Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
66
Favori
183.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Araçta Huawei Bluetooth kulaklığın şarj kablosunu kullanıyorum 15 cm kablo. O kablonun USB 3.0 desteği ve gigabit veri desteklediğini zannetmiyorum. Kablo bu;
    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 21 Haziran 2024; 12:13:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    Demek ki usb 3.0 yeterli. 3.0 kablolar genelde destekler.

• Bu da benim Eskişehir-Ankara arası yakıt tüketimi. Tek başımaydım klima hep açıktı hız 120ye sabit ara ara sollamalarda140lara yaklaştığım oldu. Uzun yol yakıt tüketiminden çok memnunum aracın. YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

• Arkadaslar 2021 25.000 km de allure sele tion aracimda. Haftada bir iki kez araci servise goturun motoru kapatin gibi bi isik yaniyor ve kapaniyor 10 saniye sonra bu neden olur. Bir arkadas motor yikamadandir demisti ama. 1,5 ay oldu alali ara sira yine yaniyor. Bilgisayara baglatiyorum ariza kodu cikmiyor bisey yok diyorlar. Acaip midem bulandi arabadan bir sey cikacak diye. Sizde de oluyor mu. 1.2 puretech benzinli aracim. Akusu sifir varta taktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, 2 yıldır severek kullandığım 208'imi yeni araç almak amacıyla satıyorum. Aracım 2021 model 2022 Nisan trafik çıkışlı, 21500km servis bakımlı hatasız 208 Active Dynamic Avrupa Paket(Otomatik Led ön far ve navigasyon geliyor) 75hp 5MT. Sıfır ayarında dosta gider araç olup ilgilenenler özel mesaj ile ulaşabilir.

• Arkadaslar selamlar, araci yikiyorum sonrasinda kuruluyorum ancak kaputta dikkatli bakinca su izleri kaliyor gibi. Aracim siyah renk. Acaba kil hamuruyla guzelce bi temizlik yapsam ise yarar mi ? Yoksa pasta cila vs mi gerektirir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aracımız ile 3000 KM'yi devirdik ve biraz deneyimlerimizi paylaşalım dedik :)

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)SimRacerGirlyoutube
    Videoya ve kanalıma hoş geldin. ♥ Henüz kanala abone olmadıysan abone olmanı çok isterim. Beğendiğin videolar için beğeni butonunu kullanmaktan lütfen çekinme. Yorumlarda bana selam verebilir ya da video hakkında isteklerini ve düşüncelerini paylaşabilirsin. Yeniden görüşelim. ♥ ♥ =) --------------------------------------------------------------------- Instagram : https://www.instagram.com/simracergirl/ Discord : https://discord.gg/RtpsGSrZSh ---------------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?si=4RGEfz3wEA_qBs6x&v=jh0SzZ7gVnI&feature=youtu.be
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    İzlemek için sabırsızlanıyorum. En müsait zamanda izleyeceğim inşallah 🙏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    208 kullanıcılarından daha önce Leon da kullanmış varsa kıyaslama yapabilecek var mı acaba ?
    2021 208 1.2 gtler ile 2016-2017 leon 1.4-1.5 tsi fr paketler hemen hemen aynı fiyat. Düşük km ve yaş olarak genç olduğu için 208 düşünüyorum ama Leon ile arasında ciddi segment farkı var mı kfamı karıştırıyor. Genç bekar arabası olarak sizce hangisi daha mantıklı olur ? Teşekkürler.

• Genç ve bekar için 208 daha iyi olur. Bence tabii.

• İyi günler, 208 almaya karar verdim. Eksperde bir sürü hata verdi. Sizce bunlar normal mi. Araç 2022 model. Aracı yarın servise göstereceğim.

• HamzaKD H kullanıcısına yanıt
    Bu arada da akü yada alternatör sorunu olmuş gibi. Tesisatta eğer kurcalama yoksa bence akü ilk bakılması gereken

• Merhaba

bir sorum var: 1 ay boyunca aracı kullanmayacağım. Bildiğiniz gibi elektronik park freni akü ile çalışıyor. Bu 1 ayda akü boşalırsa yani akü biterse park yani el freni çalışmaz. Sizcce böyle bir ihtimal var mı? Araç 2023 model.

varsa tavsiyenizi/önerinizi alırım, şimdiden teşekkürler

• Merhabalar 208 1.5 bluehdi almak istiyorum. Fakat kafam çok karıştı, active ve allure arasındaki özellik farklarını açıkcası pek anlamadım. Fiyatları hemen hemen aynı. 1.2 puretechlerde ise motorlarında kronik sorunlar olduğunu okudum. Hangisinden almam gerekli sizce. Bütçem 900.000tl civarı

• mr4power M kullanıcısına yanıt
    Bence allure paket hangisiyse onu almanız gerekiyor. Active çok boş, el frenini görünce zaten direk soğuyor insan

• selamlar

makyajlı kasa 208 aracımda 360 derece kamera kısmında resimdeki gibi bir hata mevcut manevra esnasında tarama yaparken bu şekilde oluyor.

neden olduğuna dair bilgisi olan var mı acaba?

• Hata değil. Sanal 360 çünkü. Sanal olarak görüntü oluşturuluyor.

• 2021 allure selection 25binde tek kapı değişen 2 çamurluk boya 860bine sizce mantıklı mı araç hoşuma gitti ama piyasasını tam bilmiyorum

• U.KAYALI kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı vardı ekstra yalıtım ve hertz hoparlör vardı araç 15 bindeydi 870 e verdim. 1 ay önce

Edit : Tramerin 1 tanesi 30 bin diğeri bedelsiz gözüküyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackWondo -- 6 Temmuz 2024; 20:12:9 >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Hocam 7/24 kayıt yapan cihazlardn mı?

7/24 kayıt yapan cihaz tavsiyesi olan var mı? Araç kapalıyken saniyede 1 kare çeken modeller varmış. Aküyü bitirir mi acaba bi hafta araca binmesek?

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.