Şimdi Ara

yeni pc topluyorum ddr2 2x1gb mı 2x2gb mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda okuduklarım sayesinde ddr3 e yaklaşmayacağım bile.şu anda xp sp2 kullanacağım ama ileride wistaya geçtiğimde ram ihtiyacının fazla olacağı söyleniyor.xp ye 4 gb taksam bile 3 küsür görüyomuş ama ben yinede ilerisi için 2x2gb dual ram alsam daha mı iyi olur acaba büyük ihtimal 800 mhz bir ram alacağım ve kingstona sempatim var siz nedersiniz?hangi marka kaç gb kaç mhz?

• XP 32Bit bildiğim kadarıyla en fazla 3GB görüyor.Vistaya geçeceksen bile 2GB hala üst düzey kullanıclar için 4GB bana göre israftır.

Mesajın devamı için : Overclock yapacaksan OCZ yada Team Extreme öneririm.Veritech veya özellikle Corsair XMS2 DDR2 675 önerebilirim.Corsairi 1000MHZ'de kullanan arkadaşlar varmış.İkisinin arası Geil'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWeee! -- 6 Eylül 2007; 21:18:14 >
  • şu anda 1 gb ram var xp de o bile beni bunaltıyo bilmiyorum hdd lerin fazla olması etki edermi ve devamlı çalışan programlarımın sayısı fazla ve bayağı program kurulu birde yeni oyunlardan birini oynarsam hep tekliyo ekran kartın diyeceksiniz ama ram lerin etkisi olduğunu düşünüyorum artı bide wistaya geçince ne hal alır bilemiyorum.hdd:1500 gb ekran kartı leadtek 6600 gt tdh extreme 128 mb 128 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyli -- 6 Eylül 2007; 21:22:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: galaxyli

şu anda 1 gb ram var xp de o bile beni bunaltıyo bilmiyorum hdd lerin fazla olması etki edermi ve devamlı çalışan programlarımın sayısı fazla ve bayağı program kurulu birde yeni oyunlardan birini oynarsam hep tekliyo ekran kartın diyeceksiniz ama ram lerin etkisi olduğunu düşünüyorum artı bide wistaya geçince ne hal alır bilemiyorum.hdd:1500 gb ekran kartı leadtek 6600 gt tdh extreme 128 mb 128 bit

kurulu olan bissürü dediğiniz programlar ve HDD'in 1 den fazla olması PC yi bitirim ikili gibi yavaşlatır 1 den fazla HDD PC yi umdugundan fazlasıyla yavaşlatır. XP de 1GB ram ile Ekran kartıda fena deilse çoğu oyunda kasacağını pek sanmıyorum , tabi bu ikiliyi normal oalrak kullanırsan

• 4 gb denemişti bir arkadaşım sistem inanılmaz yavaşlamıştı

bence 2*1=2 gb al her şey için yeterli olacaktır..
  • Ben de aynı kararsızlık içindeyim.Anakartım K9N Neo V3, işlemcim AMD Athlon 64 X2 3800+ EE SFF...
  • 2gb rem ve 32bit işletim sistemlibir pc ile 4gb remli ve 64bit işletim sistemli bir pc aynı perf verir. tam anlatamadım. yani 64bit yazılım kullanıyorsan tam anlamıyla kullanmak için 4gb reme ihtiyacın var. 32bitlik yazılımlar için 4gb la 2gb farkı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistem özelliklerimi öğrenen birisi bu kadar hdd ye bu remler az gelir hdd ler ısınma yapar demişti hdd lerimin sıcaklığı 80 lık:46c 300 lük 57c 400lük 58c 750 lik 58c lerde geziyor ram yetersizliği olabilirmi tabiki kasa içi soğutma yetersizliğide olduğunu bili yorum o yüzden silverstone tj07 kasa alacağım paraya kıyıp şimdi 2gb ram alsam bir sene sonra wistaya geçtiğimde ram lari elimden çıkarıp 2x2gb almam gerekecek yada dörttane ddr2 sulotlu anakart almam gerek ama o zamanda ddr3 almak istersem yine anakart değişecek yani 2x2gb sanki daha makul gibi nederiniz?
  • 4 gb ram gerekli evet vista icin 32bit isletim sistemi 3.5 gb ram gorur 3 deill vistada kesin fark ı goruyosun 2 gb 4 gb farkını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.