Bildirim
Yeni pet hınzır :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bizim toplumumuza yaramaz bu yaratık , çok komik yapmışlar hehe -
Gevur işi -
dikmen mi gene hemde uyelik istiyor yazık bi sayfa okumak için uyelik vermem bırak kalsın orada oylece. -
+1 birkonu için üyeliğe -
Ama upload edemem pc cok yavas 1 aatte anca yuklerim -
quote:
Orjinalden alıntı: extraloob
dikmen mi gene hemde uyelik istiyor yazık bi sayfa okumak için uyelik vermem bırak kalsın orada oylece.
hehe dikmende seni bekliyodu -
En azından orda cok fazla yardımcı oluyolar hemen banlamıyolar -
quote:
Orjinalden alıntı: Alayına_İsyan
En azından orda cok fazla yardımcı oluyolar hemen banlamıyolar
ne guzel işte hep orada yuvalansanız harika olur di mi hadi topluca oraya gidelim!!! -
Gidelim ama ordada sen post kasarsın !!! -
Arkadaşlar dikmen kardeşin sayfası gerçekten yararlı ,seviyeli ayrıca eppey emek verilmiş bir çalışmadır.
Kişisel tartışmalarınıza adamın sayfasını niye karıştırıyorsunuz.Ayıp ediyorsunuz!!! -
quote:
Gidelim ama ordada sen post kasarsın !!!
ben gelmeyeyim gideni de hiç rahatsız etmeyeyim
5000post kasarım orada binbaşı falan olur sonra ben ne dersem olur silerim topicleri editlerim falan post kastım ya tanrı olmuşum yaparım ne istesem di mi. -
Lafım için ozur dilerim abi ama orda binbası yok galiba -
quote:
quote:
5000post kasarım orada binbaşı falan olur sonra ben ne dersem olur silerim topicleri editlerim falan post kastım ya tanrı olmuşum yaparım ne istesem di mi.
Tanrı olmuşum diyor yahu kardeş tövbe et !!! Şakadan dedim falan deme şakası olmaz bunun !
-
quote:
Senin gibi adamı banlanmayıpta ne yapalım? -
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
quote:
Senin gibi adamı banlanmayıpta ne yapalım?
Ne yapalım -
quote:
Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi
quote:
quote:
5000post kasarım orada binbaşı falan olur sonra ben ne dersem olur silerim topicleri editlerim falan post kastım ya tanrı olmuşum yaparım ne istesem di mi.
Tanrı olmuşum diyor yahu kardeş tövbe et !!! Şakadan dedim falan deme şakası olmaz bunun !
Her lafı dine bağdaştırmayın lütfen
-
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Sıth
quote:
Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi
quote:
quote:
Her lafı dine bağdaştırmayın lütfen
adamda takıntı var işte lafın gelişi yazılanı bile nasıl algılamak istiyorsa oyle algılıyor buna bile açıklama yaptırtmak zorunda bırakıyor insanı offf post kasılınca 5000tane olunca tanrı mı olacagım diyorum paso diyorsunuz ya post kasıyorsun diye elime ne geçiyor diyorum ama adam takılmış dine işte ne yaparsın.
-
extraloob Sanırım bu forumda seni çekemeyen yada kıskanan arkadaşlar var birkaç günlük izlenimim -
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Sıth
extraloob Sanırım bu forumda seni çekemeyen yada kıskanan arkadaşlar var birkaç günlük izlenimim
merci canım çok dogru tespit mesajlara bakarsan gorursun zati bolumde cogu kişiyi blockladım boşa mesajlarını okuyup vakit kaybetmemek için
Benzer içerikler
- pk atmak ne demek
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- teamspeak sesli konuşma
- silkroad thief olma
- joy sro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X