Sorularım: 1.)Bu parçalar birbiriyle uyumlu çalışırmı ? 2.)Güç kaynağı yeterli olurmu ? (Crossfire'da mevcut!) 3.)Alacağım ram için ddr3 ram soğutucusu önerebilecek varmı ?
Arkadaşlar sorularım bunlar şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar...
Anakart gereksiz pahalı. PSU gerekseiz derecede abartılı. 6790 gibi 10 tane karta yetecek gücü var. Ekran kartı kötü. Ramlerini Kingston hyperX alırsan zaten üzerinde soğutucu ile gelir. 6 çekirdeğe gerçekten ihtiyaç var mı? Intel'in i5 2500K'sından alın.
Arkadaşlar yorumlar için gerçekten çok teşekkür ederim
ahmeetsaid_ak zaten parçaları vatandan alıcam ve hafta sonu olduğu için indirimden yararlanıcam :) Atmış olduğunuz linkteki soğutucu harika,gerçekten hoşuma gitti psu değiştirme fiktiriniz kafama yattı 1000 W bıraktım 750 bakıyorum şuan :) Bulldozerler neden kötü beni aydınlatırmısınız ? Kasayıda değiştiririm tamam :) HDD olarak bana gerçekten büyük boyur lazım.hem okul çalışmalarım için hem çok fazla oyun yüklencek vs vs.SSD diskler baktımda fiyatı tuzlu geldi :D Tavsiyeleriniz için ve bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim sorum olursa bu konunun altından devam ederim
AMD X6 1090T 3.2/3.6 GHZ MSI 890FXA-GD65 AMD 890FX Zotac nVIDIA GTX570 AMP! Geil Plus 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Low Voltage Dual Kit (2x4GB) High Power Direct12 750W 80+ Plus Bronz Modüler Güç Kaynağı Talep ve ihtihayaca göre kara vereceğiniz bir HDD ile bu sistem oyunlar için gerçekten fevkalade olur. Ben ekran kartı olarak AMD 6850 kullanıcısıyım, ama üst düzey ekran kartlarında nVidia tavsiye ediyorum neden acaba :)
C.f Yapacaksanız 6870 İle Yapın Sapphire Özel Soğutmalı Model 393 Tl Vatanın İndirimi Fiyatı
Arkadaşlar yorumlar için gerçekten çok teşekkür ederim
ahmeetsaid_ak zaten parçaları vatandan alıcam ve hafta sonu olduğu için indirimden yararlanıcam :) Atmış olduğunuz linkteki soğutucu harika,gerçekten hoşuma gitti psu değiştirme fiktiriniz kafama yattı 1000 W bıraktım 750 bakıyorum şuan :) Bulldozerler neden kötü beni aydınlatırmısınız ? Kasayıda değiştiririm tamam :) HDD olarak bana gerçekten büyük boyur lazım.hem okul çalışmalarım için hem çok fazla oyun yüklencek vs vs.SSD diskler baktımda fiyatı tuzlu geldi :D Tavsiyeleriniz için ve bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim sorum olursa bu konunun altından devam ederim
http://www.netsiparis.com/detay/12411329099/WD-2TB-WD20EARX-INTELLIPOWER-SATA3-64-MB-CAVIAR-GREEN Sessiz ve ucuz bir disk,önerdiğim SSD ile alınca zaten fiyatı 650 yapıyor. Ramleri teknobiyotik linkini vermiştim,vatanda %25 indirim varken bile en ucuz ram o sitedeydi. Bulldozerler bazı nedenlerden dolayı istenilen performansı sağlayamadı.Fakat yinede AM3+ bir anakart alarak sonraki işlemcileri beklemek gerek. 1090T alın vatandan.
Gördüğünüz gibi Vatanda %30 indirim bile olsa diğer sitelerde daha ucuza geliyor. Vatandaki indirimler güzel,fakat her üründe öyle değil. %25 indirimlerde bile RAM ve HDD ler diğer sitelerden pahalı oluyor.
Haklısın aslında
hdd alıcaksan forumdan güvenilir birinden ikinci el almanı tavsiye ederim ben öyle yaptım 160 liraya 1tb ve henüz hiç bi problem yaşamadım
3300 tlye sanırım yapılabilecek en saçma sistemi oluşturmuşsun. Çok özür dilerim ama öyle gibi geldi bana.
Anakartın 990 XA al. Ekran kartını GTX560 Tİ veya GTX 570 al , CF yapacaksın iki adet HD 6850 almanı tavsiye ederim. HAF 632 kötü bir kasa değil. Kullananlar var. Ramler 1600 MHZ olsun. Gskill'in 8 gb ramleri 115 TL civarında
%25 indirim gününde 3.300 TL'ye çok iyi bir sistem yapabilirsin.
O anakarta o kadar para verilmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme