Şimdi Ara

Yeni PC'im

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin... yaw yeni bi pc toplıycam kararsızım.. normal bişii olcak tabi..ama ensonunda karar verdim gibi.. sizinde bi görüşlerinizi alıım dedim..düşüncelerinizi bekliyorum....

Asus A8V-E-Deluxe PCI-E soket 939
    AMD Atlon 64 3000 s.939
    MSI ati x600xt 128mb PCI-E
    Samsung 160gb 8mb
    Samsung 17' 793df
    Kinston 512 ddr
    Feel 460w
    ..................

ve hangi firmayı önerirsiniz....

• ben fazla fazla anlamam ama işlemci 3000+ venice demi
    bide ben olsam ekran kartını x800gt alırdım fiyatı 200+kdv gibi bişeymiş...
  • ama arara 80$+kdv var enaz..
  • X600XT nin perf. çok kötü ona o para verilez
    X800GT akabilirsin yada 6600GT,
    Ram i Twinmos DDr400 alırsan iyi olur,
    Feel kasanın içindeki PSU da çerçek değil o kasaların PSU suz satılanları war onları al vede 350Watt FPS marka PSU al
  • hardiski sata NCQ ve remleride dual almanı tavsiye ederim firma olarak valla hangi şehirde oturuyorsun çünkü kargo vs olayı ona göre tavsiye edilsin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 18 Eylül 2005, 20:25:05 >
  • Gigatek bedava üye olduğunda fiyatları çok uygun oluyor...

işletmcin ve anakartın gayet iyi,
    ekran kartına gelince - paranda varsa- fiyatı 200$'ın altına düşen X800GT alman daha iyi olur
    HDD'ni muhakkak sata2li NCQ lu al,
    Ramleri Twinmos 512x2 düşünebilirsin,
    Psu'nu değiştir
    Fiyatları makul olan FPS psu alabilirsin...
  • Teşekkürler.. başkaaaa tavsiyelerinis...
  • Kingston kalsın ram'in.. Sen bilirsin yine Twinmos - Kingston tartışması çıkmasın ortaya.. Ama bence Kingston'da kal..
    Ekran kartını 6600gt veya x800gt yapmalısın diğer yorumlara katılıyorum..
    Bence de ram'ini 2*512 yapmalısın.. Şu anlık uygun durumun yoksa daha sonra bir 512 daha alırsın..
    Feel marka psu hiç kullanmadım yorumuna da rastlamadım ama ben sana Tagan, Aopen veya Thermaltake 350w+ öneririm..
  • ha bide... yaw internette bakıyom.. firmalarda bütün parçalar var bi tanesi yok.. öbürünün zitesine bakıyom durum aynı.. birinde olan öbüründe olmuyo... istanbulda ankarada da diilizki gezelim araştıralım.. mecbur netten... ne diyceksiniz..?
  • bende feel hurricane 2 almayı düşünüodum demek tavsiye etmiosunuz ? ne almalı o zaman .. h600b28 aopen 400watt yeterli olur o zaman
    yoksa feel hurricane 2 560watt olanı alıp öteki pc imdeki 350watt aopen psu ile takas mı etsem yerlerini deiştirsem ?
  • Evet x600xt alma bence de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.