burayı da bir arayayım dedim ama Google maps'teki telefondan ulaşamadım bir türlü. |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (127. sayfa)
-
-
Peugeot Gülan'dan bir fiyat alın. Servis deneyimlemedim fakat satış personelleri aracı alırken çok iyiydi servis konusunda da iyi olabilme ihtimallerinin yüksek olduğunu düşünüyorum yerleri çok ters bir yerde O yüzden herkesin gidebileceği bir yerde olmadıklarından dolayı müşteri memnuniyetini ön planda tutma ihtimallerinin olduğunu düşünüyorum -
Hocam selamlar.
Kampanya dahilinde 0.72 cent e aktif ettim 1 aylık sanıyorum. Denemek, görmek istedim. Kullanmak için yapmam gereken bir şey var mı ? Aracı çalıştırıp haritalara girmem yeterli olacak mı ?
Bununla ilgili bir bilgi de bulamadım nette. Çok teşekkür ederim.
-
Selamlar herkese, elimde bulunan aşağıdaki portbagaj ayaklarını satıyorum. İhtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim.
Makyajsız / makyajlı P21 kodlu kasalara uyuyor.
Bisiklet taşıyıcı dahil değil onu yeni arabamda kullanmaya devam edeceğim :)
Markası: PSA (Orijinal)
Parça kodu: 1635025880
-
Bugün irtibat sağladım, 9800₺ gibi bir rakam söylediler, Aktif İriyıl şubesi ile aynı gibi.
O yüzden bilemedim kafam karıştı :)
-
Merhaba, hava filitresini değiştirmeden ilk bakımını generalden 6400’e yaptırdım. Ekran güncellemesini yapmadılar, istesek de yapamayız dediler.
samsung s24 telefonumu orijinal samsung şarj kablosu ile arabaya bağlayamadım. Basrus usb-c dönüştürücü taktım, olmuyor. Acaba ekran güncellemesi yapılmadığı için mi?
sizler android telefonunuzu kablolu bağlayabildiniz mi? Ne yapmam gerekiyor?
-
Pardon 6800 olacaktı yanlış yazmışım
-
Selamlar, telefonunuzun internetini paylaştıktan sonra aracı wifi ile bağlayın ve ardından navigasyonu açın, ayarlatdan canlı trafiği açmak gerekiyordu sanki. Aracı kullandığımda video çekmeye çalışırum. -
Deneyeceğim hocam teşekkür ederim. Video da çekebilirseniz memnun oluruz tabi.
-
Bizim araçlarda wifi açık mı? Bende çalışmıyor da acaba güncelleme mi geldi? Gerçi bende 2024 e-208 var ama.
-
Hocam menzili nasıl memnun musunuz araçtan ve yalıtımı nasıl yol sesi ve rüzgar sesi olarak. -
O zirildama bende de var, bozuk zemine girince sol kapı yada direk belki arka kapı içinden mi bir yerden ufak tiz bir zirildama geliyor. Sanki kapının içinde birşey boşanmış gibi. Lanet olsun bazen beni deli ediyor. -
Ben çok memnunum. Mayıs ayından beri kullanıyorum, İzmir şartlarında tüketimim 14.5 kWh civarında yani şehir içinde 350 km civarında menzil alıyorum. Isıtma/soğutmanın kapalı olduğu dönemlerde (Bahar aylarında) 400’ü geçiyor. Şehirlerarası denemedim ama otoyolda gördüğüm kadarıyla sabit 100’le falan gidersem menzil 250 km civarında olacak.
Yol sesi aynı sınıftaki içten yanmalı araçlardan daha az, herhalde ağır olduğundan ve lastiklerden, rüzgar sesi de gayet normal, 100’e kadar falan yok gibi bir şey. Hele şehir içi trafik hızlarında kütüphane gibi. Trim sesi olarak sadece Arnavut kaldırımı yollarda düşük hızda cam tavan perdesi bazen rezonansa girip cızırdayabiliyor. Bir de bagaj tarafından nadiren bir tıkırtı gelebiliyor. Pandizot ya da bagaj kaplamalarından geliyor gibi, rahatsız edici değil. Bu sınıfta normal.
-
1100 e corsa varmış e 208 fiyat alan varmı en son kaça bırakıyorlar -
e208 koltuk ve direksiyon ısıtma var mı arkadaşlar? Donanım listeside gözükmüyor ama bu kadar dolu bir arabada üstelik Corsa e de varken bunda olmaması şaşırtıcı geldiği için kullanıcılara sormak istedim.
-
Selamlar,
Yıllık bakım için aracımı yetkili servise götürdüm. 1.2 purerech motorların yağlı triger konusunu da danıştım. Servis danışmanı 90K km veya 6 yılda bir triger değişimi önerildiğini, daha çok 5-6 yıl önceki araçlarla ilgili sorunlar görüldüğünü söyledi. 2018'de kayışın değiştiğini okumuştum, zaten konu hakkında da forumda farklı zamanlarda yazılmış.
Bakımların yetkili serviste zamanında yapılması, doğru yağ kullanımı açısından önem taşımakta.
2021 model 30K km aracımda yağ kapağını açıp gözle bakıldığında kayışta bir aşınma gözükmüyor, ancak yine de bu konu aklımı kurcalıyor. 2018 sonrası araçlarda triger kaynaklı sorun yaşayan veya kayış değiştirenler oldu mu. Veya trigerde aşınma gözlemlediniz mi. Yeni araçlarla ilgili veriler olmadığından, Yıl ve km bilgisiyle paylaşılırsa ilerisi için faydalı olabilir. -
Bildiğim kadarıyla yok. En azından bendeki 2024’te yok.
-
e208 alarak aranıza katıldım. İnşallah memnun kalırım. -
2024 Model 1.2 GT sahibiyim. 2 yazılım güncellemesi gelmiş. Multimedia ekranda ve şanzımanda güncelleme varmış 3. Ocak'a randevu aldım bakalım 1 gün sürecekmiş ikisi.
Normalde MY Peugeot uygulamasında güncelleme görünmüyor. Fakat gönüllü geri çağırma sayfasından bakınca çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 16 Aralık 2024; 12:30:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X