Şimdi Ara

Yeni PC, Anakart, cpu, hard disk problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dün akşam vatandan yeni bir pc topladım kendime, sistemi montajlatıp eve getirdim, işletim sistemini kurarken harddiskin sesi dikkatimi çeki, harddisk samsung spinpoint 1tb, sessizliği sebebiyle şimdiye kadar hep samsung tercih etmiştim fakat bu harddisk inanılmaz sesli işlem yaparken, acayip sesler çıkartıyor, her neyse sistemi kurdum harddisk boş olduğu için bu kadar sesli çalışıyordur belki dedim, doldurayım bari diyerek arşivimi yeni pcye kopyalama başladım, kopyalarken inanılmaz bir ses gelmeye başladı (daha çok cızırtı gibi, ve tüm kopyalama boyunca susmuyor), hard disk zannettim tabi, kasayı dışarı çekip dinlemeye başlarken farkettim ki anakarttan bir yerden geliyor o yüksek cızırtı sesi, cpuya yakın bir yerlerden gibiydi, kopyalamayı iptal ettiğimde o ses kesik kesik bir süre daha gelmeye devam ediyordu, 5-6 kere denedim, hep aynı şey, herneyse sonra farkettim ki aynı sesin daha az miktarı fareyi hareket ettirirken de çıkıyor, tabi tonla para harcadığım sistemin problemli çıkması sinirlerimi altüst etti, şimdi sizlere bu konuda birkaç soru sormak istiyorum

1- donanımsal bir problem mi var (ki öyle görünüyor)
    2- bugün vatana götürmeyi düşünüyorum, götürürsem nasıl bir muamele ile karşılaşırım? problem çıkarırlar mı? (KESİNİKLE GARANTİYE VERMEM, elimde tonla iş var ve mağdur durumdayım)
    3- tüketici hakkım nedir bu durumda?
    4- tavsiyeleriniz nelerdir?

değerli yardım ve yorumlarınız için teşekkür ederim

• Ürün yeni olduğu için sana seve seve yardımcı olmak zorundalar, test edip arızalı olan parçayı (ları) birebir değiştireceklerdir.
  • Arkadaşım direk iade etme hakkına sahipsin 1 hafta sanırım müddeti var iade hakkını kullanabilirsin almak zorundalar... İkincisi garantiye verirsende biliyorsun 1 ay sürüyor genelde yazık günah beklemek zorunda kalırsın.. Bilgine*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.