı olur ama sonu çok geç olur bence.
  • Cc ne hangi modeli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Cc ne hangi modeli ?

Volkswagen Cc, eski adıyla Volkswagen Passat cc. Coupe formlu 4 kapı araç furyası zamanında çıktı, direksiz kapı gibi sportif detayları vardır. İç dizayn olarak Passat'tan daha bir lüks, malzeme kalitesi birbirine yakın iki araç. Cc 1.4 tsi ve 2.0 tdi motorlar ile ithal edildiğinden passat kadar tutmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Cc ne hangi modeli ?

Volkswagen Cc, eski adıyla Volkswagen Passat cc. Coupe formlu 4 kapı araç furyası zamanında çıktı, direksiz kapı gibi sportif detayları vardır. İç dizayn olarak Passat'tan daha bir lüks, malzeme kalitesi birbirine yakın iki araç. Cc 1.4 tsi ve 2.0 tdi motorlar ile ithal edildiğinden passat kadar tutmadı.

Teşekkürler

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Ağzınızdan yel alsın niye üretmekten vazgeçsinler (-: Birkaç yıl sonra bu araca sahip olma hayallerim var (-:
  • Siz asıl VW CC'de 2.0 TDI ile 1.4 TSI arasında ki fiyat farkına bakın. 40 bin lira. Yani bu ne demek 1.4 TSI, 2.0 TDI'den 100 km 20 lira fazla yaksa bile 2.0 TDI 'a verdiğiniz fiyat farkını 200.000 km sonra kar ettirmeye başlıyor (-:

Evet biliyorum, 2.0 'da şu kar vergi falan ama böyle bir fiyat farkı oluşunca getirmelerine bile gerek yoktu bence (-:
  • Vw yeni Passatım zaten daha geniş iç hacmi heleki arka koltuk tavan yüksekliği farkı gayette ferah olucak VW CC DEN ayrıca yeni motorlar hem daha az yakıp kasanında hafiflemesiyle iyi performansa geldi en mantıklısı kronik bir yağ yakma sorunu olmazsa Hakkını vererek doğru tercih Manuel 1.4 TSI 150 250 HIGLINE olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 12 Kasım 2014; 6:36:14 >
  • Vosvogenin hangi arabasinda fiyat sacmaligi yokki

• Merak etmeyin yeni cc ile dengesizliği giderirler

• CC Volkswagen'ın en sportif dinazimli aracı, Scirocco'dan bile asil bir sportif duruyor. Ve bir o kadar da asil ... Böyle bir araç şuan 1.4 tsi 160'lık olanı, çok cazip fiyatta piyasayı baz alırsak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasa meski kasa, 125lik motorlar 160lık arasında çok fark var. 160lık tsi cidden keyifli bir motor. Ben ikisi arasında kalsam sırf motordan dolayı düşünmeden cc seçerdim aynı fiyata. Motorlar aynı olsa hem ccnin tasarımını pek beğenmediğimden, hem de passatın daha versatil olduğunu düşündüğümden passat derdim ama 160lık tsi çok keyifli arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.