Şimdi Ara

Yeni PC Topladım Monitöre Görüntü Gelmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hepsiburada’dan aşağıdaki parçaları sipariş verdim dün son parçalarıda aldım ve PC’yi topladım monitöre display port ile ekran kartının çıkışından bağladım PC çalıştı fanlar ekran kartının fanlarıda dahil dönüyor ama monitöre görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir? Canım çok sıkıldı bütün parçaları iade etmek istiyorum açıkcası!!! İade edebilir miyim? Henüz 14 gün olmadı parçaları alalı. Satıcı Hepsiburada geri iade alır mı tekrar söküp güzelce paketlesem? Ya da bu problem çözülebilir mi? Sistemim:

Asus Prime B450-Plus Anakart
    AMD Ryzen 5 2600X İşlemci
    Msi Armor RX 580 8GB OC Ekran Kartı
    Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3200 Mhz Cl16 Dual Kit Ram
    Toshiba TR200 240 GB SSD
    Seagate Firecuda Gaming 1 TB SSHD Harddisk
    Seasonic M12II 750W 80+ Bronze Psu
    Dark N10 USB 3.0 5 Fanlı, Fan Kontrolcülü Kasa
    AOC 24” 1Ms 75Hz FullHD Freesync Monitör

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İcimden bir ses ram uyumsuzlugu olabilir diyor. ramin bitanesini cikarip oylr acmayi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackwolf45 B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam eyvallah hdmi kablo ile çıkış aldım. Bios güncelledim windows kurdum yonga seti driverlar vs. hepsini güncelledim. Monitörde DisplayPort 1.2 seçtim tekrar DisplayPort taktım görüntü alıyorum saolun :)

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çok şükür bende ondan korkmuştum ama sıkıntı yok hatta DOCP ile otomatik 3200 MHz’ye çıkardım ramleri sorun hdmi kablo ile çözüldü çok şükür :)

• cilekes05 C kullanıcısına yanıt
    hayirlisi olsun gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cilekes05

Yok hocam çok şükür bende ondan korkmuştum ama sıkıntı yok hatta DOCP ile otomatik 3200 MHz’ye çıkardım ramleri sorun hdmi kablo ile çözüldü çok şükür :)

Hocam bende size bi soru sorabilir miyim :)

Bende z370 Asus prime anakart mevcut damlar g skill 3000 MHz
    İşlemci sıvı soğutma taktım 8600 k

Problem ise ramlari 3000 mhz alamıyorum xmp devreye sokuyorum 3000 oluyor ancak PC kilitleniyor bazen açılmıyor bazen mavi erken hatası veriyor 2575 MHz kadar düşürdüm sorun çıkmıyor ... anakartım ise 4000 MHz kadar destekliyor yazmış default 2133 çalıştırıyor

Ne yapmam lazım anakartta ayar mi var işlemci de mi ayar var çok bilgili değilim bu konuda saygılar ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Hocam çok bilgili biri değilim ama anakartın uyumlu ram’ler listesinde var mıydı rem’leriniz? Eğer yoksa yani uyumlu değilse oyüzden yapıyor olabilir gerçi benim RAM’lerimde uyumlu ram’ler listesinde yoktu ama DOCP ile direk sınır MHz’ye çıkardı. Ayrıca Technopat’ın ram’lerin frekansını yükseltmekle alakalı bir videosu var onu muhakkak izleyin yardımı olacaktır diye tahmin ediyorum. Önce voltaj arttırımı yine olmazsa gecikme değerlerini gevşeterek denerseniz olacaktır diye tahmin ediyorum muhakkak o videoyu bulup izleyin YouTube’da!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: cilekes05

Hocam çok bilgili biri değilim ama anakartın uyumlu ram’ler listesinde var mıydı rem’leriniz? Eğer yoksa yani uyumlu değilse oyüzden yapıyor olabilir gerçi benim RAM’lerimde uyumlu ram’ler listesinde yoktu ama DOCP ile direk sınır MHz’ye çıkardı. Ayrıca Technopat’ın ram’lerin frekansını yükseltmekle alakalı bir videosu var onu muhakkak izleyin yardımı olacaktır diye tahmin ediyorum. Önce voltaj arttırımı yine olmazsa gecikme değerlerini gevşeterek denerseniz olacaktır diye tahmin ediyorum muhakkak o videoyu bulup izleyin YouTube’da!!!

Teşekkür ederim hocam izleyecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.