Selam arkadaşlar , kasama güzel bir modding uygulamak istiyorum , Kasada su soğutma çıkışları kadar herşey var.Ben kasaya boya , neon, fan , fan kontrollü bir kasa yaratmak istiyorum ve bu süreçte sizdende fikir almak istiyorum çünkü öoddingden anlayan onlarca arkadaş var.Fikirlerinizi bekliyorum Teşekkürler Daha çok fotoğraf isterseniz ekleyebilirim.
Fikirleriniz Bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Basar2T
Selam arkadaşlar , kasama güzel bir modding uygulamak istiyorum , Kasada su soğutma çıkışları kadar herşey var.Ben kasaya boya , neon, fan , fan kontrollü bir kasa yaratmak istiyorum ve bu süreçte sizdende fikir almak istiyorum çünkü öoddingden anlayan onlarca arkadaş var.Fikirlerinizi bekliyorum Teşekkürler Daha çok fotoğraf isterseniz ekleyebilirim.
Fikirleriniz Bekliyorum
yan kapağı x şekilde kesip pleksi yapabilirsiniz. içine güzel bi kablo düzeni bir kaç neon ışık sistemi sade ve şık hale getirecektir :)
X harfini kesinlikle parlak bir renkle boyamalısın , dikkat çekici olmalı .
Yan Tarafı Plexi cam ile Öndeki X İşaretinden X yapılabilir sonrasında ise hem ön hem arka X harfine Şerid led takılabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme