Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
186.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam biliyorsunuz bende 16 inc vardı. 195 55 16 yerine contğnental 205 55 16 almıştım. Gerçekten yol tutuşu lastiğinde farkıyla fark ettirmişti ama gözüme hitap edemedi bir türlü. Çünkü yanak dahada büyümüştü. Dün de cıkma 17 inc Gt jantı buldum. Gittim birde michelin pilot sport 5 lastiklerini taktım. Arabanın aurası değişti resmen. Görüntü olarak çok güzel oldu ama lastikler sert yanak (ekstra güçlendirilmiş çelik varmış yanaklarda) olduğu için 15 km hızla bile uğultu sesi yapıyor araç içine. Bende gerek yol tutuş gerek konfor için araç üreticisinin paylaştığı lastik havasını basmak istiyorum. Çünkü lastikçiler biraz alışmışlar her araca ön arka 32 basmaya. Size gelecek olursak 225bence cok geniş olur hocam. 205 yeteri kadar güzel duruyor bence. Belki 215 olabilir ama 225 kaba durabilir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt

215 ler 225 lere kıyasla daha pahalı YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)  Ben nedense yere sağlam basan arabaları seviyorum ya YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

6.5j 215 tabanı kaldırıryor ama 225 lerde jant çok gömülecek, o konu biraz düşündürüyor .. Yoksa orijinal ölçüye kıyasla %3 maksimum toleransı aşmıyor

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

• khanstern kullanıcısına yanıt
    Görselde mm olarak farklar gözüküyor. Yere basan kısım genişleyecek ama lastik yanağıda genişleyecek bu sefer jant olduğundan küçükmüş gibi durabilir. Tabi araçta canlı görmek lazım :)

zaten en çok da yanağın genişlemesini istiyorum hem amortisor takozu ve amortisorlere bozuk yolun iletecegi tahribat azalmis olacak hem de konfor artmis olacak.. Gt oldugu icin dodikleri var biraz yerden yukselince 208 olacak 2008 YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam tamda sizin için yepyeni, jantlar 8k binde lastikler 2500km de aracımdan söktüğüm jant lastik kombinasyonu mevcut. 205 55 16. Konfor mükemmel. Arasan bulamazsın 🤣🤣

• Arkadaşlar aracımı sattım bizim araca soket sokete uyumlu Vibe 65.4 amfiyi satıyorum kesme biçme vs. yok.
    Fiyat 5 bin TL pazarlıksız.

Oooo valla şu an aklımı çeliyorsun YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

İlan linki var mı hocam YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

Yok hocam ilana koymadım daha 😅

• Arkadaslar sizin araclar ortalama ne yakiyor. Esim kullaniyor istanbul atasehir kozyatagi arasi 8.4 yakiyor. İbiza varken 1.0tsi dgs 6.7 ile gidip geliyordu ayni guzergah.

• o1yasin kullanıcısına yanıt
    Hocam şu sıra Adana şehiriçi full klima açık 8.7 yakıyor. Klima sonuna kadar açık ama ekranda sıcaklık 49 ile 46 arasında gidip geliyor, yanıyoruz 😅 klimasız 7.5 - 7.7

• Lastigi yardık iyimi basit bi cukurdu aslında girdiğim birazda üstünde gittim yanaklar baya ezilmiş 1 adet yeni lastik lazım muğlada bulurum inşallah. Bizim lastik basınçları tırt galiba ekranda uyarı falan vermedi bende ona güvenip devam ettim 🤣

• o1yasin kullanıcısına yanıt

Buyurun Trakya'da öğlen sıcağı altında 1 saatlik 4 kişi sürüş. Klima açık bagajda 4 sırt çantası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zagor37 kullanıcısına yanıt

Hocam yüksek hava basmayın, kapının ordaki lastik havası uyarını dikkat alın ve lastik basınç sensörlerinin doğru çalışaması için her hava kontrolü sonrası araç ekranından kalibrasyon yapın

• Arkadaşlar yeni bir araç kamerası aldım. Sizlere bir sorum olacak.

