Şimdi Ara

Yeni pc topladım ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartı ve powerı sıfır aldım diğer parçalar 2. el ama tek tek denedim. hdd de sorun yok ram kendi kullandığım ram işlemci kendi işlemcim ekran kartı onboard zaten. kasayı başlattığımda normal çalışıyor herşey ekrana görüntü gelmiyor ve hiç başlama seside yok. her aksamı normal çalışıyor görünüyor anlayamadım. juperla reset olayını okudum nette ama bu anakartta öyle bi yerde bulamadım
    anakart: msı 760gm-p21
    işlemci: phenom II x4 955 b.e
    power: 500W

• ramlerin yerlerini deiiştir ve yeni ramle dene.
  • tek ram var hocam 4gb diğer pcdekini taktım aynı sonuç
  • ya benimde başıma geldi yeni daha yeni taze taze kurdum görüntü gelmiyor.
  • Ben bilgisayarcıya götürdüm hocam büyük ihtimal anakart arızalı dedi bakalım akşama kesinleşecek ona göre bilgilendiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart arızasından ziyade genelde bu gibi sorunlar takılan ekran kartının monitör ile uyuşmamazlığından olabiliyor.

Misal bende ki 23inc LG ekrana masaüstü bilgisayarı taktığım zaman görüntü vermeye biliyor. Ama dayımın dükkanda ki 17 yada 15inc ekrana kasayı taktığım zaman görüntü gelebiliyor.

Burada ki uyuşmamazlık dememekte sebep, kimi monitörlere görüntü küçük kaçıyor ekran kartı monitörü algılamıyor ve görüntüyü vermiyor. Ama güvenli modda ekran geliyor.

Şimdi asıl sorumuza dönecek olursak , ekrana görüntü hiç gelmiyor ve başlama seside yok. Sorun anakartta olabilir, veya parça uyuşmazlığı da olabilir.

Eğer elinizde buzzer var ise onu anakarta takıp sorunun nereden olduğunu anlayabilirsiniz. Çünkü buzzer takılı sistemde mutlaka bir uyarı verecektir ve o uyarıya göre neyin sorun yarattığının fikri aklınızda az çok oluşur.

• ramdan yapabilir başka bir pc tak dene hemen bilgisayarcıya verme size onca şey satmak ister
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarcı arkadaşımdı o yüzden sorun yok sadece sorunu çözecek. tüm parçaları ayrı ayrı denedim kendi pc im de hepsi çalışıyor
  • Anakart işlemci uyuşmazlığı dedi olabilirmi öyle bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 20 Ocak 2014; 13:55:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet anakartın 95 w işlemcileri destekliyor senin elindeki işlemici 125 w
    o elindeki işlemciyi satıp 960 olanını alabilirsin 95 w olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.