Şimdi Ara

Yeni passat mı yeni S40 mı????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
41.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçektende yeni S40 çok daha tatlı duruyo...Ayrıca sağlamlık açısından çok daha iyi volvo marka olarak...Ve konfor açısındanda yeni S40 çok daha güzel gibi..Performans bakımından herhangi bir bilgim yok ama volvo'nun daha ağır bir kasada olduğunu düşünebiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrEsTaNt

Gerçektende yeni S40 çok daha tatlı duruyo...Ayrıca sağlamlık açısından çok daha iyi volvo marka olarak...Ve konfor açısındanda yeni S40 çok daha güzel gibi..Performans bakımından herhangi bir bilgim yok ama volvo'nun daha ağır bir kasada olduğunu düşünebiliriz...

arkadaşla yeni volvonun kataloglarını aldım daha aracı inceleyemedim ama size s40 hakkında detaylı bir bilgi sunucağım(passatta olduğu gibi)motor seçenekleri volvoda kendi sınıfınaa göre daha farklı 1.6(100hp) 1.8(125hp) 2.4(170hp) 2.5ltT5(220hp)
  • Sağol ama şu war...Mesela eski volvo'da 1.6 motor seçeneği wardı ama arabanın performansı çok düşüktü..Çünkü kasa o motora fazla geliyodu...1.8 ile 1.6 arasında çok fark oluyodu..
  • 2.0 S40'lar çok iyi.
    Yeni Passat bence Reno Megane Sedan'ın kasasından esinlenmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

2.0 S40'lar çok iyi.
    Yeni Passat bence Reno Megane Sedan'ın kasasından esinlenmiş.

Bnece kasanın megane ile alakası yok.Kasası çok şahane olmuş bence.Ama ben s40'ı tercih ederim.
  • bence daha önce volvo'ya binen adam passat'a binmez ama daha önce passat'a binen adam volvo'ya biner yani volvo daha iyi
  • yln
    mercedes c class sınıfının lideridir(makyajlanan yeni model) supercar değil
  • ya az önce s40 baktımda baya güzelmiş yaa 1.6 motor o kasayı baymaz mı?
  • ikinci el bir mercedes c seri alırım mercedes hastası olduğum için..2001 olsun mercedes olsun.benim gözümde her mercedes 2005 dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalet34

ikinci el bir mercedes c seri alırım mercedes hastası olduğum için..2001 olsun mercedes olsun.benim gözümde her mercedes 2005 dir

erdo biraz akıllı ol

2001 merso ya para verilir mi??
    quote:

Orjinalden alıntı: CrEsTaNt

Gerçektende yeni S40 çok daha tatlı duruyo...Ayrıca sağlamlık açısından çok daha iyi volvo marka olarak...Ve konfor açısındanda yeni S40 çok daha güzel gibi..Performans bakımından herhangi bir bilgim yok ama volvo'nun daha ağır bir kasada olduğunu düşünebiliriz...

arkadaşla yeni volvonun kataloglarını aldım daha aracı inceleyemedim ama size s40 hakkında detaylı bir bilgi sunucağım(passatta olduğu gibi)motor seçenekleri volvoda kendi sınıfınaa göre daha farklı 1.6(100hp) 1.8(125hp) 2.4(170hp) 2.5ltT5(220hp)

s40 1.6 d (110 hp) passat'ta bulunmayan oldukça iyi bir seçenek bence onuda gözardı etmemek lazım 4.9lt ort yakıt yakıyormuş passatta bu kadar iktisatlı ve fiyatına göre performanslı bir araba yok
    dizel olduğu için kasayı taşıma problemide olacağını sanmıyorum
    bana iyi bir seçenekmiş gibi geldi???Passattanda daha güvenlidir herhalde (kıyaslayabilecek var mı)??? tek dezavantajı ekstra donanımlı fiyatının yüksekliği. Standart donanım açısından passata yetişemiyor

TEKNİK ÖZELLİKLER S40 1.6 D
    Dört silindirli dizel motor
    Güç: 110 bg (81 kW) 4000d/d ,max. tork 240 Nm 1760 d/d.
    Beş vites düz şanzıman ile sunuluyor.
    0-100km/s hızlanma : 12,0 san.
    Son hız: 190 km/s
    Yakıt tüketimi, ortalama: 4.9 litre/100 km.

• PEUGEOT PARTNER 2.0 TORBO
  • Yeni Passat: Bildiğimiz Passatı biraz enden biraz boydan şişirmişler gibi geldi bana,

• bugün autoshow aldım volvo s40 ın testini okumak için ama tam bi hayal kırıklığına uğradım çok kötü bi otomobilmiş (dergiye göre)
  • s40'ın 2000 motoru iyi, 1.6 Normal C Segment araçları gibi.
    2000 motorlusu Passatdan daha güçlü.
  • Volvo S40T (200 HP) varmış. 2000 veya 2001 modelmiş. Satılıkmış ve 25 milyar istiyorlarmış.
    Araba Ürgüp'te bi Rehberdeymiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

bugün autoshow aldım volvo s40 ın testini okumak için ama tam bi hayal kırıklığına uğradım çok kötü bi otomobilmiş (dergiye göre)

aldığın dergi bu haftaki sayımı öyleyse ben de alıyım
  • auto show sayı 22/2005
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

bugün autoshow aldım volvo s40 ın testini okumak için ama tam bi hayal kırıklığına uğradım çok kötü bi otomobilmiş (dergiye göre)

aldım ve dergiyi okudum dergide test edilen model S40 1.6(base donanım+birkaç aksesuar)30.300euro yorumları okudum ancak senin dediin gibi araçtan çok kötü diye bahsedilmiyor sadece fiyatı yüksek bulunmuş ve eleştirilmiş onun dışında performansı pek iyi bulunmamış ama bakarsan kendi klasmanındaki araçlardan geri kalmıyor ör:vectra 1.6, passat 1.6, etc
  • Ya Vectra design edition lar süper olmuş bence, özellikle metalik gri olanlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.