Şimdi Ara

YENI PATCH! DUPE WİPE! INN HOSTES KOPYALAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
12.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BERAMUSda ve ARESTE PAZARLARI GEZDINIZ MI BILMEM ama

+8 +9 ıtemler pazarlarda

INN HOSTES KOPYALAMA ACIGI CIKTI

Bu acıgı Cıkartakan serefsız haysıyetsız ınsanı acıklıyayım

Hitmachine BERAMUSTA human.. Bu charla oynıyan MESHUR DUPECIMIZ ''suisuisui'' arkadasımız

bole bısey bulmus ve yaymıs tabıkı

herkez hak ettıgını bulur..

ITEMLERINIZ PARANIZ GIDERSE HIC SASIRMAYIN DERIM...

SORUNSUZ SAYGILI VE DUZGUN BIR OYUN ICIN...

DUPE WİPE VE YENI PATCH GELIYOR

• beramusta şu oyunu insan gibi oynayanlar cok az zaten ama hitmachine yi bilmeden suclamam
  • ABD SIRKETI TARAFINDAN BU HITMACHINE CHARI HALEN NIYE BANLANMAZ DIYE SORABILIRSINIZ..

gunde 1000 EURO bende K.O. Yatırırsam Benımde charım banlanmaz..

Oyunun ne kadar DUZGUN BIR OYUN OLDUGUNU BUYRUN SIZ COZUN ARTIK!!!

bu oyun ıcın asla ama asla gercek para harcamayın.. DEGMEZ!!!

suisuisui gibi adiler serefsızler Hitmachine charini oyniyan MichaeL arkd. gibi para babaları varken bıze rahat yok arkadaslar...

SızLere ıı oyunlar...
  • bankada bi G O L D B A R var
    giderse yandım walla ama önceki dupe wipe da gitmemişti umarım gitmez
    ondan başka bişeyim kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejamoz -- 28 Şubat 2006; 0:02:27 >
  • Sakın Yanlıs anlamayın..

hitmacjine kısı degıl

tamamiyle EDIT CHARDIR.

suisuisui arkadasımız yaptıgı pıslıkler sayesınde bu charı aldırdı bırıne

kendıde ortak oldu guzel guzel gıttıler...

ama sunu soylıyeyım bu oyunun ıcıne sıctılar arkadaslar

humansanız bıle bu ınsanı sucLamayın

cunku bunlar sızın emegınızı zamanınızı Calıorlar...
  • pekı bu dedıın ınn acıgı nasıl 1 acık bugun 10 tane cıvcıv gordum ınn ın onunde 5 saat kastım geldım hala ordalardı ve onların yanında da 2 4 tane baba char wardı orn lılla pause gıbı
    naıl oluor acıklarmsıın
  • KARDES ONU SOLERSEM BU ISIN BI ANLAMI OLMAZ CUNKU CABUK HISSEDILDI VE SORUNU COZMEK ICIN DUPE WİPE GELICEK

SUNU SOLIYEYIM KI

GMLER COK KIZGIN...

IYILERINDE CANI YANICAK ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Programlama acemiliği.
  • bende karusum lafım ola ki demem $u

kunt 64 tü 2 hafta ortalıkta gözükmedi cz de hiç bir yerde bir baktık kunt 70 olmu$ gelmiş

Humanlarda adam gibi kasan adam war Apostal we ekibi $ahsen tanimiyorum ama bizim memlekettenler benim cafeme gelen cocuklar bahsediyor apostal 67-68 olması lazım 70 e kasiyor helal olsun

yine karuslardan mersinde cogunuzun tadıgı anarchist o da kasiyor dewam ediyor kasmaya gidin apos slota bakın kasiyor apostal ı da her sabah eslantta arka slotta gorursunuz :=)

Kime ne dicen ki .........................
    bu apostal diyelim yarın bir laf soyledi ban yedi gitti.......
    anarchist aynı $ekilde ban yerse
    öyle oyuna ayda 10bin 20 bin para weren adamlar degiller
    SONUÇ SIFIRA SIFIR ELDE WAR SIFIR
    Oyunu hala oynuyorsanız Zevkini çıkartmaya bakın

