Şimdi Ara

YENI PATCH! DUPE WİPE! INN HOSTES KOPYALAMA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
12.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AglamaDayanamam

ABD SIRKETI TARAFINDAN BU HITMACHINE CHARI HALEN NIYE BANLANMAZ DIYE SORABILIRSINIZ..

gunde 1000 EURO bende K.O. Yatırırsam Benımde charım banlanmaz..

Oyunun ne kadar DUZGUN BIR OYUN OLDUGUNU BUYRUN SIZ COZUN ARTIK!!!

bu oyun ıcın asla ama asla gercek para harcamayın.. DEGMEZ!!!

suisuisui gibi adiler serefsızler Hitmachine charini oyniyan MichaeL arkd. gibi para babaları varken bıze rahat yok arkadaslar...

SızLere ıı oyunlar...

Günde 1000 EURO MU KURBAN SENIN AGZIN NE DERR.Yuh Bu Kadarda Atılmaz.
  • AGALAR İLK ÖNCE VERECEĞİM DOSYAYI KNİGHTONLİNE DİZİNİNDEKİ DATA İÇİNE KOPYALIYORSUNUZ.KARŞINIZA ÇIKAN İLETİŞİM KUTUSUNA EVET DİYORSUNUZ.OYUNA GİRİYORSUNUZ VE SUNDRİESİNİZDE GOLD BAR GÖZÜKECEKTİR.5 GÜN İÇİNDEDE DUPEYİ SÖLİCEM HER DUPE BES GOLD BAR EDER 500 M HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: LosTCase

inhostes hatasını ben biliyom nasıl derseniz gece oyundaydım fp başladı bende o arada o1 deydim satış yapıyodum benim huyumdur satışdan para

kazandımmı hemen ironbar a çevirip kasada 8 . sıraya koyarımm o gecede satış yapıyodum para kazandım..barları hemen kasaya attım sorada arkadaş

dediki bar yapma bazen siliniyoo sen peşin para haline çevir bende oke dedim... o an fiyatlara bakıyodumm insanların inn e gittim barlarımı almak için.

Benim kasada 8 barım vardı..Barları alırken ilk önce birinci boşluktakini çektimm çekilmiyo dedim üzerimde bomboş hadi ağırlık olsa neyse laggda vardı

bendedim ondandır belki.Kasadan çıktım bidaha geldim yine takılmalar oluyor bilgisayarda o anda barları teker teker çekmeye başlamıştım
    yanıma sonuncu barı çekerken

çekilemiyo 2 3 4 denerken çektim sanki dupelemiş gibi sonuncu bar bendeee..ama 1 tanede aynından kasada sıralarını bildim içinn dedim allah allah

dupemi yaptık ne yaptıkk çkdım kasadan 8 bendeki barlaa bide kasadakibarla 9 barım olmuştu sevindim dierlerini bozdurdumm sora DC oldum öylemi

korktum dedim lan dupe yaptık bilmeden anında banladılar cafedeydim arkadaş DC olmamiştii sadee ben olmuştumm..Oyuna girdim tekrar hemen aklıma

kasaya bakmak geldii.80 milyon param vardı kasada dupelenen 9. bar yerinde yoktu işte başıma bu geldi belki sölediniz adamda böle lagdan

faydalanarak innden dupeleme yapıyodur....

+1903

• quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

GOLDBARIM VAR ŞİMDİ İNN İM DE AMA ONU NASIL TAKILTIRCAM ORAYA.FİRE DRAKEDE DENİM BAKİM OLCAK MI

nie hortlatıosun_???
  • bişey anlıyamadım :S
  • yav olum bu ne bende yeni konu sandım takı bugu falan derken normal düpedemi çıktı die

ama şunu diyim düpe bulan biri hiç kimseye sölemez iftira atmaytın kimsye iiler kıskanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNgSuFfeRinG -- 11 Temmuz 2007; 12:38:20 >
  • hort hort hort
  • 1,5 yiLLik konu Cu$

• bu kunular hortlayınca ne oluyor elıne ne geçti senin hortlattında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 11 Temmuz 2007; 13:09:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djmelih

quote:

Orjinalden alıntı: LosTCase

inhostes hatasını ben biliyom nasıl derseniz gece oyundaydım fp başladı bende o arada o1 deydim satış yapıyodum benim huyumdur satışdan para

kazandımmı hemen ironbar a çevirip kasada 8 . sıraya koyarımm o gecede satış yapıyodum para kazandım..barları hemen kasaya attım sorada arkadaş

dediki bar yapma bazen siliniyoo sen peşin para haline çevir bende oke dedim... o an fiyatlara bakıyodumm insanların inn e gittim barlarımı almak için.

Benim kasada 8 barım vardı..Barları alırken ilk önce birinci boşluktakini çektimm çekilmiyo dedim üzerimde bomboş hadi ağırlık olsa neyse laggda vardı

bendedim ondandır belki.Kasadan çıktım bidaha geldim yine takılmalar oluyor bilgisayarda o anda barları teker teker çekmeye başlamıştım
    yanıma sonuncu barı çekerken

çekilemiyo 2 3 4 denerken çektim sanki dupelemiş gibi sonuncu bar bendeee..ama 1 tanede aynından kasada sıralarını bildim içinn dedim allah allah

dupemi yaptık ne yaptıkk çkdım kasadan 8 bendeki barlaa bide kasadakibarla 9 barım olmuştu sevindim dierlerini bozdurdumm sora DC oldum öylemi

korktum dedim lan dupe yaptık bilmeden anında banladılar cafedeydim arkadaş DC olmamiştii sadee ben olmuştumm..Oyuna girdim tekrar hemen aklıma

kasaya bakmak geldii.80 milyon param vardı kasada dupelenen 9. bar yerinde yoktu işte başıma bu geldi belki sölediniz adamda böle lagdan

faydalanarak innden dupeleme yapıyodur....

+1903

beyninden sorununmu var gerizekalı niye hortluyosun

• Bu 27 Şubat 2006 nın Konusu Yaw.Kim Hortlatıo Bunları
  • Hadi alakalı bir konu olsa neyse diyecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightDevil

quote:

Gecın Bunları

Bı Laf vardır

Parayı VEREN DUDUGU CALAR dıye

parayı verıyorlar

duduk degıl

KORNA CALIYORLAR!!!!

• yuh 2 .kez hortlamış numan bu kez siler heralde
  • hortlatmayın şu topic i silin artık
  • Bence de bir konu anca 2 kere hortlar tarihe bakmasam okuyucam hepsini
  • quote:

ABD SIRKETI TARAFINDAN BU HITMACHINE CHARI HALEN NIYE BANLANMAZ DIYE SORABILIRSINIZ..

gunde 1000 EURO bende K.O. Yatırırsam Benımde charım banlanmaz..

Oyunun ne kadar DUZGUN BIR OYUN OLDUGUNU BUYRUN SIZ COZUN ARTIK!!!

bu oyun ıcın asla ama asla gercek para harcamayın.. DEGMEZ!!!

suisuisui gibi adiler serefsızler Hitmachine charini oyniyan MichaeL arkd. gibi para babaları varken bıze rahat yok arkadaslar...

SızLere ıı oyunlar...

Hitmachine edit char değilmi zaten yaw
  • bu ne ya 1senelik konu
  • ya kaç senelik konu bu :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.