Şimdi Ara

Yeni pet hınzır :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu siz konu dışındakilerden betersiniz.. bi resim için birbirinizi kesmediğiniz kalmış ha..
  • Domuza GeRek yok..
  • Domuzu nerden lıyoruz iirenç bişey ama merak belki alırım gold la alınıyosa
  • Hehe. adı "hınzır" değil de "mundar" olsa daha yakışık alırmış.
  • Olabilir...
  • Burasssı silkroad bölümü unutma ve DonAnım Haberrrrr

• quote:

Orjinalden alıntı: devilsuit

Burasssı silkroad bölümü unutma ve DonAnım Haberrrrr

ne alaka?

• quote:

Orjinalden alıntı: devilsuit

Burasssı silkroad bölümü unutma ve DonAnım Haberrrrr

millet neyden bahsediyo

• quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: Alayına_İsyan

En azından orda cok fazla yardımcı oluyolar hemen banlamıyolar

Senin gibi adamı banlanmayıpta ne yapalım?
  • Güzelmiş vallahi ya alalım hemen tabe item mall a gelınce
  • ARKADAŞIM BURADA BİRİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERMEK SENİ AŞAR. sen önce kendine çeki düzen vermelisin. sırf gerginlik yaratmak için ona buna sataşmaktasın. heryerde senin postların gözüme çarpıyor ve durmadan tuhaf fikirlerini ben bilirim edasıyla vurguluyorsun lakin fikrilerin tuhaf olduğu kadar bilgiden de yoksun. insanlardan yani, buradaki forum kullanıcılarından tek farkın var ki o da bilgi sahibi olmadan bir sürü fikre kapılman ve herkesle bir çatışma içine girmen.

infona baksam herhalde daha çok ayıp görürüm bu yüzden hiç kalkışmıyorum... burası sadece sana amade bir oluşum değil,kimse senin hakaret vari kelamlarına maruz kalmak zorunda da değil. forum eleştiri ortamıdır ve çoğunluk yapıcı eleştirilerden oluşursa bir şeylere faydası olabilir. lakin senin yaptığın sadece tartışma ve gerginlik yaratma çabası?... herneyse önce aynaya bakmalısın.
    quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

bilmem post kasıyormuşum ben çok forum kurallarına riayet edip herkesi uyarıyormusum çogu kişi tarlada takılmaya alışmış biraz duzen vereyim dedim sonra boyle oldu bkz tanrı diyorum mesela konu içerisinde mevzuyu nereye çekiyorlar daha ne yapabilirsin ki bu durumda.

mesela su ornegime iyi bakın şimdi.
    dikkat edin sitede char satan herkesin charı kendince super otesi full farmlı falan ama elindeki silaha bakın en babası +5 yahu hotanda +5i hediye veriyorlar ama bir +7+9 sos ve ustu silahlı char varmı yok ben bunu dile getirince adamlar ister istemez çekemiyor çünki hayat boyu o itemi alamayacagı için hakaret algılıyor bunu garibim durum budur işte.

bu arada konu açan arkadaşa bu kadar yüklenmeyin. çünkü düşüncesini bilemezsiniz? herkesin aynı olmasına imkan yok siz böyle bir konuya reklam gözüyle bakabilirsiniz ama benim aklıma bile gelmemişti??? sadece domuzcuğun görüntüsünü bizlerle paylaşmak istemiş diye düşünürüm ben.... önyargı pekte hoş değil.
    domuzcuğa gelince kalkıpta yemeyeceğiz herhalde?? :) bence gaaayet şirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah_inci -- 17 Şubat 2007; 11:17:27 >

• o nee bea ole ne garip iştir :Dsevdim keratayı
  • herkezi banlayan mod lar bi zahmet bu konuyuda kapasın uzamış iceeee okunmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDSea_SulTanS -- 17 Şubat 2007; 14:12:48 >
  • quote:

quote:

ne guzel işte hep orada yuvalansanız harika olur di mi hadi topluca oraya gidelim!!!

oraya yumulsunlarda burası bir rahatlasın yaw.daha uygun bir mekan haline gelir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjin Carnibor -- 17 Şubat 2007; 14:15:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Senin gibi adamı banlanmayıpta ne yapalım?