Bu kamera çakmaklıktan güç aldığı için 12v gerekiyor. Ben ön konsoldaki çakmak girişini kullanmak istemiyorum. Yeterli kablo uzunluğu ile bagaj kısmına nasıl bir 12v çekebilirim acaba? Bagaj içi aydınlatmalardan direk alsam sorun olur mu ki ? Bagaj aydınlatmaları da 12v diye aklımdan

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, onumuzdeki ay bende almayi dusunuyorum. Bir cozum bulursaniz paylasin lutfen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kavalende kullanıcısına yanıt
    Hangi kamerada karar kıldıniz?

• Arkadaşlar araçlara hangi yağı koyuyorsunuz?

Benim araç 2020 model, 30 binde satın alıp bakıma sanayiye götürdüm. Castrol gtx 5w30 koydu usta. Ne akla hizmet sanayiye gittim bilmiyorum, keşke yetkili servise gitseydim.

Şimdi araç 37 binde. Bi sorun yok ama aklıma takılıyor yağ mevzusu, malum bizim kayışlar riskli :) Sizce 45 bin bakımına yetkili servise götürsem sıkıntı çıkarırlar mı 30 binde sanayiye gittiğim için?

• Friedrich0 F kullanıcısına yanıt
    Hocam bakımı dışarıda yaptırdığınız için olası bir problemde yardımcı olmayabilirler. Nedir bu olası durum? Örnek veriyorum triger kayış problemi yaşadınız ve birsürü maliyet çıktı ve aracınız 40 bin km de. Bu araçtan kaynaklı bir problem olduğu için araç garantiniz bitmiş olsa bile ücretsiz onarım veya yarı yarıya ücret gibi şeyler teklif edilebilirdi büyük ihtimal. Ama burada önemli olan sadece yetkili bakıma gitmek değil. Yetkili bakıma zamanında gidip bakım yaptırmak. Normalde 30 bindeki araç 2. Bakımına girer ancak sizin araç 4 yaşında ve km ye bakmazsınız senede 1 kere bakıma sokmanız lazım. Bu durumda aracınız şimdiye kadar 3 veya 4 defa bakıma girmiş olması lazım. Servis diyor ki 15 bin km de bir yada 12 ayda bir bakım. Ama siz zaten dışarıda servise giderek savunma yapma hakkınızı öldürmüşsünüz. Herhangi bir problemde yardımcı olmayabilirler

• Peugeot aracımı sıfır alalı 8 ay oldu. 8 ayda 3 yerde kücük küçük boya atmaları olmuş. Ne kadar dandik boyası varmış bu aracın. Aşırıda dikkat ederim kuş kakası veya farklı bir şey olduğunda hemen suyla temizlerim. Ona rağmen boya kalkmış. Nasıl önlem alabiliriz bu durumda. Sürekli rötuş mu yapacağız.

Ppf kaplama önemli yanlız çok üzücü bir olay yaşadım.

Bu arada aracı sattım, alıcı ekspertiz yaptırdı.

Bayide servis müdürüyle yaptığımız boya kontrolü ve gösterilen pdi raporlarına göre hiç bir sorunu olmayan aracımın kapısında ve bagajında yüksek mikron çıktı.

208 lerde boya sonrası fabrikada kaput , kapı ayarı yapılıyor bunu bir tek Tarcanlar biliyor diğer ekspertizler sök tak diyip alıcının kafasını karıştırıyor.

Ama beni en çok üzen şeref yoksunu bayinin marşpiyeli boyaması şoku oldu.. Ya insanız olabilir tırdan inerken zarar görmüştür amenna onarılır her aracın başına gelebilir ama bir sattığın kişiye söyle, fiyatını kır ya da bakım hediye et direk boyamışlar ve hiçbir şey de söylemediler..

Bunlara çok üzüldüm, karşıya mahçup oldum neyseki anlayışlı kişilerdi de aldılar.. Boyaya değişene hiç karşı değilim , makine bu 2 çekiç boya vs ile tabii ki onarımı yapılabilir beni üzen nokta bayinin dürüstçe davranmaması ve güvenimi kaybetmesi oldu..

Simdi Ford almayı planlıyorum ama sıfır araç almaktan korkar oldum , tescil edilmeden bayilerin yaptığı ekspertiz doğru değil bunu tecrübe ettim ama tescil olmadan yola çıkartıp ekspertize de götürmek olmaz.. Ne yapcam bilemedim.. Güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim diyen adam gibi adam insanların işlettiği bir bayi lazım bana..

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.