Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
66
Favori
183.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özel mesaj yolladım hocam. Araştırma yaptığımda süreç içerisinde bazı bilgiler edindim. Yazarsanız konuşuruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FitcamX alan var mı hiç?

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Valla oneri varsa bende alirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kavalende kullanıcısına yanıt
    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

DDPAİ Z50 DUAL sorunsuz elime ulaştı 10 gün önce. Piyasadaki basit kameralara göre üst düzeyde bir cihaz. Sigorta kutusunu açabilirsem montaj yapacağım

Bu kameranin digerlerine gore faydalari ne oldu sizin icin ?

• kavalende kullanıcısına yanıt
    İlk olarak ucuz, kendi sitesinden satın aldım. Şuan tüm gümrük vergilerini onlar ödüyor. Sorunsuz 15 günde geldi. Ön 4K çekime kadar arka 1080p çekim yapıyor. İçerisinde kapasitör var sıcaklarda daha dayanıklı. Dahili GPS, acil frenleme ile emergency kaydı, geniş açı kamerası ve Sony Starvis sensör'ü. Park modu ile 7/24 kayıt. Wireless ile kayıtlara anında ulaşım ve indirme. Benim tercihim bu yönde oldu, tabi TR de çok daha popüler cihazlar var.

• Arkadaşlar Vibe 65.4 Amfiyi ve Peugeot T Harness soket sokete direkt uyumlu seti satıyorum.
    2021 model 208 model aracımdan çıkardım aracımı sattığım için satıyorum.
    Amfinin garantisi devam etmekte ve sıfır ayarında.
    Fiyatı 4 bin TL şu anda sıfırı 8 bin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackWondo -- 16 Temmuz 2024; 14:37:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar,

Yaklaşık 1 ay önce 2023 gt sahibi oldum.

Bugüne kadar hep polo kullandığım için, poloya göre iç donanımı ekstra geldi. (Zaten bunlar için tercih etmiştim)

Ama işçilik olarak alman araçlarına göre bir tık daha kalitesiz sanki.

Kablosuz şarj pek verimli değil, kullanmadım denebilir.

Apple car play için USB Type C dönüştürücü aldım. (Baseus marka aldım yorumları iyiydi)

Geri görüş kamerası plakayı da gösteriyor. Baktım kamera aşağı mı kaymış diye ama sabit bir kamera ve lensi var.

Konumu değiştirilemiyor sanki.

Ayarlardan kamera lens konumu değişebiliyor mu acaba?

Not:

Kullanım klavuzu için de şu linki paylaşıyorum;

https://www.kullanimkilavuzu.com.tr/peugeot/208-2023/k%C4%B1lavuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cio35 -- 19 Temmuz 2024; 14:6:40 >

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bahsettiğim hata sebebiyle aracımı yetkili servise götürdüm ve sonuç olarak bu durumun bir hata olduğunu kendileri de teyit ettiler. Bayideki GT model test aracında da aynı problemin olduğunu gördüm. Ardından servis, araçtaki plakalıkların sökülerek sorunun çözüldüğünü söyledi. Ben de aşağıdaki, aracımdan güncel olarak aldığım görselde görüleceği üzere sorunun plakalıksız kullanılarak çözüldüğünü teyit ettim. Makyajlı 208 GT model araçlarda bu durum var. Sebebi de ön kameranın konumlandırıldığı yer. Ön kamera çok net bir şekilde tarama esnasında plakalığı görüyor ve saçma sapan bir görüntü oluşturuyor.Bu şekilde herhangi bir araç kullanılamaz. Sanal 360 görüntü bu fotoğraftaki gibi olmalı. Benzer şekilde kullanan arkadaşların hepsi aracını eksik kullanıyor, bilginize.

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

• İlk firsatta denicem

• khanstern kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun öncelikle. 2023 model GT aracım var. Sol arka kapı ile sağ ön çamurlukta bende de mikron fazlalığı var. Bununla alakalı hemen aldığım bayiden ve peugeot genel merkezden boyanın orijinalliğine dair kağıt istedim. Keza verdiler.. Bu durumu Sami Tarcan a da sordum. Benim BMW de de mikron fazlalığı var kafaya takılacak bir şey değil dedi fabrikada olan bir şeye. Ama marşpiyelin boyanma hususu karaktersizlik olmuş.

• Bugün arabaya binme fırsatım oldu. Bariz bir şekilde plakalık görünüyor kamerada şaka gibi. Kullandığım ve test sürüşüne çıktığım her araçta plakalık vardı. Sanırım servisler durumun farkında değil. :D Bu hafta sonu bununla ilgili bir video çekeyim herkesin bilgisi olsun. Benim gibi servistekilerin "hepsi böyle" sözüne inanıp böyle kullananlar için örnek olsun. Konuyu takip edip denediğiniz ve bilgi verdiğiniz için de ayrıca teşekkürler.

@Guest-1142EB32D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 25 Temmuz 2024; 13:22:14 >

Bende de durum bu plaka görünüyor. Facebook grubunda da yazdım. Bazılarında var bazılarında yok, sıfır aldım benim böyle mesela.

Benimki de bu sekilde ama bence dogrusu bu gibi. Yani en yakin noktayi gorebilirsem net yaklasirim diye dusunuyorum. Yanlis mi dusunuyorum acaba? Nasil olmasi gerektigine dair bir resim varmi

arabaya binince bir kontrol edeyim.

Bende böyle

Sizinki daha aşağıya bakıyor, hepsi farklı farklı anlamadım gitti

Çizgili ekranda çekmem lazımmış ama onda acı değişiyor sanki

• Arkadaslar selam, yarin aracim ilk bakimina girecek. Daha once hic serviste ilk bakim isim olmamisti. Dikkat etmem talep etmem gereken seyler varsa bilgilendirebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.