Şimdi Ara

YENİ PC ALICAM YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci Anakart RAM , PSU , bide para kalırsa ekran kartı alıcam

bu paraya en iyi toplanabılecek pc toplamak istiyorum

Teşekkürler...

• 350 tl ye hd6970 verebilirim düşünürsen
  • çok iyi bir fiyat ama öncelik sistemi toplamak ekran kartına o kadar verırsem sıstemı toplayamıyorum :(
  • herşekilde toplarsın . 350 ekran kartı 200 lira anakart alsan. 250 işlemciye versen 100 ram alsan geriye kalanına power kasa vs.
  • up up!
  • Fx6300
    Msi 970a-g43
    4gb 1600mhz cl9 ram
    Corsair 550w psu

Islemci 300, anakart 180, ram 100, psu 150desek kaba hesap 730tl yapar. 270liraya hd7770 veya 2. El uygun bi ekran karti alabilirsiniz. Butceyi biraz arttirip ekran kartini hd7850 yapmaniz daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    bende şuan gts250 var düşündüm 730 tl yapıyosa işlemciye 100 lira eklim fx8320 alayım ramleride 2x4 yapayım onada 100 lira vereyim 930 lira herşey güzel ama ekran kartı beni idare edebilirmi 2-3 ay diye düşünüyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eray440 E kullanıcısına yanıt
    harika olur dediğiniz gibi yaparsanız, 70liraylada anakartı gigabyte 970a-ud3 yapabilirsiniz isterseniz. 2-3 ay oyun oynamam diyosanız eder tabii ki
    yani 2-3 ay idare etmez diyosunuz :D
    eğer 2-3 ay bekleyip gtx760 - hd7950 veya 280x civarı bi kart almayı düşünüyosanız, kesinlikle bekleyin. öbür türlü yine 7850 alıcaksanız karar sizin tabii ki, çok bişey farketmez.
  • ben şüpheliyim fx6300 ile fx8320 arasında dağlara kadar fark varmı ki değer mi? sonra 4gb ile 8 gb arasındada performans farkı olucak bu farklar çok etki eder diye düşünüyorum bence beklemek en iyisi çok teşekkürler :)
    fx8320 - 8gb ram - gigabyte 970a-ud3 alırsanız daha iyi olur o zaman. sonra sağlam bi ekran kartı eklersiniz.

o ekran kartıylada fifa - pes gibi grafik istemeyen oyunlar yada eski oyunlarla idare edersiniz çok rahat.
    Kesinlikle. Ekran kartına öyle bir bütçe ayırabilecekseniz hatta, hevesinizi alamayacaksınız erkenden ama mutlaka bekleyin Beklediğinize değer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.