Rica ederim. Montaj dahil Odak Peugeot'a yaptırdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (125. sayfa)
-
-
Telefonuma general’den gelen güncelleme gerekiyor mesajı üzerine generale gittim. Akü kutup başını değiştirdiler ücretsiz olarak.
ben zaten aküden hep kıllanıyordum. Çünkü showroolarda bagaj kapağı açılmaz, kabloyla sık sık şarja bağladılar hep aracı. Ayrıca benim araçta da ilk çalıştırmada start stop devreye girmiyordu son zamanlarda
gitmişken güncellemi yapın dedim yapmadılar, çok yoğunlarmış.
-
General otodan hiç memnun kalmadım. Aracı bakıma götüreceğim. Doğru düzgün bir servis var mı? Avrupa-anadolu fark etmez, yeter ki adam gibi iş yapsınlar
-
Ben yıllardır Kartal Öztek de yaptırıyorum bakımlarımı, hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ediyorum. Bende 208 i geçen ay bakıma götürdüm zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaç lira tuttu bakım? Pazarlık yapılıyor mu?
-
Fiyatı tam hatırlamıyorum ama 5.500 TL idi sanırım
Hocam total yağ mı kullanıyorlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu hallettirdim, tornavida yardımıyla klipsleri açıp düzgünce oturttular, biraz detay bir durum ama çok da kurcalamamak lazım iyi bir ders oldu
-
Benden başka kimseyi akünün kutup başı değişimi için çağırmadılar mı? Bir geri çağırm….ücretsiz yapıyorlar.
2023 model aracım için ilk bakım ücreti 7500 lira fiyat aldım ama bu fiyatta hava filtresi değişimi yok. Hava filtresi değişimi isteğe bağlıymış.
-
Hocam nereden gordunuz kim cagirdi ben orasini anlayamadim acikcasi. 23 model allure var bende. Kimse bisey demiyor simdilik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarda yazmıştım, telefonuma mesaj geldi, bilmem ne güncellemesi yapılacaktır diye general otodan. Ben de arayıp randevu aldım, akünün kutup başını değiştirdiklerini söylediler, aküyü de kontrol etmişler. Peugeot müşteri hizmetlerini arayıp sorun isterseniz ya da geri çağırma var web sitesinde oraya şasi numarasını yazıp sorgulayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit5725 -- 17 Eylül 2024; 18:27:45 > -
www.peugeot.com.trGÖNÜLLÜ GERİ ÇAĞIRMA KAMPANYA KONTROL | PEUGEOT Türkiyehttps://www.peugeot.com.tr/tools/gonullu-geri-cagirma.html
Buradan bakabilirsiniz
Kontrol ettim bende bir geri cagirma gorunmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de az önce kontrol ettim, geri çağırma görünmüyor
-
Geri çağırma mesajının peugeot merkez türkiye yerine generalden gelmesi çok saçma.
bugün peugeot müşteri hizmetlerini aradım, geri çağırma yapıldı doğru mu dedim? Etrafımdaki çoğu kişinin haberi yok dedim. Evet dedi, geri çağırma yapıldı sizin araca doğru dedi.
-
Arkadaşlar merhaba 2021 208 1.2 aracim bugun "akü sarj arizasi araci durdurunuz diye uyari verdi sonra kendi kendine silindi,neden verir bu hatayi ne neden siler ne yapmaliyim teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aküyü servise gösterin, ölçümlerini yapsınlar. Akü çok önemli çünkü el freni akü ile çalışıyor
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
Haftasonu aracı kullanırken dikkatimi çekti, sağ tarafta sünger, izolasyon malzemesi gibi bir şey çıkmış dışarı. parmağımda ittirdim de gitmedi yerine.
Servise de götüresim gelmedi açıkcası.
Not: görseldeki araç temsil amaçlıdır, internetten buldum fotoğrafı
-
Araçtan uzaklaşınca otomatik kitlenmesi veya araca yaklaşınca otomatik açılması özellikleri kapanabilen şeyler mi? Normalde çalışıyordu dün servise gittim geldim, bugün çalışmıyor sadece aracın yanına gidince parklar yanıyor, açılmıyor. Veya kitlenmiyor.
Serviste yazılım vs bakarken kapatmış olabilirler mi? Bilmediğimden soruyorum nasıl açabilirim? Araba kilitlendi sandım bir geldim kilit açık. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X