Şimdi Ara

Yeni pet hınzır :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bırak ya dayı türk e kala kala DOMUZ mu kaldı koysunlar ordan madem bi Keklik uçanı kacanı, koysunlar bi koyun yerde otlananı, koysunlar bi ŞAHMARAN yerde kaçanı, işte boş bunlar. Kusma hislerim arttı hınzırdan bahsedince neyse. Ha bide tabi takım maskotları var ( ARSLAN, KANARYA, KARTAL, HAMSİ )...
  • ££t ߣyler FOS ta çıktı bu yeni pet bnm arkdada vardı ama bence türklere layık bişi diil
  • ne kadar acayipsiniz ya şimdi bunun ne alakası var türkle müslümanla ermeniyle adamlar koymuş oyuna işte ne güzel sevimli bi hayvan o da.. ben beğendim şahsen :)
  • @BursaLee_TR
    @OlympusFarmer
    ya ikiniz uplamayın abi konuları üstte sonra karmaşıklık oluyo
  • [font="Tahoma"]Arkadaşlar cidden kınıyorum sizleri, çok olmadı sanırmı 2 3 aydır bu foruma takılıyorum, benim sro hakkında çok deli süper üstü bilgilerim yok, bu foruma bişeyler öğrenmek için takılıyorum.
    Bazen bakıyorum böyle çok güzel bi konu var, açıyorum konuyu 1. ve 2. msj konuyla alakalı ondan sonrakiler başlamış, senin postun bunun postu seninki uzun benimki kalın ama ayıp ya, olmaz bu kadarya kavga edecekseniz başka yerde edin ve sanıyorumki burda benim gibi bişeyler öğrenmek için olan bir çok arkadaş var bırakın bu forumu meydan harbına çevirmeyin, kişisel sorunlarınız özel maillerinizden halledin, bırakın sanal delikanlılığı,

Şimdi benim mesajımada 300 civarı cevap gelir. rica ediyorum eleştirmeyin bir kerede olsun kendiniz eleştirin gerçekten daha kaliteli bi forum olablir burası, ama siz müsaade ederseniz.

İyi Günler,[/
    font]

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.