Şimdi Ara

Yeni Patchle Binicilerin Devrinin Sona Ermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hepimizin bildiği gibi yeni gelen patch ile büyük bombalar binicilere x1.5 hasar verıyor bu demek oluyorkı ben daha şifa buyusu basamadan tüm binicilerim tek yiyor eğer bir bombaya çarparsa.Yeni savaş taktikleri arasında havadan salıdırıyı gördum ancak yüksek seviyeli oyuncuların iki taktiği vardı bende kararsız kaldım size danışmak istedim.

1-Tamamen Ejderha ile yapılan bir saldırı mı?
    2- Balon + Dalkavuk ile yapılan bir saldırı mı?

Hangisinin daha iyi ölduğunju + larını - lerini açıklarsanız çok sevinirim en azından siz nasıl salıdırıyorsunuz.Klan savaslarından 3 yıldız almak ıcın bahsediyorum bu arada eklemeyi unutmusum.

Şimdiden teşekkür ederim

• Binicilerin gideceği yönü tahmin edip iyileştirme büyülerini oraya atarsan minimum hasar alırsın.
  • byflash kullanıcısına yanıt
    4 seiye bombalar tek atıyor binicilere :) Hele iki tane yanyana geldıyse vay halimize ondan dolayı hava salıdırısını sormustum :)
  • ben köyü öyle dizayn ettimki hep aynı noktadan saldırıyorlar. kara-hava farketmiyor. büyük çoğunluğunda savunma kazanıyor.
  • Bende diyorum ki hangisiyle kazanma olasılığım daha yüksek olur :) O savunmanın guclu olmasıyla alakalı değil yani
  • Balon saldırısı icin seviye 6 olmalı. 6 değilse ejder öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. sv. dev bomba kaçıncı seviyedeki biniciye tek atıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzbeden asker çıkarmadığım için 1. sev'de bırakmıştım.Dalkavuk bile 1. sev şuan ama binici 5. seviyeyi gördükten sonra izbeyi 2 yapıp biniciyi açtım hemen ve 5. seviyesine kadar yükseltmeyi düşünüyorum.Şöyle anlatayım bende 3. sev dev bomba var 225 hasar veriyor ; binicinin 270 hasar puanı var yani 3. seviyesi bile tek atamıyor 1. seviyesine ki 5. seviyesinde gayet sağlam dev gibi tanklayabiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

İzbeden asker çıkarmadığım için 1. sev'de bırakmıştım.Dalkavuk bile 1. sev şuan ama binici 5. seviyeyi gördükten sonra izbeyi 2 yapıp biniciyi açtım hemen ve 5. seviyesine kadar yükseltmeyi düşünüyorum.Şöyle anlatayım bende 3. sev dev bomba var 225 hasar veriyor ; binicinin 270 hasar puanı var yani 3. seviyesi bile tek atamıyor 1. seviyesine ki 5. seviyesinde gayet sağlam dev gibi tanklayabiliyor :)

Dev bombalar binicilere artık 1.5x hasar veriyor.Bu da su demek dev bomba 225 hasar veriyorsa binicilere 337,5 hasar verir
  • Güncelleme notlarını okumamıştım.O zaman 3. seviyesinden itibaren iş yapmaya başlar 5. seviyesi durdurulmuyor zaten :)
  • **** saldırı iyidir ama hem masraflı hemde çok beklersiniz.Balon dalkavuk en iyi saldırılardan biridir.Ben son güncellemeden önce 32 balon 28 okçu 16 dalkavuk ile cehennemi olmayan köyleri rahatlıkla alıyordum şifa büyüsü ile.Kraliçenin çıkmaması şuan işleri bozdu açıkçası.Yanlız balonla saldırının şu güzelliği var sürprize açık değil.Köyün alınacağını çok rahat görebiliyorsunuz.Ayrıca önlem almakta çok zor...
  • Ordu kampları full ejder . Klan kaleside 4 sev üstü binici olursa ****ri birbirne yakın 2 hava savunmasının oraya atıp 2 öfke büyüsü ile yıkarsın . Kalendeki binici ile ise uzakta kalan hava savunmasının oraya saldırıp binicilere şifa atarsan tüm köyü yıkarsın. Bu anlattıklarım TH 8 ' e göredir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.