Şimdi Ara

YENİ PASSATMI YOKSA 2010 1.4 TSİ HIGHLINE MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere yeni kasa satışları kasım sonu gibi başlıyor ve zamlı olacak diyorlar sizce yeni kasa 1.4 tsi dsg comfortline mı yoksa b6 kasa 2.el

2010 1.4 tsi dsg hıghlıne mı almak daha mantıklı fiyatları aynı gibi birşey benim gönlümden geçen hıghlıne acaba diyorum ocak ayına kadar temiz hıglıne mı

arasam siz ne dersiniz

şükrü

• Tabii ki yenisi.
  • görüş bildiren yokmu arkadaşlar
  • Mesaj lüzumsuz olduğu için silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 12 Ekim 2010; 0:27:49 >
  • valla birtane 1.4 tsi dsg hıghlıne buldum 2010 15000km de sanroof ve ön sis farları yok 60000 e bırakıyor en son şu fuarda yenisini bir göreyim içine oturayım fiyat ve donanımına bakayım son kararım ancak o zaman netleşir kime sorsam yeni herzaman yenidir yeni kasa al diyor tabi bu sorduklarım bizim gibi passat sevdalıları değil hayırlısı inşallah
  • ben olsam yenisini beklerdim bide eski dsg şanzumanlarda şanğırtı problemi vardı belki bunda o ses hallolmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru5234

valla birtane 1.4 tsi dsg hıghlıne buldum 2010 15000km de sanroof ve ön sis farları yok 60000 e bırakıyor en son

hadi sunroofu geçtim de sis farı olmayan highline passat nasıl oluyor aklım almadı..artık 30 bin tlye satılan b segmenti çoğu araçta bile var bu mübarek sis farları!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Leon FR mi Golf 6 mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırım doğuş kaldırmıştı standart donanımdan forumdada tartışılmıştı öyle hatırlıyorum
  • Mesaj lüzumsuz olduğu için silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 12 Ekim 2010; 0:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

valla birtane 1.4 tsi dsg hıghlıne buldum 2010 15000km de sanroof ve ön sis farları yok 60000 e bırakıyor en son

hadi sunroofu geçtim de sis farı olmayan highline passat nasıl oluyor aklım almadı..artık 30 bin tlye satılan b segmenti çoğu araçta bile var bu mübarek sis farları!

%100 hak veriyorum, ne yapmaya çalıştıklarına akıl sır ermiyor, D sınıfı araçta bu yapılan ayıptır, müşteriye saygısızlıktır bence
  • kararımı verdim yeni kasayı alacağım inşallah derin siyah
  • hayırlısı olsun.....
  • quote:

quote:

Çünkü sisler Bi-Xenon farların içinde.Allah aşkına arkadaşlar,Comfortline'da olan farların Highline'da olmaması mantığınıza uyuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Çünkü sisler Bi-Xenon farların içinde.Allah aşkına arkadaşlar,Comfortline'da olan farların Highline'da olmaması mantığınıza uyuyor mu?

opsiyon olarak alınabiliyor ama değil mi? ayrıca tamponda o plastik boşlukların işi ne

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-sifirdan-farksiz-yanlizca-8000km-32319571/detay

mesela bu araçta neden var? sizin o bahsettiğiniz gündüz farı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

highline modellirinde sis farı normal farın içindedir ancak isteyen altınada taktırıyor tampondaki yerinin boş durmasını istemeyen gibi vs.

opsiyon olarak alınabiliyor ama değil mi? ayrıca tamponda o plastik boşlukların işi ne

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-sifirdan-farksiz-yanlizca-8000km-32319571/detay

mesela bu araçta neden var? sizin o bahsettiğiniz gündüz farı değil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.