İyi bi modsun abi dedik astar istedin bi yerler kalkmıs
  • bize uygun deil ayrıca cok sacma yapmıslar rengi sarı kafasında ciçek war filan acayio komik olmus

• aga onu kullanırsanız 1000 yıl cehennemde yanarsınız töbeee

ayrıca extranoob aga sana da bi çift lafım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalburabastı -- 17 Şubat 2007; 18:23:13 >

• quote:

bilmem post kasıyormuşum ben çok forum kurallarına riayet edip herkesi uyarıyormusum çogu kişi tarlada takılmaya alışmış biraz duzen vereyim dedim sonra boyle oldu bkz tanrı diyorum mesela konu içerisinde mevzuyu nereye çekiyorlar daha ne yapabilirsin ki bu durumda.

dikkat edin sitede char satan herkesin charı kendince super otesi full farmlı falan ama elindeki silaha bakın en babası +5 yahu hotanda +5i hediye veriyorlar ama bir +7+9 sos ve ustu silahlı char varmı yok ben bunu dile getirince adamlar ister istemez çekemiyor çünki hayat boyu o itemi alamayacagı için hakaret algılıyor bunu garibim durum budur işte.

sen sürekli silahlardan bahsediyosun ama charının resmini koyan adamların hepsinin de charı çok iyiydi protectorleri güzel,takıları güzel
    senin charının remine baktım yanılıyorsam düzelt ama sanırım lord yarkanın yanında çekmişsin fotoyu ve full str glavierle 74-70 arası bi lvl daydın.canın 13k da kalmış o lvl da bunu nasıl başardın bilmem ama bunu başardıysan forumda itemden bahsetmeyi bırak derim ben.(işine karışmak gibi oluyor ama öyle)çünkü o lvl da o kadar ezik bi canı aklım almıyor.Nomad_Soul ile o kadar tartışmalara girdin mesela adam full int charında bile 7 k canı geçmiş nerdeyse 8 k olcak.o da 70 lvl ken kimbilir 80 de ne olur.sonra da adam itemin o kadar önemli olmadıgını söylediğinde dalga geçtin.o balance,o hp,o mana sence nasıl oldu?milletin itemleriyle dalga geçerken kendi charını düzmeyi unutmuşsun

SELAMETLE....

• quote:

Orjinalden alıntı: QuestionMark

quote:

sen sürekli silahlardan bahsediyosun ama charının resmini koyan adamların hepsinin de charı çok iyiydi protectorleri güzel,takıları güzel
    senin charının remine baktım yanılıyorsam düzelt ama sanırım lord yarkanın yanında çekmişsin fotoyu ve full str glavierle 74-70 arası bi lvl daydın.canın 13k da kalmış o lvl da bunu nasıl başardın bilmem ama bunu başardıysan forumda itemden bahsetmeyi bırak derim ben.(işine karışmak gibi oluyor ama öyle)çünkü o lvl da o kadar ezik bi canı aklım almıyor.Nomad_Soul ile o kadar tartışmalara girdin mesela adam full int charında bile 7 k canı geçmiş nerdeyse 8 k olcak.o da 70 lvl ken kimbilir 80 de ne olur.sonra da adam itemin o kadar önemli olmadıgını söylediğinde dalga geçtin.o balance,o hp,o mana sence nasıl oldu?milletin itemleriyle dalga geçerken kendi charını düzmeyi unutmuşsun

SELAMETLE....

farklı ve doğru bi yaklaşım ..
    birde cevabını alabilsek güzel olur :)

• ulan o kadar adam iğrenç demiş çıksın vallahi alacam domuzu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.