YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (117. sayfa)
-
-
Bunların hepsi bence yalan haber. Tabi bu benim görüşüm. Bu tamamen B sınıfı olduğu için maliyeti kısmak için. Arabaya zarar verecek olsa adam yedek orijinal olarak parçayı üretim satmaz. Binlerce araç üretiliyor ve milyonlar kâr ediliyor bu parçadan. Örneğin benim 2023 GT aracıma stepne takozu koymamış herifler. 2021 lerde var ama. Peşine düştüm söke söke aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aracı teslim almadan önce kaputu açıp incelemiştim ama inanın hatırlamıyorum yalıtım var mı yok mu 😃 ilk sürüşte bakayım var mıymış. Elbette ihtiyaç yok ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende seyahati hazırla butonu bile yok :) şasi numarasından anlıyor herhalde, uzaktan kapı açma, iklimlendirme vs. özellikler o araçta çalış(a)mıyorsa uygulamada da o butonlar görünmüyor diye düşünüyorum.
2023 kasım ayında aldığım 208 allure paket aracımda da kaput altında yalıtım var. Bence tamamen opsiyonel veya dönem dönem üretilen araçların kimisinde var kimisinde yok. Aynı aracın gt sinde olup allure paketinde olmamasının başka bir açıklaması yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer işin içinde bayilerin bir müdahalesi yoksa dediğiniz gibi olabilir. Ama geçtiğimiz yıllarda farklı bir markada gelen araçlardan motor alt muhafazaların sökülüp sonra serviste satıldığı gibi konularda da oldu sınırlarımız içerisinde :)
-
Yok hocam maalesef.
GT de yoktu vallahi kaput izolatörü. Kendim parayla aldım. 2023 Aralık'ta teslim aldım aracı
Hocam söktüler mi acaba? Allure da bile vardı. Ama benim araç allure olmasına rağmen 10 inc navigasyonlu multimedya 3d cocpit gibi fabrikasyon opsiyonlu geldi. Belki yalıtımda opsiyon paketine dahildir bilmiyorum. Ne kadar ödediniz?
Allure da onlar zaten, vardı ki. Sadece otonom sürüşler falan yoktu herhalde. Bende stepne takozu da yoktu. 2 ayda zorla aldım
2023 model allure larda var o zaman hocam. Ben başka allure da 10 inc multimedya görmedim. 3d cocpit görmedim. Hatta broşürde bile sadece gt de olduğu gösteriyordu.
Hocam siz hangi bayiden aldınız oraya yanlışlıkla gitmeyelim.. Benim gt de de kaput izolatörü fabrikasyon geldi.. Bayide söküyorlar mı acaba bende öyle bir his uyandırdı.. sizin araçta stepne köpüğü de baştan gelmemişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 23 Mayıs 2024; 18:52:50 >
Çorlu Çetaş hocam.
Bizim araçta 2023 temmuz çıkışlı ve 10 inch mültimedya da var ama kaput izalatörü yok. Çok garip gelmişti bana gördüğümde ama şimdi kiminde olup kiminde olmaması daha da ilginç bir hale getirdi durumu.
Selamlar ;
Aracımı alalı 8 ay oluyor benimde. Dediğiniz gibi aktif etmek istediğimde ücret beliriyor benim ekranımda ama, atladığım bir şey mi var acaba sormak istedim hocam.
-
2023 ağustos çıkışlı araçta ben de aynı böyle görüyorum.
-
My peugeot uygulamasından bölgeyi ingiltere seçip giriş yaparak aktif etmiştim ben tomtomun trafik tarifi yapan navigasyon servisini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X