Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.523
Cevap
64
Favori
181.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araç menüsünden kapatılıp açılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2023 allure paket 208 aracıma bugün işletim sistemi güncellemesi gelmiş. Gps zaten vardı. Bilginize kontrol edin mypeugeot uygulamasından
    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeyi uapan var midir ? Ne degismis bilgi bulamadim ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben güncellemedim, harcanan zamana ve emeğe değmez bence, servise götürünce yaptıracağım

• Bende E-208 var, uygulamada güncelleme görünmüyor ama 2024 model benimki, belki ondandır.

• E-208’i anlatır mısınız?

• Ümit5725 Ü kullanıcısına yanıt

Bana sordunuz herhalde :)

Ben çok memnunum ama elektrikli araçlar biraz önden planlama istiyor, evde şarj imkanı da olursa harika olur. Olmasa da olur tabii ama planlı yaşayamayan birisini zorlayabilir. Biraz da nazlı olduklarından kullanmadığınız zamanlarda bile özen istiyor (gölgede bırakmak gibi).

Teknik açıdan araç bence çok konforlu, atik, sessiz, titreşimsiz. Alıştıktan sonra insanın bir daha içten yanmalı araç alası gelmez tahmin ediyorum.

Spesifik sorunuz varsa yanıtlayayım.

• Neden gölgede bırakma ihtiyacı var?

Güneşte araç ısınıp bataryanın ömrünü bitiriyor. Aşırı ısı sonucunda bataryada yangın riski taşıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Soru sorduğunuz kişiyi tag’lemeniz lazım bu arada.

• Merhaba

bakım yapan arkadaşlar yer ve fiyat bilgisi verirse sevinirim

bakımda pazarlık oluyor mu

• Peugeot sitesinden kontrol ettiğimde aşağıdaki gibi bir bilgi çıkıyor. Bu IVI yazılımı nedir?

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)
  • Multimedia ekranmış. Neler değiştiği konusunda bir info yayınlıyor mu Peugeot?

Benim de bakım zamanım yaklaştı.

Yakında fiyat bilgisi için servisi ararım size de söylerim fiyatı.

Benim araç 40.000km’ye geldi, bu triger kayışını sizce değiştirteyim mi yoksa seneye anca 50-55.000kmlere ulaşırım o zaman mı değiştirteyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nstbdmn -- 21 Ekim 2024; 23:12:10 >
  • istanbul tarabya nev 9 bin lira istedi bakım için.

triger kayışı çok önemli hocam. Kayışın ölçülmesi gerekiyor ve bu sonuca göre değişimine karar veriliyor, ezbere olmaz.

fiyat konusunda haberleşelim lütfen

İstanbul general ve mepa online randevularda %5 %7 indirim yapıyor

ben de yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit5725 -- 22 Ekim 2024; 23:38:4 >
  • Arkadaslar selam. 2021 model 1.2 puretch allure selection 31.000 km de araca sahibim. Aracin 30.000 bi. Bakimini orjinal filtre htc ozellikle yag ve orjinal bujileri ile yeni yaptirdim. Araca 6 aydir biniyorum. Aldigimdan beri arac ozellikle rolantide durur halde titreme yapiyor kime sorsam 3 silindirliler boyle diyor ancak seat ibiza 1.0 tsi vardi 3 silindirdi onun calistigini bile anlamazdiniz. Benim aracima has bir sorun mu yoksa butin puretechler boylemi anlamadim. Motor takozu kulagi desen 2,5 3 yasinda arabada motor kulagimi eskir anlamadim. Ben bujiden saniyordum sifir buji degistim gene ayni. Ayrica mutlimedia ekran arada donuyor klima ayarlarina giremiyorsun. Aku basini takip sokunce duzeiyor. Guncellemede yaptim bu arada gene ayni.

Kozyatağı Peugeot Deniz'de yaptırdım, klasik yağ - filtre değişimi + motora sprey sıkıp gönderdiler. Yarım saatlik iş 6500TL

• Selamlar herkese. Sol kapıdan gelen zırıldama sesini kesmek için ne önerebilirsiniz. Daha önce bunu yaşayan varsa tavsiye alabilirim.

Servisler bu konuda rezalet gerçekten. Hem randevu çok geç bulunuyor hem de gidince bir sorun yok diyip geçiştiriyorlar.

• dark.king kullanıcısına yanıt

belli bir süre sürdükten sonra geliyorsa, cam açma kapama düğmelerinin olduğu plastik aksamdan gelebiliyor onu elinizle güzelce bir bastırın düzeliyor genelde o olabilir.

Aktif İriyıl bayisini aradım Bulgurlu İstanbul, 10 bin lira söylediler, buji değişimi falan yok, normal bakım sadece. 45 bin bakımı, ama araç 40 binde şu an, 1 yıl dolduğu için mecbur yaptırıcam bakım.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.