Adamlar üzerinde çalışıyoruz dedi ama 1 sene geçti neredeyse , 2023 ve üstü modelleri direksiyon kutusu değişmiş kodlama ile açılan yazılım çevirmiyor demişlerdi en son < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (116. sayfa)
-
-
Hocam bulursan bana da haber et, ikeadan aldığım arabanın rengindeki minderleri kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar bizim arabalarin altinda cok sacma bi motor muhafaza var. Yirtilan sokulen sacma bi malzeme. Bunu plastik guzel bisey ile degistiren oldu mu?
Hocam selamlar bu canlı trafik özelliğini nasıl açıyoruz konuyla biraz alakasız oldu ama 😇
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende edemedim, bıraktım sonunda lanet olsun. TR de hiçbir şey çalışmıyor
Arkadaslar sifir orjinal varta taktirmistim ancak arac bazen geç marş aliyor bu neden olur ya?
Ankarada bakıma giden var mı nereyi önerirsiniz? Daha önce hiç sıfır aracımız olmadı orijinal serviste bakım işleri nasıl bilmiyorum açıkçası aynı şehir içinde fiyatlar, işçilik vs çok oynuyor mu
Bende vazgeçtim Google maps devam artık
Adana sıcağında klimayı açınca araç daha geç ısınıyor. 90 derecenin bir tık altında uzun süre kalıyor. Klima kapalı olduğu zaman araç ideal olan 90 derece sıcaklığa daha hızlı ulaşıyor. Bu durum normal mi? 🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, alttaki linkten girdikten sonra my peugeot uygulasına giriş yaptığınız mail ve şifre ile login olun. Sonra aracı seçtikten sonra (tarayıcınızda çevir deyip fransızcadan Türkçeye çevirin) mes hizmetlerine tıklayın. Oradan aktive edebilirsiniz, benimki aktif olduğu için oraları adım adım gösteremedim. Umarım işe yarar.
mypeugeot.peugeot.frhttps://mypeugeot.peugeot.fr/my-services
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Btk gibi düzenleyici kurumların hantallığı ve dayatmaları yüzünden sadece arabada değil telefonda da kullanamadığımız özellikler oluyor misal Apple pay
Ücretsiz denemede nasılsa googe maps var deyip ilgilenmemiştim ama bu ay aracıma güvenlik için yol kamerası almasaydım 80 euro verip bir kurcalamak isterdim Bu ay kendisine ayrılan harca limitini doldurdu
Zor ama bir dahaki maaştan artan olursa denemeyi düşünüyorum
Bu pakette gördüğüm kadarıyla aracın kapılarını uzaktan açma kapama, ön iklimlendirme gibi fonksiyonlar da var. Bunlar çalışmıyor ama sizde değil mi? Sadece aracın dahili navigasyonunda cep telefonunuzun internet bağlantısı üstünden aldığı canlı trafik verisi mi geliyor?
Bir de 10 gün önce aldığım sıfır aracımda bu hizmet 6 ay ücretsiz görünüyor. Sizde 3 yıl mı çıktı yoksa siz ayrıca mı uzattınız?
-
Makyajlı kasa aldınız diye anlıyorum. Ön kaput yalıtımı bazı arabalarda çıkmıyormuş. Biz Mart ayında 2024 GT satın aldık ilk gemideki araçlardan biri idi bizde yalıtım var. Fakat Facebook grubunda farklı ildeki bir bayide 208 bakan birisi araçlarda ısı yalıtımı olmadığını görmüş. Sizde durum nedir?
-
Diğer fonksiyonları denemedim ama dediğiniz gibi canlı trafik verisi ile navigasyonu kullanıyoruz.
Herhangi bir ek ücret ödemedik ama 3008 aracım için de aktivasyon yaptığımda 3 yıl ücretsiz olmuştu. Sizin için farklı bir durum olabilir belki bilemedim.
Kurcalayayım bakayım ben de :) Diğer fonksiyonlar için MyPeugeot uygulamasında kısayollar da yoktur sanıyorum, bir bakabilir misiniz?
-
Bana mı sormuştunuz? Benimki makyajlı elektrikli 208 :)
-
My Peugeot uygulaması tam bi rezillik. Seyahatimi hazırla çalışmıyor. Bazen saçmalıyor Fransızca oluyor kendi kendine. Google haritalardan rotayı direk paylaş deyip my Peugeot uygulamasını seçiyordum önceden direk araba ekranına geliyordu rota. Şimdi o da çalışmıyor. Her ay güncelleme geliyor ama işe yarar birşey yok.
Elektrikli olanlarda varmış aslında en ihtiyaç duymayan araç olmasına rağmen :D
Araç alacak bir arkadaş 2024'lerde yalıtım var diye ısrar edip foto gösterince ilgili bayi biz temin edicez demişler. Burnuma hoş olmayan kokular geldi doğal olarak.
-
Benzinli modellerde turbo motoru ustte oldugu icin asiri isinma yapip kaputa sicagi veriyor ve genis yuzeyde soguma sagliyor diye dusunuyorum. Eger kaput alti yalitim olsa o malzemenin yanacagina ve motoru asiri isitacagina eminim. Bende aciktan almayi dusundum ama tehlikeli olabilecegini dusunup vazgectim. Zira ufak surusler sonrasi bile kaput asiri isiniyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X