Şimdi Ara

Yeni pet hınzır :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alla alla siz gevur musunuz?Ya da Manyaksınız Valla bu extranoob bir gun carpılcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

extraloob Sanırım bu forumda seni çekemeyen yada kıskanan arkadaşlar var birkaç günlük izlenimim

nedense bu benimde çok dikkatimi çekti...nedir bizim bilmediğimiz şeyler ??
  • bilmem post kasıyormuşum ben çok forum kurallarına riayet edip herkesi uyarıyormusum çogu kişi tarlada takılmaya alışmış biraz duzen vereyim dedim sonra boyle oldu bkz tanrı diyorum mesela konu içerisinde mevzuyu nereye çekiyorlar daha ne yapabilirsin ki bu durumda.

mesela su ornegime iyi bakın şimdi.
    dikkat edin sitede char satan herkesin charı kendince super otesi full farmlı falan ama elindeki silaha bakın en babası +5 yahu hotanda +5i hediye veriyorlar ama bir +7+9 sos ve ustu silahlı char varmı yok ben bunu dile getirince adamlar ister istemez çekemiyor çünki hayat boyu o itemi alamayacagı için hakaret algılıyor bunu garibim durum budur işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alayına_İsyan

Alla alla siz gevur musunuz?Ya da Manyaksınız Valla bu extranoob bir gun carpılcak

Ben doldurur ben içerim Günah benim Kime ne!!!
  • Bu laflara bak goren msuluman evladı değil sancak kesin ermenisin
  • quote:

Bu laflara bak goren msuluman evladı değil sancak kesin ermenisin

Ermeniyim yada diilim ırk benimdir kimene Şaka bir yana sözle müslümanlık olmaz önemli olan niyettir bu forumda senin gibiler çoğunluktaysa yazık bu forumun haline Tamam dostum ben kötüyüm sen iyisin ben yanarım sen yanmassın post kasmaya değmez
  • Zaten iyiyim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

bilmem post kasıyormuşum ben çok forum kurallarına riayet edip herkesi uyarıyormusum çogu kişi tarlada takılmaya alışmış biraz duzen vereyim dedim sonra boyle oldu bkz tanrı diyorum mesela konu içerisinde mevzuyu nereye çekiyorlar daha ne yapabilirsin ki bu durumda.

mesela su ornegime iyi bakın şimdi.
    dikkat edin sitede char satan herkesin charı kendince super otesi full farmlı falan ama elindeki silaha bakın en babası +5 yahu hotanda +5i hediye veriyorlar ama bir +7+9 sos ve ustu silahlı char varmı yok ben bunu dile getirince adamlar ister istemez çekemiyor çünki hayat boyu o itemi alamayacagı için hakaret algılıyor bunu garibim durum budur işte.

kardeş düzen konusunda haklısın...buraya 3-4 tane topic açtım ve bunlar blog sayfamda mevcut..ve insanların açtığım konunun altına görüşlerini fikirlerini yazmalarını bekliyordum..Ancak açtığım konularda konuyu alakasız yere sürüklücek , bi anda konunun gidişatını bozan mesajların atıldığını gördüm...Forum üyelerinin bir kısmı forumu gırgır şamata , chat meydanı gibi görmeye başlamış diye düşünüyorum ..

Şunu sölemeden geçemicem oynadığımız oyun silkroad ve herkes istediği gibi oynuyor...Bana göre +7 , +9 item yapmak marifet değil..çünkü oyunda bu şekilde uç noktalara yönelmeye kalktığımda oyuna çok fazla para harcamamız gerektiği bir gerçek...bu yüzden Herkesin elinde +5 olmaması gayet doğal bişey..

• quote:

Zaten iyiyim ben

İyi ozaman sorun yoq
  • quote:

quote:

Zaten iyiyim ben

İyi ozaman sorun yoq

Bastan beri sorun yok zaten

Bende msn acılmıyo sizdede oylemi?
  • quote:

extraloob Sanırım bu forumda seni çekemeyen yada kıskanan arkadaşlar var birkaç günlük izlenimim

yaw sen kimdin seni bi ara heretic guidlin de gördüydüm nick ver bakem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

quote:

yaw sen kimdin seni bi ara heretic guidlin de gördüydüm nick ver bakem

Evet serverin ilk açıldığı günlerdi ozamanlar ismim Anakindi sanırım
  • hmm hatırladım baya kasmıstın
  • süper ya
  • quote:

hmm hatırladım baya kasmıstın

Ya hızlı hızlı kasmıştık ben lvl 20 olduğumda Venice serverindeki Charım silk sorunu yüzünden banlandı bende oyunu sildim....
    Ama TG beklediğimiz gün Süperdi senin nick neydi
  • he ayrıca bu entel domuz ne işlev görüo para toplarken yağdan ölür bu saldır desen manyang tek atar

@lord

4everAres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 15 Şubat 2007; 19:37:30 >
  • quote:

he ayrıca bu entel domuz ne işlev görüo para toplarken yağdan ölür bu saldır desen manyang tek atar

@lord

4everAres

Para topluyo
  • daha bugün ksroda gördüm bu şer......sizleri maksat domuzları tatlı gösterip ilgi çekmek ama boş iş bunlar ayrıca çok da ağır tavsiye etmem
  •  Yeni pet hınzır :)
  • domuzun fotolarını gordum de cidden çok iğrenç tavşan gibi şirini yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.