AĞLAMA DAYANAMAM Ho$ GELdiN ForuMa

bilirim seni beramusta
  • CITIZEN KARDEŞ İMZAYA BİTTİM YAW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiel -- 28 Şubat 2006; 0:54:16 >
  • yalaaaan ne hitin nede suinin bu olayda hiç bir suçu suç ke adminlerde sebepsiz yere attıkları banları kaldırmak için para istediler bende onlara serverları batırırım dedim daha önce cypherda yaptığımızı dier serverlardada yaparız dedim dinlemediler bu uyarı atışıydı dahasıda var ve sırasını beklior dupeyi burda yazardım ama YASAK ben artık oyunu oynamıorum ama daha önce bu forumda çok kez yazdım beramusu batıracam die şu anda 100 lerce int. cafede durmaksızın scroll ve pus item dupelenior yakında kimse knight cash alma ihtiyacı duymuycak çünkü scrollar bedava olacak üstüne 1000 tanede patch çıkarsalar beni durduramazlar uskodaki bütün gmlerden daha uzun süredir bu oyunu oynuyorum onlara yaptığım o kadar yardmın karşılığı nankörlük olarak bana yansıdı şimdi intikam zamanı char açılana kadar durmuycam olympiadan başladım beramus ares sırada dierleri var zevk için her servera para sokuyorum daha önce onlara gate dupeyi nms dupeyi ve bilinen herdupeyi detaylarıyla anlattım ve kaldırdılar karşılığında teşekkür beklerken banlandım şimdi onları uyaracak kimse yok yapılabilecek en az 50 çeşit dupe biliorum dahası gelicek ban açılana kadar durmuycam

• way beee
  • olımpıadada +8 raptorlar cıktı hayırlısı artık darısı bızım basımıza ama dupe olduguna kanaat getırıyorum bır coguna
  • Onu bunu gecın arkadaslar

bı kunt'un

bı hitmachine eski adıyla illmircyou

nasıl 70 oldugunu allah askına bunların

lvl kastgını 70 e kadar gorenınız oldumu...?
  • Gecın Bunları

Bı Laf vardır

Parayı VEREN DUDUGU CALAR dıye

parayı verıyorlar

duduk degıl

KORNA CALIYORLAR!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: lkillyou

yalaaaan ne hitin nede suinin bu olayda hiç bir suçu suç ke adminlerde sebepsiz yere attıkları banları kaldırmak için para istediler bende onlara serverları batırırım dedim daha önce cypherda yaptığımızı dier serverlardada yaparız dedim dinlemediler bu uyarı atışıydı dahasıda var ve sırasını beklior dupeyi burda yazardım ama YASAK ben artık oyunu oynamıorum ama daha önce bu forumda çok kez yazdım beramusu batıracam die şu anda 100 lerce int. cafede durmaksızın scroll ve pus item dupelenior yakında kimse knight cash alma ihtiyacı duymuycak çünkü scrollar bedava olacak üstüne 1000 tanede patch çıkarsalar beni durduramazlar uskodaki bütün gmlerden daha uzun süredir bu oyunu oynuyorum onlara yaptığım o kadar yardmın karşılığı nankörlük olarak bana yansıdı şimdi intikam zamanı char açılana kadar durmuycam olympiadan başladım beramus ares sırada dierleri var zevk için her servera para sokuyorum daha önce onlara gate dupeyi nms dupeyi ve bilinen herdupeyi detaylarıyla anlattım ve kaldırdılar karşılığında teşekkür beklerken banlandım şimdi onları uyaracak kimse yok yapılabilecek en az 50 çeşit dupe biliorum dahası gelicek ban açılana kadar durmuycam

nnaaayıır ne saddamın nede usame nin bu olaylarla bi ilgisi var ben busha daha öncede söledim yapma etme dedim busha bütün sığınakları ve nükleer lbrt. ları gösterdim ama yaranamadım şu an 100 lerce kampta canlı bombalar hazırlanıyor arkadaşlarım serbes bırakılana kadar devam edecem isterse 1000 tane ajan göndersinler genede beni durduramayacaklar.
    bu arada küçük dağlarıda ben yarattım

• quote:

Orjinalden alıntı: AglamaDayanamam

Gecın Bunları

Bı Laf vardır

Parayı VEREN DUDUGU CALAR dıye

parayı verıyorlar

duduk degıl

KORNA CALIYORLAR!!!!

• w7k2d bugün 4 tane yan yana +8raptor lu gördüm maradonda ve bi adamda tradden +9 shard gösterdi
  • olympia'da dupe yokmuş diyorlar buna anca gülerim adamlarda +8 raptor +8 mirage var belki...
    bu arada pazarda da birileri bütün malları çekiyordu dc olmadan önce. +4 mirage'i öylesine koydum gözüksün diye 650m'den almışlar... bunda bişeyler var server'lar düzelsin bakalım herşet orataya çıkar yada herşey olduğu giib devam eder :)
  • dupe yapmayın canım arkadaşlarım oyunu hakkıyla oynayın yaw
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.