< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Peugeot 2008, Sağ Önden Gelen ve Düzeltilemeyen Cızırtı
-
-
Koplet , aynı sorunu bende bugün yaşadım ne yapacagımı bilmiyorum müzik çaliyordu telefon çalinca airpoda gecti ses daha sonra konuşmam bitti aracın ses sistemine gecti ses,çalarken birden çıt sesi geldi ve ses yok artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de var ama sürücü tarafından geliyor bende de sorununuzu çözebildiniz mi bende gaza basınca ve yokuş yukarı oluyor baya rahatsız edici cızırtı
kusura bakmayın ben anlayamadım tekrardan yazabilir misiniz. Bende ki videoyu da atayım acaba aynı ses mi bir de farklı yerlerden nasıl geliyor ki bu ses
Videoyu yüklemeye çalışıyorum ama yüklenmiyor. Cızırtı sesi aynı ses ama bende sürücü tarafından geliyor kapıdan değil de direksiyonun alt tarafından
merhaba
yolcu kapısından gelen sesin kaynağını bulabildiniz mi?Aynı ses bende de mevcut bulamadım.teşekkurler
-
Bu eleman dolandırıcıdır her yerde yazacam
-
İyi akşamlar
bende yeni makyajlı 2008 allure aldım araç daha 800 km oldu ama videodaki zırıltı bende de var.çözüm bulabildiniz mi.çok araştırdım ama bulamadım.teşekkurler
-
Bende yeni kasa makyajli 2008 sahibiyim. Ve ayni ses bendede var 1.5 bluehdi motor. Burayi okuyunca kronik oldugunu anliyorum. Bir de benim sabahlari motor sogukken ilk calistirmada marsla beraber bi ciyaklama sesi oluyor her zaman degil ama ara ara oluyor. Bu sekilde bir ses ile karsilasan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X