Şimdi Ara

YENI PATCH! DUPE WİPE! INN HOSTES KOPYALAMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
12.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anlatayım merakınızı gidereyim ama artık bole bir yöntem yok .ç.ö.ş.ğ.ü id sinde bole harf olan
    accountlar da aynı char üzerine 2 kişi gire biliyor ve 2 sindede in hostesinde aynı eşyalar war birinin in hostesinteki itemi alıp diger charın üzerine bırakıyorsunnuz bu parada olur itemde verdikten sonrada alt-f4 cekiyosunuz işte alın size aynı itemden we paradan hem in hostesinizde hemde üstünüzde oluyor

ama artık olmuyor ve id sinde .ç.ö.ş.ğ.ü harfleri olanlar 1 süreligine oyuna giremiyecek

saghılar
  • ŞU TÜRKÇE KARAKTER İŞİNİ BENDE BİLİORUM AMAM HERKESE SÖLERSENİZ OYUNUN İİCE BİŞEYLERİ ÇIKAR İŞTE BOŞVERİN SİZ DUPEYİ HİLEYİ HURDAYI TÜRKÇE AKRAKTERİ YAW KENDİ OYUNUNUZA BAKIN VE DEVAM EDİNHİLEYLE HURDAYLA URAŞMAYIN SİZİN CHARINIZDA BİR GN ZENGİN VE İİ BİŞEY OLUR

• quote:

Orjinalden alıntı: failed

beramusta şu oyunu insan gibi oynayanlar cok az zaten ama hitmachine yi bilmeden suclamam

imzasüper ya 10 kere üst üste izledm
  • bıktım su dupecilerden ya oyunda silinmedik hiçbirşeyim kalmadı ne alsak siliniyo nasıl yapıyolar su işi adamlar meslek edinmişler artık bu işi ya pazarda 150m den goldbar ı alıp dupeliyolar acayip bi iş
  • Beyler Türkçe karakter konusunu açmayın hiç deli olcam giremiom 1 haftadır 64 olamıoz %68 de bıraktık !! lem aglamadayanamam Sen ORCsun demi_? Blade1_tR nickini bi yerden hatırlıonmu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: failed

beramusta şu oyunu insan gibi oynayanlar cok az zaten ama hitmachine yi bilmeden suclamam

imzana hayran kalDım DogRuSu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

inhostes hatasını ben biliyom nasıl derseniz gece oyundaydım fp başladı bende o arada o1 deydim satış yapıyodum benim huyumdur satışdan para

kazandımmı hemen ironbar a çevirip kasada 8 . sıraya koyarımm o gecede satış yapıyodum para kazandım..barları hemen kasaya attım sorada arkadaş

dediki bar yapma bazen siliniyoo sen peşin para haline çevir bende oke dedim... o an fiyatlara bakıyodumm insanların inn e gittim barlarımı almak için.

Benim kasada 8 barım vardı..Barları alırken ilk önce birinci boşluktakini çektimm çekilmiyo dedim üzerimde bomboş hadi ağırlık olsa neyse laggda vardı

bendedim ondandır belki.Kasadan çıktım bidaha geldim yine takılmalar oluyor bilgisayarda o anda barları teker teker çekmeye başlamıştım
    yanıma sonuncu barı çekerken

çekilemiyo 2 3 4 denerken çektim sanki dupelemiş gibi sonuncu bar bendeee..ama 1 tanede aynından kasada sıralarını bildim içinn dedim allah allah

dupemi yaptık ne yaptıkk çkdım kasadan 8 bendeki barlaa bide kasadakibarla 9 barım olmuştu sevindim dierlerini bozdurdumm sora DC oldum öylemi

korktum dedim lan dupe yaptık bilmeden anında banladılar cafedeydim arkadaş DC olmamiştii sadee ben olmuştumm..Oyuna girdim tekrar hemen aklıma

kasaya bakmak geldii.80 milyon param vardı kasada dupelenen 9. bar yerinde yoktu işte başıma bu geldi belki sölediniz adamda böle lagdan

faydalanarak innden dupeleme yapıyodur....

uehueeheueheh tam makara bı olay ya allah hepımıze kolaylık wersın pls
    sıze benden bır tawsıye ^^Şu oyunu mantıgınız ıle oynayın LuTfeN....^^

• quote:

Orjinalden alıntı: serdarx

dupe yapmayın canım arkadaşlarım oyunu hakkıyla oynayın yaw

Ne ii niyetli bi arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exzoom -- 3 Mart 2006; 0:09:36 >
  • GOLDBARIM VAR ŞİMDİ İNN İM DE AMA ONU NASIL TAKILTIRCAM ORAYA.FİRE DRAKEDE DENİM BAKİM OLCAK MI
  • quote:

Orjinalden alıntı: altun33

AGALAR SİZE BİR DUPE YÖNTEMİNİN YUZDE 50 SİNİ SÖLİYİM AGALAR BENİM YAPTIĞIM BİR PROGRAM VAR BU PROGRAM HER PATCHDE İŞLİYO VE SUNDRİESİNİZE ****ARI ,SKİLLERİNİZİDE SKİLL KODLARIYLA AÇIYO LVL 20 DE MAGE 3 NOVA BİRDEN ATIYO MERAK EDENLER E-MAİL:ALTUN33@HOTMAİL.COM

quote:

Orjinalden alıntı: altun33

SİZE BİR DUPE YÖNTEMİNİN YUZDE 50 SİNİ SÖLİYİM

tamamını bizden de mi esirgiyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GothicRock -- 24 Temmuz 2006; 16:07:41 >

• ben beramus ilk açıldığında oyunda başlamıştım ve halen beramustayım bir çok karakterim gitti ilk asassinim hack yedi warriorun itemler dupe çıktı archer invalidden gitti en son bi priest açtım hala onu kasıyorum ama benim öyle hırsım yoktur oyunu zevk için oynuyorum ha bu arada hileci felan olur tabi gerçek hayatta da bunlardan çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House M.D -- 24 Temmuz 2006; 16:31:36 >
  • inn hostes olayını pek anlayamadım
  • Ya ben napıcam inn deki GB leri çantamda saklasam birşey olur mu ya da harcıyayım mı.

Gidicek GB ler .oku .okuna( Archer ım ) Napim ne önerirsinizzz
  • 5 ay önceki konuyu açmış utanmaz hacker lamer malı
  • horttttt ne zamanın konusu
  • konu hortlamış
  • hiç bişi annamadım hala yapıolarmı simdi bunu yaf ?
  • harbi ha eski konu kesin biri aramadan dupe die aratmıştır dupe yapmak için sonra bunu görüp girip uplamıştır[sm\=uptosomething.gif]
  • tee benim worm kestiğim zamanın konusu
  • Kardeşim niye hortlatıyosunuz konuyu bende dupe wipe gelecek zannettim bi baktım tarihe şubat ayından kalma konu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.