Cevap için teşekkürler hocam. İngiltere yapıp tekrar giriş yaptım uygulamaya, fakat içerisinden haritaya dair bir bilgi göremedim. Yine websitesinden mi aktif ediyoruz peki ? |
Bildirim
Cevap için teşekkürler hocam. İngiltere yapıp tekrar giriş yaptım uygulamaya, fakat içerisinden haritaya dair bir bilgi göremedim. Yine websitesinden mi aktif ediyoruz peki ? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu arada 2024 modeller 10 inch ama 27x10 değil, 26x10 olarak geldi. Ekran filmi alacakların bilgisine bir çok firma hatalı satıyor. 2008 makyajlı kasa ekran filmi alınması gerekiyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2024; 22:23:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Orası öyle tabiki ama şu aklıma geldi, içinden astarı gözüküyor hani oradan nem-hava vs bir şey temas ede ede paslanma yapabilir mi diye sormak istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir ara bakayım, hiç ellemesem sizce nemdi havaydı temas ederek paslanma yapabilecek boyutlarda mı bu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bros172034 -- 27 Mayıs 2024; 13:50:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bros172034 -- 27 Mayıs 2024; 14:3:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |