< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MME91 -- 18 Ocak 2023; 20:36:55 > |
PC sistem/kasadan gelen tiz ses(kulak çınlaması gibi) Sinerji Bilgisayar // REZİLLİK!!!!!!! GÜNCEL
-
-
Ses psu, anakart veya ekran kartının üstündeki faz bobinlerden geliyor buna coilwhine deniyor, normalde bu kadar rahatsız edici seviyede sesler çıkmaz ancak 850W psulu bir sistemde rahatsız edici olabiliyor konuyu servise danışırsanız sesi boğmak için veya sesi azaltmak için tavsiyelerde bulunabilirler belki de onarım veya değişim bile yapabilirler.
-
Hocam ekran kartını denedim sorun ondan değil..
-
O zaman sorun anakart yada güç kaynağındaki bobinlerde
-
Merhaba, Güncelleme olması adına yazıyorum. Sorun devam ettiği için sistemi Sinerji'ye geri dönderdim. Şuanda kendileri kontrol ediyorlar. ( 5 gün oldu) Donanımları Sinerji Bilgisayar'dan almıştım.
Gelişme olduğunda burada belirteceğim..
-
Yaklaşık 1 aylık süreç geçti. İlk önce bilgisayarınız kasaya statik elektrik kaçırıyor dediler.. Daha sonra işlemci tam yüke gelmiyor sorunlu dediler.. Anakart ve işlemciyi değişim için ana servise gönderdiler.. Ana servis yetkilisi anakart bios yenilendi dedi geri gönderdi.. İşlemcide herhangi bir problem görülmedi dediler onuda geri gönderdiler..
sinerji pc'yi dün kurulum yapmış ve test etmiş bir sorunla karşılaşmamışlar.
bugun pc bana geldi. Açtım pc'yi birde ne olsun sürekli kasılmalar işlemci 110-114c aralıgında sürekli alev atıyor.. bios ekranında dahi bu şekilde.. 114c ulastıgında tabi pc kapanıyor.
PC'yi ses problemi var diye geri gönderdik. İşlemci pert şekilde geri geldi.
Yarın magazaya gidip kasayı kucaklarına bırakacağım.
Bir daha Sinerji'nin sitesine dahi girmem.
-
Termal macun sürmedenmi takmışlar işlemciyi? -
Harbiden rezalet. Son durum nedir ?
-
Problem çok basit birşeyden çıktı. İşlemci sıvı sogutucunun bir tane kablo bağlantısı yerinden çıkmış. Fanları ve ışıklandırması çalıştığı için kontrol ihtiyacı duymamıştım..
Kargo sevkiyatında çıkmış olabileceğini aktardılar.. Sağlam takılan birşey kargoda neden çıksın.. Getiren kargo şirketide özel araçla geliyor..Bolt Kargo..
Neyseki sonunda haloldu herşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MME91 -- 23 Ocak 2023; 23:27:52 >
Benzer içerikler
- hata 0x80070570
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- oyun oynarken pc kapanıyor
- ekran kartı olmadan pc çalışır mı
- over current have been detected on your usb device
- bilgisayar hızlandırma
- suya düşen telefon
- ekran kartı resetleme
- video boyutu küçültme
- telefonum şarj olmuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X