Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.555
Cevap
66
Favori
184.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevap için teşekkürler hocam.

İngiltere yapıp tekrar giriş yaptım uygulamaya, fakat içerisinden haritaya dair bir bilgi göremedim. Yine websitesinden mi aktif ediyoruz peki ?

• SeneCa61 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapalı epey zaman oldu ama hatırladığım kadarıyla öyleydi web sitesinden de uk seçmek gerekiyordu bölgeyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antabi78 A kullanıcısına yanıt
    O da garip hocam. 2023 modeller 10 inc ile geldi diyelim bu sefer sizde kaput yalıtım yok benim araçta var. Belkide arkadaşların dediği gibi söktüler. Kimsenin günahını almayalım tabi de.. youtube tan 2023 allure paket test aracı izledim. Onda da yoktu. Sanki üretimde ilk yarı yıldaki araçlara koymamışlar 2. Yarı araçlara koymuşlar gibi bir durumda olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 2024 modeller 10 inch ama 27x10 değil, 26x10 olarak geldi. Ekran filmi alacakların bilgisine bir çok firma hatalı satıyor. 2008 makyajlı kasa ekran filmi alınması gerekiyor.

• İyi akşamlar herkese,

Arabanın kapısını garajda duvara vurdum, yokuş aşağı duruyordum elimden kaçtı tutamadım.

Sonuç görsellerdeki gibi, tavsiyeleriniz nelerdir…
    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nstbdmn kullanıcısına yanıt
    Kuş bişiyini görmüş yara sanmış diye bi laf var ama yardımcı olur mu bilmem :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nstbdmn kullanıcısına yanıt
    Sanayiden rötuş boyası alabilirsiniz

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Bu da demek oluyor ki makyaj öncesi kasaya makyajlı ekranı yüklemek mümkün olmayacak.

• TheFormul kullanıcısına yanıt
    Sol elinizi direksiyondan kaldırmadan işaret ve yüzük parmağıyla alttan ayarlayabiliyorsunuz hız sabitlemeyi, bence akıllarındaki kullanım böyleydi. Ama bunu anlayana kadar bana da cok sacma gelmişti tuşların kolun arkasında olması :d

• İstanbul'dan İzmite doğru sağ şeritte giderek 3.7lt yaktım 65km yol, 62km/h ortalama hız. (Geç gitmem gerekiyordu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2024; 22:23:31 >
  • Sapanca - İstanbul arası 120 sabitleyerek ilerledik. Ara ara trafik yoğunlaştı ve hız 80-90 lara düşerek ilerledik.

• Hatchway kullanıcısına yanıt

Orası öyle tabiki ama şu aklıma geldi, içinden astarı gözüküyor hani oradan nem-hava vs bir şey temas ede ede paslanma yapabilir mi diye sormak istedim.

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt

Bir ara bakayım, hiç ellemesem sizce nemdi havaydı temas ederek paslanma yapabilecek boyutlarda mı bu?

• Peugeot 208 marka aracımı motor beyni arızasından dolayı Peugeot Deniz’e bırakmıştım ve 2-2.5 aydır serviste parça bekliyor. Bugün beni arayıp utanmadan yanlış parça gelmiş 2 ay daha bekleyeceksiniz, bizim suçumuz değil diyorlar. Bunları bir yere şikayet edip sonuç alabilir miyim bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bros172034 -- 27 Mayıs 2024; 13:50:45 >
  • bros172034 B kullanıcısına yanıt
    Peugeot fransa ve turkiyeye ingilizce mail birakabilirsiniz ama faydasi olur mu sanmam. Sorun neydi yasadiginiz?

• kavalende kullanıcısına yanıt
    Motor beyni değişicek parça sipariş edicez dediler 2-2.5 aydır serviste aracım geçen gün parça geldi dediler tamam dedik. Bugün arayıp yanlış parça gelmiş bir daha sipariş edicez diyorlar ben arabamı 4-5 ay kullanamamış oluyorum böyle saçmalık mı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bros172034 -- 27 Mayıs 2024; 14:3:4 >
  • kavalende kullanıcısına yanıt
    Fransa mailini biliyor musunuz?

Hocam ikame araç talep etmediniz mi ? Böyle saçmalık mı olurmuş aylarca araç yatar mı

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    İkame araç verdiler ama kendi aracımı para ihtiyacımdan dolayı satacaktım fakat 2 ay daha beklemem gerekicek şimdi. Bir de ikame araçlarda bizim araçların yerine artık 208,corsa gibi araçlar vermiyorlarmış eco paket olarak geçen Picanto, boş paket 60-70 beygir cliolar, i20’ler veriyorlarmış.

Tabiki bu kadar uzun süre beklemek rezillik ama bu kadar uzun süre araçsız kalmak daha büyük rezillik olurdu. Kötünün iyisi gibi bir şey. Umarım bu süre boyunca araç tahsis etmişlerdir hocam. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.